Bu video'dan kadınların Q serisi yerine X serisine binmesi gerektiğini çıkardım ben![]()
tabi bu videoyuda paylaşmadan edemicem.... symetrical awd.....
özellikle 4:34 ten sonrasını izleyim
http://www.youtube.com/watch?v=EyKst...eature=related
Kesinlikle bir aldatmaca durumu var 1980 den buyana en iyi dört ceker sistemini üreten bir firma diğeri yakın zamana kadar dört ceker aracları sıralamaya bile giremeyen BMW.Çocuklar bile güler bu videoya...!
şirkette oldugumdan izleyemiyorum, farklı bir link varmı?
:ramo
Asıl burdaki olay sürekli 4 çeker ile elektronic 4 çeker arasındaki fark.
Benim kullandığım RR 2000 modelden bir örnek sürekli 4 çeker birza fazla yakıyor ama değer.
http://www.youtube.com/watch?v=rH-OUTXY4MY
bmw böyle bir videoya neden ihtiyaç duyar?
quattro xdrive dan kat ve kat iyi.buradaki q5 4*2 olmali on teker patinaja dusunce gucu arkaya iletmiyor,bariz reklam.
Arkadaşlar audi'nin kullandığı torsen (torque-sensitive) diferansiyeli harbiden de böyle bi ortamda kilitlemez ve çekiş aktarılması gereken tekerleğe aktarmaz. bu tamamen torsenin yapısı.
ama şu da var, linklerdeki arabalar sadece torsen'e bağlı değil, 96-00 a4 harbiden bu testi geçemez ancak yazılımla destekli bi yani q5 q7 s5 gibi bi quattro geçer..
audi'yi 4 çeker konusunda geçebilirse sadece subaru geçebilir.
bu arada bu test çok şaibeli bi test, sağ ayakla gaza basılırken sol ayakla frene basılırsa bu testi geçemeyecek bi 4 çeker yok gibi bişey
video ile reklam yapmak için çok ideal bi testgerçek 4 çeker testi buz üzerinde olur.. burdaki görüntüler de tatminden öteye geçmez
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
haldex vw'nin golf-a3 platformunda kullandığı 4 çeker sistemi..
normal kullanımda %90-10 %95-5 gibi öne ağırlıklı çekişle yürür, önde boşa dönme (patinaj) olduğunu farkettiği anda bi miktar çekişi arkaya aktararak çekişi dengeler.. tabi bu sürede bi gecikme olması mümkün.. bu arada haldexin arkaya maksimum aktarabildiği %50 güç oluyor..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Reklam var quattro'nun ünü boşuna yok. Q5'in çekiş sistemine müdahalemi ediyor sürücü kafasına göre 2WD,4WD'mi yapıyor na yapıyor?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)