User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: CvC VTi vs CUD Sunny GTi // 03.11.2010

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bir gerçekki türkiyede illeagal yapılan draglarda hep böyle tartısmalar oluyo ben gectım sen gectın durumları bence arkadaslar arasında olmamalı böyle şeyler en azından yarıs sonrası 2 insan birbirini tebrık etmeli sonra bi yere gıdıp cay kahve içilmeli biliyorsunuz ki bu işler hep paraya bakıyor gün geliyor vos vos gibi bi araba bile modifiye sonrası supraları gecebiliyor mesela insanları drag yapmaktan soğutuyor bu gibi tartışmalar bence drag yapyorsak ve videoya cektıysek konuyu acmadan önce yarıstıgımız arkadasada sorup öyle acmak lazım konuyu çünkü bu konu böyle uzar gider nissancı arkadasa göre o haklıdır hondacı arkadasa görede kendı cünkü herkez kendi bakıs acısını yazıyor benim gözümdede aynı yürümüş araçlar 0-400 de eşitler bence şöförlükten kaynaklanan burun farkları olur anca neyse bence konuyu toparlamak lazım el emeği göz nuru her 2 arabada emek harcamanın ne demek olduğunu gayet iyi bilirim 2 arkadaşada gerçekten tebrikler araçlarınız güzel gidiyor kazasız belasız cezasız gazlamalar gönül kalmasın birbirinizin gönlünü alın bence hocam esen kalın..

Efvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bir gerçekki türkiyede illeagal yapılan draglarda hep böyle tartısmalar oluyo ben gectım sen gectın durumları bence arkadaslar arasında olmamalı böyle şeyler en azından yarıs sonrası 2 insan birbirini tebrık etmeli sonra bi yere gıdıp cay kahve içilmeli biliyorsunuz ki bu işler hep paraya bakıyor gün geliyor vos vos gibi bi araba bile modifiye sonrası supraları gecebiliyor mesela insanları drag yapmaktan soğutuyor bu gibi tartışmalar bence drag yapyorsak ve videoya cektıysek konuyu acmadan önce yarıstıgımız arkadasada sorup öyle acmak lazım konuyu çünkü bu konu böyle uzar gider nissancı arkadasa göre o haklıdır hondacı arkadasa görede kendı cünkü herkez kendi bakıs acısını yazıyor benim gözümdede aynı yürümüş araçlar 0-400 de eşitler bence şöförlükten kaynaklanan burun farkları olur anca neyse bence konuyu toparlamak lazım el emeği göz nuru her 2 arabada emek harcamanın ne demek olduğunu gayet iyi bilirim 2 arkadaşada gerçekten tebrikler araçlarınız güzel gidiyor kazasız belasız cezasız gazlamalar gönül kalmasın birbirinizin gönlünü alın bence hocam esen kalın..
    Edebi bir eleştiri olmuşşş Bi ara bossek sticker dağıtıyodu Spor Kardeşliktir diye Bence bizde yapalım bundan yapıştıralım araçlara.Ne kadar illegalde olsa yaptığımız motorsporu...
    yakında tribün havası filan oluşcak korkuyorum valla
    BRO TUNE-R

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Efvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edebi bir eleştiri olmuşşş Bi ara bossek sticker dağıtıyodu Spor Kardeşliktir diye Bence bizde yapalım bundan yapıştıralım araçlara.Ne kadar illegalde olsa yaptığımız motorsporu...
    yakında tribün havası filan oluşcak korkuyorum valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    len manyak insanlar (Kadir ve Emre) delisiminiz la siz aynı mahallede büyümüşsünüz sürekli yüz yüze bakınıonuz yakışmıyor sizlere tamam baştan sona kadar okudum ortada bişi yok.. üzüldm bak sımdı, niye bu kadar büyütüonuz olayı.

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no comment.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozcu orta çağdan ejderha transfer etmiş galiba.birisi ona oksi asetilen nedir nasıl kullanılır biraz bahsetmeli..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)