Fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
Printable View
Fn2 çok güzel yürümüş gc8 maşallahı var.sadece ac gti mami kullandı zaman farg var+10 hp. :)
serhatim masallah kardesim gercekten cok gusel olmus aracin eminimki dahada iyi olacak tebrik ederim seni simdiden
haa bu arada bende su baskimi degistikten sonra deneriz cok zevkli deneme olacagina eminim :)
bi fn2 nin bu kadar gideceğini deseler inanmazdım maşallah, demekki yapınca oluyomuş elinize,cebinize, emeğinize sağlık :)
bide ceco sana ayrı bi maşallah ne ses var canavarda yaw :)
http://www.streetfire.net/video/bs-f...t1_2095167.htm
Bu videoda sürekli önünüze arabamı çıktı ? Her deneme bırakılmış ..
ceco 3.vitesde bassan daha avantajlı olurdun :) 2.viteste 10km gidebilmişsin:)
nan ceco 41 kere maşallah :)
tolga ilk videodan bahsediyosun sanırım, tamamen doğal gelişti abi herşey, camera aparattan kurtulmuş dönmüş bide arkayı çekmiş:D sonra dahada dönmüş bide benim yüz ifademi çekmişte onu kestik;)
hilmi sorma bütün gece denedik hep dönüşe saklıyordum kadran videosunu koparım biara tek kalırım çekerim diyordum inan fırsat olmadı deneme yapmaktan, rüzgar sesi olayını bidahakinde çözücem aparatı çokaz uzatırsam olucak gibi, kadran videosunuda o şekilde çekicem enyakın zamanda:confused:
devir bandı uzadıkça birde deviri kadranda belli biyere kadar gördüğüm için vites olayına henüz alışamadım çok akıcı atamıyorum bazı vitesleri, ama bazende öyle bian oluyorki nerdeyse bi üst vitese kendisi girecek okadar rahat, anlamadım:beuj:
arka koltuk sökük evet ama oda 60kg.değil 20 enfazla 30kg. falan, kilo atıcak pek bişey yok araçta gerekli olmayanları zaten söktüm, komple yalıtım duruyor sadece
herkese iyi kötü yorumları için teşekkürler, önümüzdeki hafta yapalım yine bööyle bi gece;)
serhat maasallah aracın cok guzel yuruyor
hepsi bunlar başka video yok, ilk denememizi çekemedim sanırım kamera aparattan kurtulmuş abuk yerleri çekiyordu, sağlıklı denemelerimizde hiç önümde bitiremedin, dediğin gibi hep benim devrimde basıldı,
teşekkürler deneme için, aracınada maşallah diyelim tam olsun:icon_tup:
serhat denemek ıcın evo arıyorsan bende evo 9 var denerız :D
Araçlara maşallah....BS FN2 güzel olmuş :)
DBS nin sıkıştıması hakkında bir yazı yazılmış
11.7 piston, ince conta mevcut araçda 12.1 sanırım bendeki sıkıştırma....:D
enjektör almam gerekiyormuş dünkü ayardan çıkan sonuca göre enjektör alıp son bir ayar yapıcaz...
BS FN2 ilede denemek isterim hayırlısı ile ayardan sonra...
maşllh araçlara gc8 stock motormu
1 barda 260-270hplerde gc8 yine iyi gitmis hepsine masallah guzel olmus denemeler... :)
fn2 ye masallah guzel yurumus
Yeni yüklediğim movie maker ile Golf Gti dan olan çekimle Bs typer dan olan üçlü çekimi birleştirdim :)
Ep3 ü sanki birisi halatla geri çekmiş :D tahminen vites kaçırdı;) Golf ün uzunda yetişmesine bakarsan o da enaz 260hp si var maşallah,
http://www.streetfire.net/video/golf...er_2095321.htm