Goki keske biriside beni cekseydide sesi duyulsaydi k20nin. 9500dd. Cikan ses muhtesem egzantriklerden cikan ses, wasgate e falan benzemiyor cok fena cok:)
Printable View
Masallah fn2 hayranı olarak bu vıdeolar cok gururlandırdı benı.
pıstonlu egsantrıklı ep3 'la mısal dbs ıle Kılolar esıtlense sonuc ne olur acaba cok merak ettım.
maşallah güzel denemeler. subaru da 6 ileri sanzuman mi var??? araba 5 te yurumeye başlıyor. ona ragmen ıyı mucadele etmıs. ctr ye laf yok zaten olucagı gıbı olmus maşallah tekrardan.
Ahmet
Yok butun denemeler oyle olmadi arkadaslari kirmadim 2de 60 denemelerde var, ben o sirada 5000dd. Vtec alti kaliyorum, kaldiki benim egzantrikle 6300 gibi gucunu veriyor, bundan sonrada daha assagida basmam zaten acemiligime denk geldi. (Yakin arkadaslar ayri tabi)
herkes en güçlü yerinde denesein arkadaşlar
kimse kimseyi kırmasın
subarunun devirlerinde basılan videolar varsa onlarıda gormek isteriz.
Serhatım maaşallah araban gayet güzel yürüyor helal olsun :icon_tup:
Maşallah Serhat, Alpin GTI da fena gitmemiş bence
FN2 imajıyla yüryüşüyle farklı bir araç olacağını gösterdi zaten üretiminide bitirirlerse harbi kupon araba olarak kalır.. Maşallah yürümez diyenlere kapak olur .. Emeğine sağlık dostum.. Ayrıca 106 nın o ilk fırlayışı manyak hoş bir görüntü olmuş.. Subaru zaten önüne geleni içine cekecek gibi ses çıkartıyor maşallah.. Golf Gti gerçekten sahip olmak istediğim nadir araçlardan kim ne derse desin bence duruşuyla gücüyle konforuyla 10 numara bi araba.. Hepinize kazasız belasız Sağlık içinde güzel günlerde binin..
Koray abi Ankara draglarda hatırlıyomusun bu gc8 hakkında konuştuklarımızı, ne güzel gidiyo bu 18g veya super16g var diyoduk. :) Vf35 ile böle gitmesine sonradan şaşırmıştık. :)
Son zamanlarda en begendigim gc8 cidden bu araç, tam tadımlık 1.5bar ile ve kilo avantajı ile cok iyi gider. Kazasız belasız kullanın valla nazar boncugu eksik olmasın, kıskanılıcak güzellikte.
2. vites gc8'in devirinde basılırsa typer arka tampon hizasına gelebilir gibime geliyo direk öne atlar o zaman bence gc8.
Evet 6 ileri STI şanzıman var.
masallah hepsine
kilolar niye eşitlensinki :) o zaman setuplarda aynı olsun :) çok mantıklı gelmiyor bu kilo olayı bana, sonuçta burda stock araç denenmiyorki her şey aynı olsun marka karşılaştıralım.
burda serhatın fn2 si ile x kişinin 106 sı vs deneniyor...
maşallah bütün araçlara... subarunun sesi çılgınmış gerçekten.
serhat kamera düzenini nasıl yaptın kim çeviriyor yahu arkaya o kamerayı ?
Sti şanzumanın Dezavantajı işte
Dragda iyi ama maalesef rollingde hiç te avantajlı degil
yine de GC8 ile FN2 cok iyi gitmişler
Benim bahsettigim 300 350 hp aralıgı 4 x 4 ler esas evo 8 9 yada bugeye ve sonrası subarular
cünkü GC8 hafif gercekten 300 hp si bile güzel gidiyor
Golf GTi a hiç şaşırmadım maşallah DSG hastasıyım ne güzel atıyor vitesleri hiç zaman kaybetme falan yok harika bir araç
AC 106 herzamanki gibi kondisyonunda
Gelelim serhatın aracına
Valla dostum çok araştırdın çok uğraştın sonunda istediğin şeye kavuştuğunu görmek çok sevindirdi beni ve inan bir kaç gece daha çık bu şekilde dahada iyi oluck aracın komprasyonun daha iyileşicek falan
aracın daha gideri varmı bana göre çok gideri var serhat biraz temkinli AFR ayarları falan hepsi safe mode
yani o araçtan çıkarılcak bir 10 hp daha var ne kadar söktün nasıl söktün bilmiyorum ama sadece koltuklarsa atacagın 60 kg bir ağırlık
heryerinde airbag olan bir araçtan kilo atmaya çalışmak zordur
Bütün araçlara Maşallah
özellikle Cengizin aracını çok begendim VF35 gibi bir turbo ile 0.9 barda bu şekilde top speed de bile typerla başa baş dişe diş olması gurur verici
Serhat hani nerde kadran videosu şimdi gelelim şikayetlerime
bütün videolarda rüzgar sesi var neden cam açık ?
nerde K20 sesi hiç belli olmuyor
nerde kadran videosu vs vs
Denemeye katılan bütün araçları tebrik ederim keşke benimde size denk aracım olmuş olsa da sizlerle sabaha kadar gaz açsam çok canım çekti
Hepinizin araçlarına tekrar tekrar Maşallah Râbbim kaza bela vermesin
Amin.
maasallah serat kardes araban ıyı olmus yapanın elıne saglık ama acde ıyı yuruyo hala kopmuyo
arkadaslar ıyı kötü yorumlarınız için teşekurler.
4 gun sonra askere gıdıyorum arac aldıgım gıbı duruyor hiç uğrasmadım.
2, vites 5800 6200 gibi denk geldık hep typerın devrınde bastık ama bu sekılde olmasına ragmen gidiş yolunda bs nın onunde oldugum vıdeoda olması lazım...
deneme videosunda da ac 106 sol tarafımdaydı ben ortada kaldım orda bıraz terettulu bastım ac yı sıkıstırmamak için. ama gıdıs yolunda da 2 sağlam vıdeomuz olması lazım serhat.
geçmek geçilmek gıbı bı nıyetım yoktu o gece denk geldıgım araclarla denedım son 4 gun işin makarasındayım. aracımın daha 1,3 1,5 gibi basıncalarda yürüteceğim çünkü şimdilik boyle ıyı.
herkese kocaman bı masallah.
tüm araçlara maşallah bs typer güzel olmuş
Bs Fn2 ikiye harbiden kocaman maşallah emeğinin hakkını almış gibi duruyor belki dahada iyi olucak .. subaruyada maşallah ceco güzel gitmişsiniz :) Tamer abi naptın ya izleyemedik senide umrm ciddi bişi yoktr
maşşşallah araçlara güzel denemeler oldu bisefer cecoyla ben denedim gelen sesin korkusundan vites atmayı unutmuşum o nasıl bises yaa:hahaha:
Fn2 ye massallah ceconun subarusuyla olan vıdeoyu hıc sıkılmadan sesden dolayı defalarca ızledım ....:)
Yalnız 0.9 bar ise ve ceco gne 7000 devri geçmediğine göre GC8 tahmini 260hp yok bile.
Bu durumda oldukça başarılı yürümüş
serhat masalalh aracın cok gusel olmus...
ac nin zıplayışı subinin o ürkütücü sesi bs nin gidişi tam 3 ü 1 arada olmuş :)
Maşallah hepsine
maşallah araçlara...
Tamer wideband takılımı araçta :D
güzel gece olmuş .. maşallah tüm araçlara
k-kpro lu ep3 le denemesini merak ediyorum bs 'nin
vayy be videolarda bizde varız:D:D:D
maşşallah hepsine güzel sorunsuz eğlenceli bir geceydi:icon_tup:
maşallah ba fn2 gerçekten çok güzel yürüyor.bütün araçlara maşallah...
fn2 den olmaz diyenlere inat bir arac yapmıssın eline cebine saglık.ayrıca diger araclarada masallah roll dediğin boyle cekişmeli olur :)