User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
176 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Demon 335i vs ZD Cupra 27.11.2010

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O gün benim aracım çok güzel yürüyordu. Kimse gelmedi nedense.[/QUOTE]

kimse gelmedimi beni adamdan saymıyomusun olgar..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shapiro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O gün benim aracım çok güzel yürüyordu. Kimse gelmedi nedense.

kimse gelmedimi beni adamdan saymıyomusun olgar..[/QUOTE]

Senin cupran mı var

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu boyle gıtmez hıc eglencesı yok!!!

kardeşim tüm pompa yakıtları sırayla sana saplamışlar maşallah 97 oktan var kırsal mazt euro dızel var. ne yaptınız ya SHELL reklamı mı cektınız???

işin şakası bi yana iki aracada maşallah. ne güzel denemişler. ortalık niye kızıştı onu anlamıyorum. ama suç Olgar da. kardeşim öyle atar gider yaparsan mevla seni böyle imtihan eder. bu araçlar mekanik bir sorun olur geri düşersin. sen sen ol lafta geri kal otobanda ilerde olursun.

aracının eskisi gibi gitmediği ortada kadrandan da anlıyabiliyorum. ama bu bizi ilgilendirir mi? hayır. yarışı Hakan abi almış. çünkü iyi hazırlanmış. bir dahakine sen iyi hazırlanırsın. sana sabotaj yapmışlar.

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu boyle gıtmez hıc eglencesı yok!!!

kardeşim tüm pompa yakıtları sırayla sana [B]SAPLAMIŞLAR[B] maşallah 97 oktan var kırsal mazt euro dızel var. ne yaptınız ya SHELL reklamı mı cektınız???

işin şakası bi yana iki aracada maşallah. ne güzel denemişler. ortalık niye kızıştı onu anlamıyorum. ama suç Olgar da. kardeşim öyle atar gider yaparsan mevla seni böyle imtihan eder. bu araçlar mekanik bir sorun olur geri düşersin. sen sen ol lafta geri kal otobanda ilerde olursun.

aracının eskisi gibi gitmediği ortada kadrandan da anlıyabiliyorum. ama bu bizi ilgilendirir mi? hayır. yarışı Hakan abi almış. çünkü iyi hazırlanmış. bir dahakine sen iyi hazırlanırsın. sana sabotaj yapmışlar.

Ahmet
    DDDDDD bold yazıyı becerememişin bidaha yaz saplamışlar kelimesini bidaha okuyup (bold bi şekilde) hırs yapmak istyiyorum panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzelttim hacı tasalanma artık hırslanabilirsin ama ben ''panpa-2boy-2ye al-60ta basarsam 3 boy-100 de basarsam 4 boy-60kg 3 boy'' gibi ve daha nice güzel türkçemizin bize sunduğu terimleri dile getiremiyorum. sonra tribe girip biraderimi arıyorlar

Ahmet
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unuttuğunuz bi kelime daha varki oda

"yarım boy kadar "
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unuttuğunuz bi kelime daha varki oda

"yarım boy kadar "
    kanka o s2k ctr denemsınde sık gordugumuz bır kelıme. sımdı ctr 5ten 6 ya aldıgında s2k hala 5 te oluyor. ve yarım boy cıkıyor. sonra typer toparlıyor ve s2k 6 ya cekıyor. bu sefer ctr yarım boy one cıkıyor. yarımboytamboykovboy farketmez kanka 3un 5ın lafını yapmayalım.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar bey acaba aracınızın 60-130mph 100-130mph ya da 100-150hç sini ölçtünüz mü???
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya olgar bak kardeşim nerde haksızsın biliyormusun.ilk denememizi yaptık seni geçtim,sonra opet te durduk 15 dakika orada muhabbet edildi be mübarek adam araban basınç basmıyo insan demezmi kardeşim sen beni geçtin ama benim aracımda sıkıntı var basınç basmıyor artık denemeye gerek yok haftaya deneriz!ama sen neyaptın arabanda hiç bir anormallik olmadığı için benle defalarca denemek istedin ve 2 kere daha denedik sonuç aynı .işte burda haksızsın. onun için hiç kızmaya hakkın yok boşuna burda insanları meşgul etmeyelim biz arkadaşız ben senle herzaman denerim ama yiğiti öldür hakkını ver be kardeşim,benim arabam hiçmi hızlanmamış okadar basitmi görüyorsun yani ben seni geçemem mi,olamazmı benim arabam yürümezmi.hakkımı vermiyorsun yine benim arabamı yürümüyor gösterdin ,yine becerdin.bu şartlarla benim senle bidaha yürümem çok anlamsız RABBİM İKİMİZİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
    zd9000 cupra

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya olgar bak kardeşim nerde haksızsın biliyormusun.ilk denememizi yaptık seni geçtim,sonra opet te durduk 15 dakika orada muhabbet edildi be mübarek adam araban basınç basmıyo insan demezmi kardeşim sen beni geçtin ama benim aracımda sıkıntı var basınç basmıyor artık denemeye gerek yok haftaya deneriz!ama sen neyaptın arabanda hiç bir anormallik olmadığı için benle defalarca denemek istedin ve 2 kere daha denedik sonuç aynı .işte burda haksızsın. onun için hiç kızmaya hakkın yok boşuna burda insanları meşgul etmeyelim biz arkadaşız ben senle herzaman denerim ama yiğiti öldür hakkını ver be kardeşim,benim arabam hiçmi hızlanmamış okadar basitmi görüyorsun yani ben seni geçemem mi,olamazmı benim arabam yürümezmi.hakkımı vermiyorsun yine benim arabamı yürümüyor gösterdin ,yine becerdin.bu şartlarla benim senle bidaha yürümem çok anlamsız RABBİM İKİMİZİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

WhiteCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşşallahh....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YA YAZILANLARA BAKMAKTAN,VİDEOYU İZLEMEMİŞTİM şimdi izledimde MAŞAALLAH ARABAMI İLK KEZ DIŞARDAN GÖRÜYORUM HOŞUMA GİTTİ,duruşu ,gidişi,eksoz sesi.bide eksozu wasgate den direk dışarı salıcam kısmetse o zaman daha güzel olacak,şöyle alevli malevli,çatara patara.sonrada stage4 ALLAH ımın izniyle.... 8500rpm ,azcık da basınç İNŞAALLAH.ALLAH IM sana şükürler olsun .
    zd9000 cupra

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan abi seni gaza mı getiriyorlar napıyorlar bilmiyorum ama bakıyorum mesajlarına yazdığın şeyler bu konuda yok.Kimsenin senin arabanı kötülediği yok aksine şu anda en hızlı cupra sensin.Konunun ilk mesajında da kendi sıkıntılı arabasına maşallah dememiştir heralde cuprayı kastediyor okursan konunun ilk mesajını.

Sıkıntılı veya değil oraya kadar gelmişsin denemişsiniz videosunu koymuş herkes maşallah demiş.Sen daha neyin komplexine giriyorsun senin tuzun kuru bırak olgar düşünsün sıkıntı sorun yaşayan o.

Sorun olmasaydı cuprayı geçerdik ederdik tarzı bir tane mesaj yok bu konuda..Dostça tekrar denemek istiyor adam olay bu.Yani tekrar denememek için bu konuyu bahane etmeyin.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maasallah guzel güçler var ortada
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Maşallah...Bu 2li çok daha hızlanacak eminim

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes, 5gün önce Hakan abıyle denemek ıstemıyodu olgar map7de bıle gecerım dıyodu yakıtsız ınanla denemek ıstıyodu, Bahane yok arac stg4 olcak beklersınız stg4 gecınce ararız yıne denerız, bıde şu var hakan abı vıdeo cekmeseydı acaba bu vıdeo burda olurmuydu ben ınanmıyorum olcagına,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abi seni gaza mı getiriyorlar napıyorlar bilmiyorum ama bakıyorum mesajlarına yazdığın şeyler bu konuda yok.Kimsenin senin arabanı kötülediği yok aksine şu anda en hızlı cupra sensin.Konunun ilk mesajında da kendi sıkıntılı arabasına maşallah dememiştir heralde cuprayı kastediyor okursan konunun ilk mesajını.

Sıkıntılı veya değil oraya kadar gelmişsin denemişsiniz videosunu koymuş herkes maşallah demiş.Sen daha neyin komplexine giriyorsun senin tuzun kuru bırak olgar düşünsün sıkıntı sorun yaşayan o.

Sorun olmasaydı cuprayı geçerdik ederdik tarzı bir tane mesaj yok bu konuda..Dostça tekrar denemek istiyor adam olay bu.Yani tekrar denememek için bu konuyu bahane etmeyin.
    ya enes kardeşim ,sorun vardı yoksa cupra geçemez imajı veriliyor.neden cupra ,335 i geçemez bunu anlamıyorum.bunu biri izah etsin.
    zd9000 cupra

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enes, 5gün önce Hakan abıyle denemek ıstemıyodu olgar map7de bıle gecerım dıyodu yakıtsız ınanla denemek ıstıyodu, Bahane yok arac stg4 olcak beklersınız stg4 gecınce ararız yıne denerız, bıde şu var hakan abı vıdeo cekmeseydı acaba bu vıdeo burda olurmuydu ben ınanmıyorum olcagına,
    Reşit abi art niyetli düşünme artık Allah aşkına ya..Dünyanın denemesini yaptınız abi kardeş gibi olup birbirinize destek olcağınıza hala kedi köpek modeli devam ediyorsunuz.

ya enes kardeşim ,sorun vardı yoksa cupra geçemez imajı veriliyor.neden cupra ,335 i geçemez bunu anlamıyorum.bunu biri izah etsin.
    Abi bu işleri sen bizden daha iyi biliyorsun geçilmeyecek araba mı varda öyle bi imaj yaratılmaya çalışılsın..Senin araban çok hızlı bmw de öyle..Hazır deneyecek denk arabalar bulmuşsunuz dostluk kurup sürdürsenize denemeleri.Bi dahakinde düzgün bi yakıtla belki geçicek seni ama sen stage 4 olunca işler tekrardan tersine dönmeyecek mi bırakın işte tatlı bi rekabet olarak devam etsin.

Biraz düşünün, bu adam art niyetli olsa amacı cupralara saplamak olsa neden sizle denesin ki zaten hepinizi farklı farklı geçmedi mi ?
    Dr.Ecu

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    auhauha hemöen sidik yarışı BEYLER HANİ DBN Ölçelim ewdeyim buyrun gelin çıkalım isterseniz siz söyleyin ben geleyim !!!! hadi yaaa boşa mardaval okumayın

ya dert kimin kimigeçtiği deil sıkıntı deil olgarın *** yemesi olabilir Zd geçtim geçti bidahaki denemeye kadar geçti bukadar ama
    gelin
    dbn ölçelim lütfen
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)