arkadaş ne bitmek bilmez konu oldu ya.. arasanıza birbirinizi telefondan konuşun anlaşın deneyeceksenizde deneyin bitsin bu konu. reklam olduk yaaa...
arkadaş ne bitmek bilmez konu oldu ya.. arasanıza birbirinizi telefondan konuşun anlaşın deneyeceksenizde deneyin bitsin bu konu. reklam olduk yaaa...
şu halimize gülerler valla. neyi tartışıyoruz burda hepimiz tanıyoruz birbirimizi. arayın konuşun deneyin bitsin işte. ne kadar uzadı yaaaa...
onur rollda kısalı hedırslı caili vtek 200e kadar araya 2-3 araba net koyar...
irfanlanın arabayla ogün roll yapsan adamlar biçicekti.
neyse geçmişe mazi diyoruz.
rolle gelcek makina varmı fransız? varsa bigün belirleyelim grup yapalım.
onur ben vtec cılıgı bırakalı 5 sene oldu subarum var sende dıledıgın arabayı cıkar karsıma drag yapalım neyıne ıstersen ıstersende keyfıne ben senınle hep adam gıbı konusmaya calıstım ama sen donupte en kralı cıksın 4 boy avans vereyım geceyım zart zurt dersen ben senınle ıstedıgım gıbı konusurum olm madem arabana guvenıyosun 200tl koy 300 tl koy ne kadar paran varsa o kadar koy kı gıdıp araba bulup ayarını gayarını yapıp yarıstıgımıza degsın kendı vtı ım olsa hıc bırınızı konusturmam zaten ama dedıgım gıbı ben 106 saxo vtı ıslerını bırakalı 5 sene oldu kel kör bı subarum var dıleyen herkesle drag yaparım ıster nos bassın ıster turbo taksın sorun deıl
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)