yarım boy fark var arada ,rol vtecın beyın takıldıkdan sonra yurumesı daha farklı olacak her ıkı aracada maşallah cam carda kadır abının ıes sanırım zevklı bır gun olmuş emınım :)
Printable View
yarım boy fark var arada ,rol vtecın beyın takıldıkdan sonra yurumesı daha farklı olacak her ıkı aracada maşallah cam carda kadır abının ıes sanırım zevklı bır gun olmuş emınım :)
Burdan baz alırsan dediğin dogru lakin benim gördüğümü ya sen görmüyorsun yada ben başka video izliyorum :) Lacivert vti önünde araç var değilmi yanlışmıyım ? adam bariz gaz kesiyor son ana kadar yarım boy ilerisinde ama risk almamak istemiş ben onu görüyorum en dogrusuda bu zaten kendiside gelince konuya yazar :) Tekrardan maşallah sonra hep yanlış anlaşılıyoruz :)
cırtıcırtlı yap abi en güzeli :hahaha: bu ankara roller yüzünden yakında hepimiz ef kasaya geçicezz maşallah bugün rol vtecte hiçbir sıkıntı yoktu debriyaj kaçırma sorununu çözdük daha da formlandırdık sadece beyin bağlamadık bi sonrakinde aradaki farklı görelim diye
krc maşallahı vardı ciddi devir dönüyodu ve egzantiriği hiç kesmiyodu role başladıklarında rol önde yürüyo 190 gibi reşo 5 e atıyo ama şeref abi 4 de çevirmeye devam ediyo direk öne çıkıyo ikisine de maşallah tune sonrası tekrar deneriz zaten farklar ne şekilde olacak bakararız tebrikler reşo ve şero ikilisi :hahaha:
hiçbi araçda sıkıntı falan yoktu deneme sonucu gayet normal ve dostçadır
pıstonları degıstırmek lazım krc nın sıkıstırmayı yukseltmek lazım. .. Ha bıde sofor daha ıı vıtes atsa :)
uğra kadir abi bir gun, epeyden berı gelıp gıtmıyosun beklerız :)
utku doğru diyonda valla biliyosun ben günlük biniyorum araca fazla kasmayım artıkk 2 ci aracı alırsam sende bi ara turbolayı :):)
yok ya bısı olmaz 13 takarız en kısa zamanda bınersın merak etme....yada 2.2 yaparız temız
Her iki aracada maşallah çok çekişmeli olmuş :D Bundan sonra daha bir dikkatli izleriz KRC'nın videoları :D
pıstonlar 11.5 artırmak ıstıyorum bu hafta bakıcam donunce
kadır abıcım sana da bı takım alırız ne ıstıyorsan
evet dolanıyoruz bo bol bol pıstonları toplar gelırım grsss. Herkese cok selamlar arabaları fazla uzmeyın yormayın grss...
bayrağı dikmeden gelme utkuu:D