User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
100 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ankara bayram roll

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EGE1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle düşündüm Serkan abi sağolsun Kadir abi ilgilendi baya...
    Amin Allah razı olsun skn için jap ada maşAllah buarada ben su msn olayını halledemedim abi pm attım...

memo bayramlaşma dedi bana ibo bende konu açılmıştır diye düşündüm zaten 12de haberim oldu benimde birazını alınabilirim...
    Gokhan simdi gordum kazasız belasız kullan insallah, cok aradın ama bu sefer olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skn type r kosulmus bence

bi arabayi yeni alinca gercekten alisma devresi oluyor en iyisi bu arada hic video vermemek piyasaya..

masallah gokhan buyuk bi sorunu oldugunu sanmiyorum skn in oyle olsa sen almazdin baktirmissindir sagina soluna...bnm rs e de bole diolardi, biraz da pilolatjla ilgili, arabayi tanidiktan sonra hem ne hizda basicaini bilirsin hem de enkanin altindan gecerken 200 un ustunde gecmen gerektigini yoksa arabanin yurumuyomus gibi gorunecegini anlarsin
    İzoo öpüyorum sağolasın kösülme var ama bende açık ve net SKN en az 7 boy hızlanacak köprü altı için haklısın 4 sonu köprüde oluyodum ama neyse Kadir abi de hızlanacak güle oynaya deneriz ozaman...
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi yarıs olmus..type r ın eksikler tamamlansında birde oyle gorelim nasıl olacak bakalım

bildigime gore SKN iyi yuruyen bi type r dı..tam anlamıyla hazır olunca denemeler tekrarlanır sorun istanbuldamı ankaradamı gormus oluruz
    eyv. Fatih SKN şuan için tatsız ama yakın zamanda bana m3 bulun diyeceğim inş. birde enkanın rakımı çözdükmü mis...
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah tum araclara.gokhanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın kardesım.izo boş beleş konuşma clıoyu aldıgın dan sattıgına kadar genelde +kılo olarak yanındaydım.ama gercekten cook onemlı arbaya alısmak

aktıf bı type-r ımız oldudaha da ıı olucak ıns.
    sağolasın Ogünüm Allah herkese kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... bugün 6.gün zamanla olucak bazı şeyler...
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçların hepsine

Çok güzel bir atmosferik günü olmuş birde 106 ve 306 olsaymış efsane bir roll günü olurmuş

RC - RS denemeleri çok zevkli olmuş olsa gerek RC'nin avantajı sökük olmasından kaynaklansa gerek Maşallah.

ROL eğer SKN'de bir sorun yoksa düşündüğümdende güzel yürüyor maşallah

Kadir abi sen RS'e naptın öyle Çok hızlı olduğunu birçok kişiden duyuyoruz zaten maşallah dahada ilerleyeceksin sanırım

3.28'le denenirken VTS ile Si , önde olan 3.28 olması garip geldi.Vts'te ne var?

SKN Ankara'da yeniden ayarlanınca ve sahibi alışınca daha hızlı koşacaktır ama şuanki duruma bakarsak ve Kadir abininde hızlanacağını düşünürsek RS le bence çoook güzel zamanlar geçirecek gibime geliyor ilerleyen zamanlarda SKN

Mertcan bence bırakta 3'ün senkromenci cırtlasın 2'den 3 e güzel
    inş. zamanla çok daha iyi olucak SKN zaten Kadir abiyle ankaradaki 97 oct. stoğunu bitiririz
    son olarak SKN nin düzgün kondisyon ve iyi pilotajla neler yaptığını buradaki herkes biliyor ozman 9200 dd dönüyodu bunuda göz ardı etmeyelim Allah'tan bi mani olmazsa zamanla dahada iyi olcağını söyleyebilirim saygılar Gökhan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan simdi gordum kazasız belasız kullan insallah, cok aradın ama bu sefer olmus
    Allah razı olsun Alper abi geç oldu ama değdi ben mutluyum keyfini çıkarıyorum alabileceğim pek çok araç vardı ama ben SKN yi uzun zamandır istiyodum kısmet bugüneymiş görüşmek dileğiyle...

MuGeN_poWer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel olmus valla ankarayı ozledim ya bu arada type -r alan arkadasa allah kaza bela vermesin gulegule kullanmak nasip olsun hepsi cok guzel olmus lastiklerinize kuvvet

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah güzel bır gun olmuş...

Tekrardan hayırlı olsun Gökhan.Bi türlü müsait olamıyorum herkesin tatıl yaptıgı zamanlarda hep çalışıyorum bi türlü gelemedim.

Herkese kazasız belasız cezasız.....
    ---BTU cupra---

YUSUF
    Misafir
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaz kelebeğinden flitrenin borusunu çıkar.

araba çalışmıoken tam gaz yap.

gaz kelebek tam açıldığında eğil bak 90 derecemi duruyor kelebek

değilse arkasındaki vidadan ayarla.

bunuda kontrol et.

skn nin gideri şu videolardakinden çok daha fazla.
    abi gaz kelebeğine dediğin şekilde ayar yapılmaz

yapılsada sağlıklı olmaz gaza oturduğunda kelebek açma oranını pc'de görmen gerekir

yoksa sanayi işi olur

beyine ayar yapıcak olan mapper thortel pozisyonunu ayarlaması lazım

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa bu arada videoları ben çektim bazılarında şu geçti bu geçti diyorum köprüden sonra ne oldu haberimiz olmuyo o an kimse yanlış bişey anlamasın köprüye kadar gördüğümü söyledim beyler

bi tane de rövanşımız vardı da biz dedik kadir abi kankamıza gelemez diye tanıdık insanları kime selam vereceğimizi gördük
    evet erkut kime selam vereceğimizi öğrendik sayenizde sende forum sitelerine yazmayı bırak istersen hoş olmuyo bence bir sorun varsa tlf var sende ararsın konuşuruz yada buluşuruz tüm araşlara maşallah allah kaza bela vermesin
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünkü denemeler hem çok zevkli hem çok seri bi şekilde arka arkaya hemde genelde birbiriyle denk araçlar olmasıyla inanılmaz keyifli oldu herkese kocaman maaşallah ,,,

gökhancım bu arada tekrardan hayırlı olsun araba gerçeken çok şık ,,hep güzel günlerde kullanman dileğiyle

sercanda 328i daha yeni aldı ilk denemeleri diyebiliriz onun aracı içinde,,,o lastik ve o jantlarla böle gitmesi bence başarılıydı ,zaten rengi duruşu yeter sanada tekrar hayırlı olsun kardeşim ..........................

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EGE1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş. zamanla çok daha iyi olucak SKN zaten Kadir abiyle ankaradaki 97 oct. stoğunu bitiririz
    son olarak SKN nin düzgün kondisyon ve iyi pilotajla neler yaptığını buradaki herkes biliyor ozman 9200 dd dönüyodu bunuda göz ardı etmeyelim Allah'tan bi mani olmazsa zamanla dahada iyi olcağını söyleyebilirim saygılar Gökhan...
    Ben çok sevindim size gelmesine açıkçası Aktif olup eski kondisyonuna dönmesi bizide çok sevindirecek

Allah gönlünüze göre versin inşallah
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YUSUF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi gaz kelebeğine dediğin şekilde ayar yapılmaz

yapılsada sağlıklı olmaz gaza oturduğunda kelebek açma oranını pc'de görmen gerekir

yoksa sanayi işi olur

beyine ayar yapıcak olan mapper thortel pozisyonunu ayarlaması lazım
    yusufum doğrusun ama arkadan vida girintisini ayarlamadan istediği kadar mapper oynasın.orası ille ayarlanmalı.

çok ufak bir detay ama gözden kaçabiliyor.

bu arada avatarın hasoymuş

helalolsun.
    ,

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet erkut kime selam vereceğimizi öğrendik sayenizde sende forum sitelerine yazmayı bırak istersen hoş olmuyo bence bir sorun varsa tlf var sende ararsın konuşuruz yada buluşuruz tüm araşlara maşallah allah kaza bela vermesin
    bişeyler öğretebildiysek ne mutlu boşver abi artık ayarıp sorulacak bişey yok gelmezsen gelmezsin artık beni alakadar etmiyo ben verdiğin söze bozulurum sadece
    ECUTECH İstanbul

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişeyler öğretebildiysek ne mutlu boşver abi artık ayarıp sorulacak bişey yok gelmezsen gelmezsin artık beni alakadar etmiyo ben verdiğin söze bozulurum sadece
    erkut benkimseye söz vermedim kardeşim kankamında attığı msj cevap yazdım ben kazandayım gelemiycem diye söz verdin diye uydurmayın yakışmıyo size oldu bitti artık daha fazla uzamasın bu konu ne sizinle ilgili ben yorum yapıyım nede siz benimle ilgili yapın lütfen kapansın artık teşekkürler
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut benkimseye söz vermedim kardeşim kankamında attığı msj cevap yazdım ben kazandayım gelemiycem diye söz verdin diye uydurmayın yakışmıyo size oldu bitti artık daha fazla uzamasın bu konu ne sizinle ilgili ben yorum yapıyım nede siz benimle ilgili yapın lütfen kapansın artık teşekkürler
    tamam abi biz 3 kişi yanlış duyduk dediğin gibi olsun yazmam zaten sorun yok
    kapattım
    ECUTECH İstanbul

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ANKARA dışında oldugum için gelemedim bende .
    öncelikke skn typer hayırlı ugurlu olsun bi typer olmasına sevindim
    diğer deniyen tüm araclarada maşallah çok güzel denemeler olmuş
    bidahakinde görüşmek üzere inş
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah herkes güzel koşmuş
    bugün var mı 3-5 cukka cukka bişeler

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kadir abi sen RS'e naptın öyle Çok hızlı olduğunu birçok kişiden duyuyoruz zaten maşallah dahada ilerleyeceksin sanırım

SKN Ankara'da yeniden ayarlanınca ve sahibi alışınca daha hızlı koşacaktır ama şuanki duruma bakarsak ve Kadir abininde hızlanacağını düşünürsek RS le bence çoook güzel zamanlar geçirecek gibime geliyor ilerleyen zamanlarda SKN

Kadir abi emeğine sağlık

O Bahçemizin ben bahçesine mıçıyım abi Ablam Çayyolun'da oturuyor bende ordayım arkadaş aradı o zamanda Bahçeliye gidiyoruz sürekli.O Bahçemiz'e gel demiş bende makara yapıyor diyip yürüdüm Bahçeli'ye Dönüp Bahçemiz'e geldiğimde çocuğun kulakları çanak anten kıvamındaydı
    Evet Cihancım Skn çok daha iyi olacak, benim bir iki ilave var (itb hariç) onları yaptığımda skn nin fit durumu ile yürümek isterim
    tamam abi biz 3 kişi yanlış duyduk dediğin gibi olsun yazmam zaten sorun yok
    kapattım
    Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın Reşo ve Şero kankam biaraya geliyolar bayramlaşıyolar en kısa zamanda ise deniyorlar Nokta[/QUOTE]

süper
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araclara masallah,ii denemeler olmus.

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepisne maşllah özledik bee araba sesı duymayı arada nöbetlerde race sesı duyoruruz manısa yoluna okdar oda karanlıkda göruntu yok
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)