User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
176 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Demon 335i vs ZD Cupra 27.11.2010

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TDI seat ile sadece ben denedim ve yol boş olmadığı için 200 e kadar basabildik sadece. 200 ün üstüne çıkamadık. Ama aracı çok güzel yürüyor nosu bastığı an 2 boy önüme fırlıyor.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 200km de fark varmı?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki 200km de fark varmı?
    nosu bastığı anda 2 boy önüme fırlıyor 200 de de böyle ama uzunda ne olur bilinmez. Birde aracım sorunluydu kendiside dedi ben senin driftboxda çıkardığın sürelere göre senle denemek istedim aracında sorun mu var dedi. Hakkaten gitmedi benim aracım. Normalde 8.7 olan 100-200 üm 11 saniyenin üstündeydi dün gece

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bir gece olmamış senin için. Umarım en kısa zamanda eksiklerini giderirsinde, sağlıklı araçlar arası eşleşmeleri izleriz.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bir gece olmamış senin için. Umarım en kısa zamanda eksiklerini giderirsinde, sağlıklı araçlar arası eşleşmeleri izleriz.
    Eksik yok aslında tek sorun bozuk yakıttı. 100 oktanın üstüne çıkacam diğe düşündüm ama 90 larda süründüm.

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ibızaya ayrı konu acılsın ıkıncı 1.9 tdı suprızı olmus anlasılan

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı athem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada masallah

Ayrıca Caesar'a helal olsun baska insan olsa geçildigi videoyu koymaz örnek bi davranıs bence
    bendede öyle bir huy vardı geçiliyordum ilk başlarsa sonra rövanşlar geçiyordum DBS Typer ki denemeleri hatırlayanlar bilir

maşallah araçlara

ZD Dyno yaptımı çok merak ediyorum bu kiti daha fazla roll videosu olsa keşke....

kaçıncı vites kaçta basılıyor acaba ?
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah araclara cupra ıyı gıtmıs..

anlamadıgım bıseyı sormak ıstedım; yakıtla basıncın ne alakası var? yakıt kotu ıse arac basıncı neden kıssın kı? avansı kısar,arıza yakar,alt mape gecer vs.. basınc kacagı olmasın? aracın basınc gostergesı var mı? avans vurdugu zmn gorebılıyor musun? basınc 9 psı dedıgıne gore gorebılıyorsun, alt mape neden gecmedın? yakıt kotu ıken aynı mapte zorlamak yada denemeye dwm etmek kasaplıktan baska bırsey deıldır.

tekrardan masallah araclara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah araclara cupra ıyı gıtmıs..

anlamadıgım bıseyı sormak ıstedım; yakıtla basıncın ne alakası var? yakıt kotu ıse arac basıncı neden kıssın kı? avansı kısar,arıza yakar,alt mape gecer vs.. basınc kacagı olmasın? aracın basınc gostergesı var mı? avans vurdugu zmn gorebılıyor musun? basınc 9 psı dedıgıne gore gorebılıyorsun, alt mape neden gecmedın? yakıt kotu ıken aynı mapte zorlamak yada denemeye dwm etmek kasaplıktan baska bırsey deıldır.

tekrardan masallah araclara
    Bu araci honda gibi dusunme. Bu aracta avans ayari yok koydugun yakita gore avans acisini kendisi ayarliyor. Yakit kotuyse avansi kisip basinci dusuruyor.
    Boyle cok bilmis yorumlar yapip kasaplikla suclamadan once bi sormalisinki bu araci ogrenmelisin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araci honda gibi dusunme. Bu aracta avans ayari yok koydugun yakita gore avans acisini kendisi ayarliyor. Yakit kotuyse avansi kisip basinci dusuruyor.
    Boyle cok bilmis yorumlar yapip kasaplikla suclamadan once bi sormalisinki bu araci ogrenmelisin.
    o zmn map 6 7 8 9 un bı onemı yok?? arac kendı ayarlıyor ıse? avans vurdugunu gorebılıyor musun? basıncı gorebılıyor musun?

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de yakıtın neden kötü olduğunu çözemedim. Bu yakıtı bilerek koyduğuna göre. Yani değişkenlik göstermiş olması neye bağlı ? Araçlara maaşallah .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yakıtın neden kötü olduğunu çözemedim. Bu yakıtı bilerek koyduğuna göre. Yani değişkenlik göstermiş olması neye bağlı ? Araçlara maaşallah .
    Normalde kullandigim toluen hammaddeler.com dan aldigim karisimdir. Dun kullandigim bundan 2-3 ay once custom garageden aldigim toluen, gokhanda bu yakiti 1 sene once gariban typer yururken ankaradan almis yani yakit uzun sure beklemis toluen. Gokhan bana vermeden once ankarayi aradi ve bu sure zarfinda yakit bozulurmu dige sordu bozulmaz dediler ama bozulurmus.

Map konusuna gelince bir arabanin sadece avan ayari yoktur 50 farkli ayari vardir her mapde farklidir mapler arttikca arabanin agresifligi artar sadece avans ayarini beyin yakita gore yapar. Afr degerine gorede ya basinc kisar yada artirir. Basinc saatim var basinci gorebiliyorum edo ama knocku goremiyorum

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Massallah aracalara hakan abiyede ayrica massallah peki 335 90 li oktanlarda yuruken cupra 100ustu oktanli benzinlemi denedi onu merak ettm ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde kullandigim toluen hammaddeler.com dan aldigim karisimdir. Dun kullandigim bundan 2-3 ay once custom garageden aldigim toluen, gokhanda bu yakiti 1 sene once gariban typer yururken ankaradan almis yani yakit uzun sure beklemis toluen. Gokhan bana vermeden once ankarayi aradi ve bu sure zarfinda yakit bozulurmu dige sordu bozulmaz dediler ama bozulurmus.

Map konusuna gelince bir arabanin sadece avan ayari yoktur 50 farkli ayari vardir her mapde farklidir mapler arttikca arabanin agresifligi artar sadece avans ayarini beyin yakita gore yapar. Afr degerine gorede ya basinc kisar yada artirir. Basinc saatim var basinci gorebiliyorum edo ama knocku goremiyorum
    sımdı soyle solıyım, fabrıkasyon beyınlerde (cogu aracta) arac avans vurunca evt 1 alt mape gecer benım suankı aracımda da boyle. avansı harıtası 1 alt mape gecerken (avans tehlıkesının gectıgını sezene kdr) afryıde 10 a yaslar. ama basıncımı hıc kısmadı.

335lerı begendıgım ıcın arastırmıstım belkı alırım dıye jb3 kullanıp yuksek basınctan motor kıran araclar mevcut. ve jb3lerdekı basıncla ılgılı koruma sadece 2.0 versıyonda target boost ve actual boost arasındakı ayarlama. aracın boostunu yakıta gore kısmak deıl. aracın target boostun ustune cıktıgı zmn yada altında kaldıgı zmn wasgate ı acıp kapama yoluyla bunu dengeye getırmesı dıye hatırlıyorum.

aracın kotu yakıttan yavaslamıs olabılır kı herkesın basına gelebılır benımde basıma gelıyor cok fazla meth kullanmadıgım ıcın beklemıs oluyor ve ozellıgını yıtırıyor ama basınc kısmıyor. egerkı aracında basınc dusmesı gıbı 1 sorun varsa bunun sebebınıde arastırmalısın bence. afr gostergen mevcut mu? kotu yakıt ıle hmn korumaya alıp zengıne ceker burdan kontrol edebılırsın.

tekrardan masallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de diğer videoları da izledim.E92 M3'le filan çok güzel yürümüş aracınız.

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupraya maşallah...

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah her ikisine de ...

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekirin dizel ibizasıda oralardaymış.. ondanda çok ümitliyim.. ciddi hızlı
    Ama biri bu dizellere dur desin artık yakında büyük hacimli dizeller çıkar ortaya sonuç pek hoş olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)