İzoo öpüyorum sağolasın kösülme var ama bendeaçık ve net SKN en az 7 boy hızlanacak köprü altı için haklısın 4 sonu köprüde oluyodum ama neyse Kadir abi de hızlanacak güle oynaya deneriz ozaman...
eyv. Fatih SKN şuan için tatsız ama yakın zamanda bana m3 bulun diyeceğim inş. birde enkanın rakımı çözdükmü mis...
sağolasın Ogünüm Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... bugün 6.gün zamanla olucak bazı şeyler...
inş. zamanla çok daha iyi olucak SKN zaten Kadir abiyle ankaradaki 97 oct. stoğunu bitiririz![]()
son olarak SKN nin düzgün kondisyon ve iyi pilotajla neler yaptığını buradaki herkes biliyor ozman 9200 dd dönüyodu bunuda göz ardı etmeyelim Allah'tan bi mani olmazsa zamanla dahada iyi olcağını söyleyebilirim saygılar Gökhan...![]()
cok guzel olmus valla ankarayı ozledim yabu arada type -r alan arkadasa allah kaza bela vermesin gulegule kullanmak nasip olsun hepsi cok guzel olmus lastiklerinize kuvvet
Maşallah güzel bır gun olmuş...
Tekrardan hayırlı olsun Gökhan.Bi türlü müsait olamıyorum herkesin tatıl yaptıgı zamanlarda hep çalışıyorum bi türlü gelemedim.
Herkese kazasız belasız cezasız.....
---BTU cupra---
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
dünkü denemeler hem çok zevkli hem çok seri bi şekilde arka arkaya hemde genelde birbiriyle denk araçlar olmasıyla inanılmaz keyifli oldu herkese kocaman maaşallah,,,
gökhancım bu arada tekrardan hayırlı olsun araba gerçeken çok şık ,,hep güzel günlerde kullanman dileğiyle
sercanda 328i daha yeni aldı ilk denemeleri diyebiliriz onun aracı içinde,,,o lastik ve o jantlarla böle gitmesi bence başarılıydı ,zaten rengi duruşu yeter sanada tekrar hayırlı olsun kardeşim..........................
erkut benkimseye söz vermedim kardeşim kankamında attığı msj cevap yazdım ben kazandayım gelemiycem diye söz verdin diye uydurmayın yakışmıyo size oldu bitti artık daha fazla uzamasın bu konu ne sizinle ilgili ben yorum yapıyım nede siz benimle ilgili yapın lütfen kapansın artık teşekkürler
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
ANKARA dışında oldugum için gelemedim bende .
öncelikke skn typer hayırlı ugurlu olsun bi typer olmasına sevindim
diğer deniyen tüm araclarada maşallah çok güzel denemeler olmuş
bidahakinde görüşmek üzere inş
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Evet Cihancım Skn çok daha iyi olacak, benim bir iki ilave var (itb hariç) onları yaptığımda skn nin fit durumu ile yürümek isterim
Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta![]()
Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta[/QUOTE]
süper![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
araclara masallah,ii denemeler olmus.
hepisne maşllah özledik bee araba sesı duymayı arada nöbetlerde race sesı duyoruruz manısa yoluna okdar oda karanlıkda göruntu yok![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)