User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
176 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Demon 335i vs ZD Cupra 27.11.2010

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler Cupra'ya(2 tarafı da tanımam etmem;sonra laf gelmesin diye belirtiyorum);
    Baktın sıkıntı var; deneme kardeşim; hata sende; adam da geçmiş kafası rahat; bu tabirleri kullanarak nasıl tekrar yüzyüze bakabilip te deneme yapacaksınız; sonrasını da düşünerek yazın bence; aradaki bilmem kaç boy birbirinizi kırmaya değer mi?

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah ya zd gerçekten çok hızlanmış!! yada olgar yavaşlamış ?? bu işi bir daha bahanesiz denemek çözer bence ama tabiyki araç sahaipleri daha iyi bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer biraz bu işten anlıyorsam,olgarın arbasu UC stı 911 turboların olduğu geceki gibi sağlıklı yürürse 280 lere kadar aksın kopmasından çekinmeden basılırsa 5+ boy 335 önde olucağına inanıyorum.cupra kesinlikle hızlanmış ama 335 de bayağı yavaşlamış.

Benim anlamadığım koskoca yollar bomboş gebzeye kadar gidilip geliniyor sadece 2 adet deneme oluyor. cupra önde hakan abi 140 la gidioo sellektorlere aldırış etmeden.. ben o yolları gidip gelene kadar en az 10 deneme yaparım,yazık o boş yollara.

Olgarada söyledim, video çekildi ağzınla kuş tutsan boş,yalnızca video ile insanları tam olarak inandırabilirsin dedim.nitekim öylede oluyor,görüyoruz.
    Dr.ECU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer biraz bu işten anlıyorsam,olgarın arbasu UC stı 911 turboların olduğu geceki gibi sağlıklı yürürse 280 lere kadar aksın kopmasından çekinmeden basılırsa 5+ boy 335 önde olucağına inanıyorum.cupra kesinlikle hızlanmış ama 335 de bayağı yavaşlamış.

Benim anlamadığım koskoca yollar bomboş gebzeye kadar gidilip geliniyor sadece 2 adet deneme oluyor. cupra önde hakan abi 140 la gidioo sellektorlere aldırış etmeden.. ben o yolları gidip gelene kadar en az 10 deneme yaparım,yazık o boş yollara.

Olgarada söyledim, video çekildi ağzınla kuş tutsan boş,yalnızca video ile insanları tam olarak inandırabilirsin dedim.nitekim öylede oluyor,görüyoruz.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence olgara verdigim yakıt olgarı en fazla 3 4 boy hızlandırır

Yakıtın düzgün basıncın da en iyi oldugu hali bu halinden bence 4 boy hızlı diyelim

Hakan abinin arabası 3 boy net hızlanmış eski denemelerine göre ki agır cupra için büük başarı Maşallah

Olgarda sıkıntı oldugu kesin !!! kadrandan bile belli oluyor ama bu bizi ilgilendirirmi hayır !!

Olgarın konu açış tarzı bile bence yanlış

madem videoyu koyuyorsun ozaman oraya

Hakan abi beni geçti tebrik ederim cupraya Maşallah
    Haftaya beni kırmassan Rovanş için ben avrupa yakasına geleyim kumburgaza kadar sıkalım

Diye yazarsın oraya aracının sıkıntısı varsa bile yazmassın ozaman kimse senin bir daha deneme istegini geri cevirmez

Ben hakan abinin aracının ilk zaman larını da hatırlıyorum da araç da çok ciddi farklar var ozamandan bu zamana çok çok boylar hızlanmış araç Maşallah

Ayrıca methanol + toluen vs vs bunlar güneş görmeyen bir bölgede kafaları hava almıcak kapaklı bidonlarda yada güneş gören bir yer olsa bile koyu renkli kapagı hava almayan bidonlarda saklanırlarsa hiç bi şey olmaz

bunlar solvent cünkü hava almaları lazım bozulmaları için yada güneşte kalmaları gerekir çook uzun süre

Benim olgara verdigim yakıtı ben aracımı kırdıgım gece HULK için hazırlamıştım koymak nasib olmamıştı 3 aydan fazla 20 lt sakladıgım yakıtı olgar kullandı sonuçları biliyosunuz

Öle bilip bilmeden atıp tutmayalım AEM in meth deposunda 2 yıl duran saf meth e hiç bişey olmaz

farklı solventler ile karıştırdıgınız da solventi bozarsınız ozaman etkisini azaltır zamanla bozulur

Hilmi
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradaki fark iyi benzinle kapanacak gibi durmuyor
    ama inşallah rowanşı olur ve sağlıklı denemeler yapılır,
    araçlara maşallah ...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aradaki fark iyi benzinle kapanacak gibi durmuyor...
    Her iki tarafı da tanımam etmem ama öyle bir yazmışsın ki sanki arada 10 boy fark var da benzinle kapanmaz. Hepi topu 2 bilemedin max 3 boy fark var arada. Turbo beslemeli arabalarda ufacık bir değişiklikle bile o farkı kapatır üstüne de 2 tane gömlek dikersin.

Her iki araca da Maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her iki tarafı da tanımam etmem ama öyle bir yazmışsın ki sanki arada 10 boy fark var da benzinle kapanmaz. Hepi topu 2 bilemedin max 3 boy fark var arada. Turbo beslemeli arabalarda ufacık bir değişiklikle bile o farkı kapatır üstüne de 2 tane gömlek dikersin.

Her iki araca da Maşallah.

turbo beslemelerde ufacık değişimlerin nekadar fark yaratacağını
    bende bılıyorum..
    benım araçta cupra,ama ıyısımı rowanşı beklemek çünku her yarışta muhakkak
    bi bahane oluyor...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah , tekrar deneyebilmek için araları açmamak lazım derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo beslemelerde ufacık değişimlerin nekadar fark yaratacağını
    bende bılıyorum..
    benım araçta cupra,ama ıyısımı rowanşı beklemek çünku her yarışta muhakkak
    bi bahane oluyor...
    9psi ile 15 psi arasındaki farkı turbo nun T sini bilmeyen adam bile anlayabilir,cupraR sahibi olmaya gerek yok. Burada herkes BMW nin gitmesi gerektiği gibi gitmediğinidex ,cupranın son değişikliklerle hızlandığınıda biliyor.Ben BMW nin içindeydim 9 psi bastığını bizzat gördüm o yüzden emin konuşuyorum.

cupra benim için neyse 335 de o,hiçbi tarafda değilim. Önemli olan bir soru var cupra denemeye birdaha gelirmi veya denermi ?
    Dr.ECU

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupralar cok hızlandı masaLLah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupralar cok hızlandı masaLLah...
    sen daha çok hızlandın bence
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    9psi ile 15 psi arasındaki farkı turbo nun T sini bilmeyen adam bile anlayabilir,cupraR sahibi olmaya gerek yok. Burada herkes BMW nin gitmesi gerektiği gibi gitmediğinidex ,cupranın son değişikliklerle hızlandığınıda biliyor.Ben BMW nin içindeydim 9 psi bastığını bizzat gördüm o yüzden emin konuşuyorum.

cupra benim için neyse 335 de o,hiçbi tarafda değilim. Önemli olan bir soru var cupra denemeye birdaha gelirmi veya denermi ?

turbo hakkında bır ıddam yok ama 9psi ile 15 psi arasındaki fark;bunu sızden başka gören oldumu peki?yanı karşı taraf
    bunu biliyomu,yoksa sadece sızın söylemenızmı,en ıyı sonucu rowanş werır..
    bende ıkı tarafı tanımam bılmem ama herzaman bunu sende bilirsinki
    her denemenın bır bahanesı olur..

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

muharrem cupra stg4 olcak, her zaman deneyıcek yıne, stg4 u hakan abı, garajda tutması ıcın yapmıyo yol boş dedınde, bende ordaydım 3-4kere musaıt oldu yol boş dedıgın yolda neler vardı, 10 kere 180 200kadar deneyıp bırakılması mı? arabayı yormak mı mantık, yada tmm 280lere cıkıp 4 net denememı yapmak, sorun degıl muharrem bıdahakıne evc baglancak araca 1.5basıyo 1.8 basılır, sıkıntı yok bıraz acele etmeyın yıne bozuk yakıt gelır fılan bıde şu var bılmedıgın, olgar daha once hakan abı ılk halıyle denedı avansı 7 derecede orjınal baskı balatayla, ozaman olgarla yanyanada gıttı hakan abı gecıldıde, olgar bu hafta dedıgımde c.tesı hakan abıyle denersın dıye hakan abıyle bı daha denememe gerek olmadıgını soyledı map7 ve yakıtsız gectım dedı, ınanla denemek ıstıyodu,neysekı c.tesı aradım olgarı geldı, sımdı ne olduda hakan abının pesıne düştunuz aracı stg4 olcak bıtınce ararım denerler,

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence olgara verdigim yakıt olgarı en fazla 3 4 boy hızlandırır

Yakıtın düzgün basıncın da en iyi oldugu hali bu halinden bence 4 boy hızlı diyelim

Hakan abinin arabası 3 boy net hızlanmış eski denemelerine göre ki agır cupra için büük başarı Maşallah

Olgarda sıkıntı oldugu kesin !!! kadrandan bile belli oluyor ama bu bizi ilgilendirirmi hayır !!

Olgarın konu açış tarzı bile bence yanlış

madem videoyu koyuyorsun ozaman oraya

Hakan abi beni geçti tebrik ederim cupraya Maşallah
    Haftaya beni kırmassan Rovanş için ben avrupa yakasına geleyim kumburgaza kadar sıkalım

Diye yazarsın oraya aracının sıkıntısı varsa bile yazmassın ozaman kimse senin bir daha deneme istegini geri cevirmez

Ben hakan abinin aracının ilk zaman larını da hatırlıyorum da araç da çok ciddi farklar var ozamandan bu zamana çok çok boylar hızlanmış araç Maşallah

Ayrıca methanol + toluen vs vs bunlar güneş görmeyen bir bölgede kafaları hava almıcak kapaklı bidonlarda yada güneş gören bir yer olsa bile koyu renkli kapagı hava almayan bidonlarda saklanırlarsa hiç bi şey olmaz

bunlar solvent cünkü hava almaları lazım bozulmaları için yada güneşte kalmaları gerekir çook uzun süre

Benim olgara verdigim yakıtı ben aracımı kırdıgım gece HULK için hazırlamıştım koymak nasib olmamıştı 3 aydan fazla 20 lt sakladıgım yakıtı olgar kullandı sonuçları biliyosunuz

Öle bilip bilmeden atıp tutmayalım AEM in meth deposunda 2 yıl duran saf meth e hiç bişey olmaz

farklı solventler ile karıştırdıgınız da solventi bozarsınız ozaman etkisini azaltır zamanla bozulur

Hilmi
    Yakıt 10 lt lik bir metal teneke içerisinde (bildiğin yağ tenekesinin büyük hali) alğındada sıvı yağ tenekelerinde bulunan plastik çekince yukarı uzayan kapak vardı. Bu şekilde uzun süre gökhanda kalmış, 3 ayda benim evimde durdu.

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne konu oldu 335&ZdBence güzel denemeler ve giderler yapılıyor baya zevkli.Sorun vardı yoktu bastı basmadı bilmiyorum ama Olgar arkadaşımızın dediği 100-200 11 saniye yanlış olmalı,çünki benim o derecem şu an 10 sn lerde ve hakanla met ve debrj olmadan denediğimizde basar basmaz hakan öne fırlıyor ve her viteste açıyordu,bu videoda 2 vites tutunmuş 335.Basıncı düzelince daha zevkli bir deneme olur ama Muharremin dediği gibi 5+ boy biraz fantazi olmuş gibi
    Her iki aracada maşallah....

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen daha çok hızlandın bence
    sağol kankacım hep beraber hızLıyız..

yakında cupralara s3 tfsi lara kol piston gelıo çıt

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar hiçbişey örenememişsin okadarda ders aldın ama yok yapcagın şey çok basitti önce deniyceğin araçları toplayacan sonra ben bi arkadaşa bakıp geliyorum dicen o arada otobana cıkıp emsali dost bir araçla deniyicen onu geçemezsen çok sis var dicen yemezlerse buji kırdı dicen oda olmazsa debriyaj kaçırıyo oda olmazsa acil eve gitmem lazım dicen baktın geçiyosun hemen shell e dönüp hadi cıkıyoruz dicen hata sende boşuna dil dökme
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olgar hiçbişey örenememişsin okadarda ders aldın ama yok yapcagın şey çok basitti önce deniyceğin araçları toplayacan sonra ben bi arkadaşa bakıp geliyorum dicen o arada otobana cıkıp emsali dost bir araçla deniyicen onu geçemezsen çok sis var dicen yemezlerse buji kırdı dicen oda olmazsa debriyaj kaçırıyo oda olmazsa acil eve gitmem lazım dicen baktın geçiyosun hemen shell e dönüp hadi cıkıyoruz dicen hata sende boşuna dil dökme
    aahahahahaha taktiklere bak yicek adamlara benzemiolar ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)