yigit bu tünaya laf yetiştirilmez zaten boşver,
biz bütün yaz ankdayız, özele telefon numaramı attım, gelirseniz ararsınız
evt sewgili TT uyelerı bir tartısma-eglence konusunun daha sonuna geldık...bana ılham veren yigitg e tesekkuru bir borc bilirim![]()
ay akşam akşam iyi guldum![]()
206 106 yı gecemıyor dendıınde 2 kere dusunmek lazım...
8 8.3 güzel deerler de kadran videosunu cekıp yorumlamak en mantıklısı oluo böle durumlarda...(iniş olmucak ama)![]()
crx si a 5 boy mu atıo stockda???![]()
hahahaha
o gece bu konunun buraya gelicegini biliyorduk denemeden once, cok komiksiniz![]()
Powered By The Dark Side
1000 Hp D serisi var Usa de arkadaşımdabelirtirim hondayı küçük görmeyin d serixsi Zc olarakta geçio usa de
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Amma delikanlılık yaptınız arkadaşlar,lütfen artık böyle muhabbetler beni forumdan soğutuyor, internet başında dayılık yapmakla atıp tutmakla olmuyor bu işler düzgünce telefon alışverişi yapılır deneyecekseniz denenir arkadaşça dostça.
Bu arada cidden stock arabalar birbirine benzemiyor, Mesela Sertaç Bravo hgtyi çok rahat geçiyormuş, ben hgt ile çipli egzozlu filtreli 206 ile gidiyordum. Bu işler yanıltıcı olabilir, en temizi ankarada güzel bir crx le 206 yı denemek olacak ya da başka bir 206 ile sertaçınkini denenirse belli olur gidişi arabanın
Saygılar
Sinan
beyler kendinizi yormayın söle söliyeyeyim kavga etmek dayılık yapmak kimseyi korkutmuyo sadece insanları bazı şleylerden soğutuyor forumdan araba denemeden ondan bundan 206 vtec i geçmiş hgt onu geçmiş civic onubunu geçermi saxo hrkesi geçer evet paraı gömersen her araba bi arabayı geçer bende f430 geçiyorum ama standartta geçebiliomuyum geçmeyi bırak göremem bile bu işlerde Nekadar ekmek okadar köfte adam saxo yapmış geçio millleti süper eee gelip başka araba onu geçemicekmi geçicek eee neoldu emek tebrik etmedikten sonra burda kavga etmenin efelik yapmanın mabansı yook bazı şeyleri kabulllenmek tebrik etmeklazım kıskanıp yada hırs yapıp saldırmak gereksizce olur bence ondan dolayı lütfen 10 sayfa kavga ile beraber 20 sayfa olmasın
Özgün
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)