audiyi yuhluyorumböyle beklemezdım de harbıden aktarma yapması lazım onca para alıyolar bumudur karsılıgı dandıkten bı testı bıle gecemıyo
audiyi yuhluyorumböyle beklemezdım de harbıden aktarma yapması lazım onca para alıyolar bumudur karsılıgı dandıkten bı testı bıle gecemıyo
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
testi yetkili bir bmw kurumunun yaptıgı bile süpheliki bir puştluk oldugu bariz belli
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Valla bmw sahibiyim diye söylemiyorum ben aracımı almadan önce şu xdrive'la ilgili bir kompozisyon okumuştum. Aslında gayet başarılı bir sistem olduğunu biliyorum. Lakin TR'de yakıt tüketimini oldukça fazlasıyla arttırdığından tutulmadığını düşünüyorum. Quattro ilk çıktığı günden beri kendi reklamını yapıyor. Xdrive olarak bmw'nin bu sistem üzerine Audinin yüklendiği kadar yüklendiği görülmemiştir. He X serisi ya da Q serisi bir araç alıpta bu kadar zor durumda kaç kişi kalacaktır merak ediyorumTR'de ruhsatında arazi taşıtı yazıpta hiç arazi görmemiş araçların oranı %98di sanırım
Herkes amacına uygun kullanmıyor
![]()
Araçların gölge açılarına dikkatlice bakıldığında; Şayet sabah saatleri ise (karganın ötmesi , çevrenin tenha olması dikkate alınırsa) gölgesi daha egimli olan BMW'nin aslında zemine daha önce tırmandığı anlaşılmaktadır. Bu başarılı tırmanıştan sonra zemine kayganlaştırıcı bir madde dahi sürülerek audi'nin arzu edilen şekilde kayması sağlanmış olabiir, nihayetinde 2 tane alman konuşup cep telefonuna kayıt yapıyor diye resmi bir test olacak değil..
http://www.vidivodo.com/270900/audi-tirmaniyor
audinin eski bir videosu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)