Aminn :) İnşallah Allah'ım hepimize daha iyilerini nasip etsin :icon_tup: Elimizdekilerede çok şükür ;)
Printable View
bizde izledik bu yarışı 1 yarışta nissancı 2 ve 3 geciremedim vitesi ve zaten kameranın çektiği yer yarışın ortası oraya gelmeden zaten bıraktı yarışı 2 yarışta aynı kalkıldı sonuç ortada sen şimdi diceksin sardım nissan sarmadımı?3 yarışta cvc önden kalktı yarış bitiminde hiç durmadan gitti bi daha denemeden şimdi sen gectiğini kabul ediyomusun vicdanın gercekten rahatmı?ben izliyici olarak bişey diyemiyorum.
Masallah emre aracin bomba cok iyi yurumus.
şükrü abi büyüğümsün eyvallah güzel bi açıklamada bulunayım sana ( sen değilde kendi akranım olsa s.. çekerim orası ayrı )
şunu bi kesinleştirelim ilk 2 videoda kameranın durduğu yer tam 400 metre.(ilker,mustafa,levent vs vs herkes şait) ilk kalkışta kadirin bıraktığı yer tahminen 300 metre civarları madem kaçırdı çekicekti ayağını.son videoda kalkılan yer hafif meğelli sola doğru diye 100 metre kadar öne aldırdı ilker yani 3. videoda kameranın durduğu yer tam 300 METRE.çok sıkıntı olucaksa çıkayım kamyonetle birde fener alayım tabelalar belli orda b20 ile saxo da kalktı 400 denildi gidip çekeyim ölçelim canlı canlı bakalım kaç metre :) ben 2 kalkışda deli gibi sardım durdum 2 ye attım nerdeyse vtec altına (5000 vtec) düşüyordum yine de BIRAKMADIM ;) bu 1.
3 yarışta da eşit kalktık zaten ilker kaldırdı bizi önden kalksam emin ol durdurur bi daha kaldırırdı.yarış bitiminde adet oldu artık Bursada biz sizlerden öğrendik basıp gitmeyi ( gereksiz polemikler tartışmalar olmasın diye MİŞ :) ) eğer dursam sabaha kadar kalkardık artık olmadı bi daha olmadı bi daha olmadı bi daha :):) benim vicdanım rahat o kadar söledim araç içlerini sökmeyelim nasıl biniyorsak öyle kalkalım diye adam bana " ben sökicem aga sen bilirsin sökmezsen sökme " dedi çekti gitti.iyi bende sökelim bakalım dedim hazırladım arabamı sağolsun Adem abim hiçbir zaman desteğini eksik etmedi yarıştık geldik 1 dk bile yanlız bırakmadı canlı canlı şahit oldu saat gecenin 12 sinde evine gitti.bu yüzden çok rahatım ben.artık ne söylesem batıcak biliyorum daha da onla bunla ilgili yorum yapmıyorum. buda 2. :)
sesler mukemmel
maşallah çok iyi yürümüşler
sesler fena yıkılıyo ortalık
bursa ya Drag yapmak için gidecem valla :)
emre uzatmayın bu konuyu siz arkadaşsınız benim sadece bozuldugum konu onu orda bırakıp gitmeniz size yakıştıramadım sanki karşınızdaki insan sizin düşmanınızmış gibi gün olur derman döner
Bencede Ayıp oldu gitmeniz en azından 1 kere daha denenebilirdi kimin gecip gecmediği önemli deyil iki arkadaş düşman gibi olmasanız en ıyısı bende ordaydım cvc gayet guzel yuruyor ama nissanda düşüş var ben bunu farkettım normal halı olsa farklı olabılırdı belkı netıce ıyıbarıyle masallah ıkınızede saglık olsun olan oldu bide gti le denemeni isterim hacı onla ne olur acaba?
her dokunuş harikalar yaratmaya biliyor kubilay :) fazla detaya girmicem kaç gün öncesinden belliydi yarışılcağı düşüş varsa gelip böle böle erteleyelim diyebilirdi herşeye eyvallah ettik ona da ederdik yani.bende lastikten çok şey kaybettim ama kalkıpda 1 laf etmedim ettim mi ? o 1 kereler bitmiyor işte o kadar muhabbet oldu kimse kimseyi kandırmasına gerek yok güzel bi akşamdı.bundan sonra CVC drag yapmıcak kesinlikle.ama rolling isteyen olursa çıkarım otobana gazlarız.arabayı almak isteyen arkadaşları soğutmamak gerek bi yerde :rolleyes:
olum ne bu sizin kadirle alıp veremediğiniz yaw :D
ikinizin aracıda gitmesi gerektiği gibi gidiyor ikisinede maşallah, bende sizi arkadaş olarak tanıdım ilk, bence öyle kalın, gün gelir bunlara gülüp geçersiniz emin olun.
maşallah araçlara ikiside çok sert araçlar.
ben geçtim sen geçtin muhabbetini bırakın siz yapmayın bari aynı mahallede büyümüşsünüz bi başkası olsa tamamda siz ikinize hiç yakışmıyor cidden.
gerçi yorumlara bakıyoruzda kadirin bişey dediğide yok :)
yok abi ben yorumlara bakarak yazmadım onu :)