Heyecandan 2 kere postlamışsın yazdıgınıSana video verdim görmemezlikten geldin galiba.Neyse uzamasın konu yarın yakalarım bitanesini çeker yollarım sana.O zaman inanırsın belki
Heyecandan 2 kere postlamışsın yazdıgınıSana video verdim görmemezlikten geldin galiba.Neyse uzamasın konu yarın yakalarım bitanesini çeker yollarım sana.O zaman inanırsın belki
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Turkiye ne zaman avrupa birliğine girer o zaman gti crx i gecer veya cem uzan başa gelirse
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Nereden biliyorsun motoru bitik oldugunu ? Tanıyormusun sahibini ? Uzattıkça uzatıyorsun farkındaysan.Gti sınıfının en yürümeyen arabası 206 ne yazikki.Bunu herkes biliyor.Ama senin araban yürüyebilir maşallah demek düşer bizede CRX de geçebilirsin onada eywallah.Ama bu demek değilki genel olarak 206 lar CRX'i geçebilir.O birazcık zor işte.Konu uzamasın bosuna gerginlik olmasın.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
gerek yok canım prınte sen dırek gel...biz videoları uploadlar sana verırız...
ha bıde arabanda nos yoksa bosa gelme...
iq un kac senın ??? ha bas parmagınla gosterıyomussun pardon!
yanlız beni kimse sallamamış tamam denemeyiz kimseyle
ayrıca ben de si la 206 gti geçmiştim ama bu gti diğerlerine benzemez güzel yürüyo
ECUTECH İstanbul
bişey soracam,
bu crx leriniz de si la aynı motor yokmu(d16a9)3 aşşa 5 yukarı si ile aynı yürümüyomu ? ben eski si 'ımla sıfır motorlu crx lede denedim, aynı gittik yarım boy fln atabildim. ve arabam stocktu.
stock arabalardan bahsediyosanız sertaçın 206sına karşı çok saçma bi deneme olur 4ün sonunda 5-6 boy olur diyim sana,
[QUOTE=SeRtac20DET;102280]walla bizde biliyoruz motoru bitik yurumeyen arabalarla deneyip video koymayi....
[QUOTE]
bu 206 gti lar kac sene önce cıktıkı motorları bitikler piaysada coğalsın 91 crx kulandım gazladım modladım motor bitiremedim...
http://youtube.com/watch?v=2Q6PuVuurxE
oo ooo abı baksana yaw bu crxler driftte yapıyo walla helal olsun :d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)