ozaman bosuna para vermisiz forgedlara cope atalim gitsin ne gerek var![]()
ozaman bosuna para vermisiz forgedlara cope atalim gitsin ne gerek var![]()
arabanın orjinal pistonları sadece yüzeyi alınarak sıkıştırmasını düşürmüştük.sato 1,5 barlarda (beyaz saxo vts turbo)yürüdü yinede kıramadı orj pistonu.2 mizdede forget lar hazırda duruyo.ben beyini denedim yapa boza öğrendim ayarıonada safc taktık onun ayarlarıda oturdu.artık takıcaz forgeti.bmw pistonuyla falan olmaz bizim pistonlarda bi gün bırakacaktı bizi kesinlikle dayanır forgeta gerek yok demiyorum öyle anlaşılmasın.birde ben arabamla nerdeyse hiç km yapmıyorum evde yatar sadece deneyeceğim zaman veya ayar için kullanıyorum.
arabanın böyle yürümesine katkı olan birde özel yakıtı var avans vurmasını engelliyor.![]()
bu arada su bimmerforums.com'a goz atsaniz iyi olur da motorsport hakkinda
http://forums.bimmerforums.com/forum...highlight=mert
yanlis anlasilmasin niyetim kimseyi kotulemek degil sadece dogruyu yanlisi gostermek
ahmet tebrikler araban gittikce guzellesiyor dostum
beyninide kendin yapman guzel olmus bence gecte olsa verim alırsın
bir de teknik bir dip not:
1,1.5,2.5,3 bar gibi bir kavram soz konusu degil arkadaslar.( yine ordan biryerlerden bana bulasan cıkar belki ama). onemli olan turbonun flowudur. yani 300 cfm olan bir turbo 1 barda ideal sıcaklıkta, 1.5 barda yaklasık 400 ufler diyebiliriz.( linear gitmez bu hesap). Diger bir turbonun 1 barda cfmsi 500 dur 1.5 barda 650 ufler. bir baska turbonun da misal 1 barda 200 cfmdir 2 barda 350 ufler. yanı onemli olan barlar sunlar bunlar degil ısınmadan uflenen hava miktarıdır. eger siz 200 cfmlik bir turboya 2 bar basarsanız 300 ufler ama, sıcak ufler piston tepe sıcaklıgından dolayı detenasyona gire piston eritirsiniz. yani bmw pistonuna 2.5 bar basmak diye bir terim yoktur. bmw pistonu 0.5 barda eritilebilir istenirse veya 3 bar basılabilir. onemli olan havanın miktarıdır.
valla ben da hayranı biri degilim sahibini de tanımam ben sadece örnek verdim
forgedlere boşa para verioruz demedim bizde kullanıyoruz sadece senin örnegine karşılık bir örnek verdim
ayrıca o yapılan aracın parasını alabilmiş olsaydı yapanlar o arac pembe gibi olurdu bunu da bilin da nın ne oldugunu bilioruz falan neyi biliosunuz
adamlara arac mı yaptırdınız ?
neyse konu da degil saxo nun 1 barda motorla yürümesidir....
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
3582 cok banal abi haahaaaha
37R bb 0.93 twin scroll desen veya yine 4088R bb 1.06 twin scroll tam super olacak 35 i kizilay dagitiyor burada bu ara hahaaaaha
abi tam hesabini yapmadim ama cfm yetersiz kaliyor lb lerle ufluyor o artik65lb gibi bir degere yaklasir eger kapagi da 250 cfmnin uzerinde flowa sahipse yoksa boost loss a girer surge yapar
yine benimle eglenecek cocuklar kavramlardan dolayi ama eglensinler hahaahaa
bu ara 70 lbnin uzerine taktim abi 4088 1.06 AR 300+ cfm head flow nasilim?
valla kim ne derse desin. isterse inanmakta zorlansın veya inanmasın.
ahmet abi 'emek' harcayarak bu arabayı bu hale getirdi. ve saxo veya 106 için kimsenin yapmadığı eşi benzeri olmayan bi araba yaptı. ve gerçekten inanılmaz yürüyor. ileride şimdiki halinden çok daha iyi olacagına ben eminim.
kutluyoruz kendisini..
masallahhhh abıcım....ama uzuldugum bı nokta var ben artık senın arabaya bınmem hele 1 hafta sonra hıc bınmem...daha cok gencım:d
Ahmet çok güzel gidiyor araban dostum, daha güzel videolar bekliyoruz araban yapılınca görüşmek üzere![]()
Istanbula gelirsen arkadaşımıın var deneriz ama Ankarada tanıdığımda 911 yok.
Ayrıca ben denenmiş birşey için konuşuyorum bizzat kendi denediğim birşey için başkasından duyduğum veya gözümle gördüğüm değil. Birdahaki sefere videoda çekicez koyarım buraya. Arabaya verilen emeğe herzaman saygım vardır aslada hiç kimseyi küçümsemem böyle tartışmalara girmem ama bir motorsikleti geçmek sandığınız kadar kolay birşey değil ben 2 kere denedim 40 km ile rollda 270 e kadar öndeydim diyorum. Altımdaki 600 değilde 1000 RR olsaydı 270 den sonrada geçemezdi Porsche . Kawasaki ZX-6 R 636 , CBR 600 RR dan daha agresif bir makina CBR 600 RR 120hp , ZX-6R 136hp. Ben 150 ile 260+ arasında 2 boy öndeydim lafını düşünerek demekki yeni kasa 911 e şaka yapar dedim. Yeni videolar çekilicekmiş zaten ozaman daha net görürüz
bende birşey demiyorum zaten en kolay anlama yolu denemek... Porsheyi gecer desem inanmıycan şaka yapar dersem olmicak konu uzicak en kolayı denemek... Sen denemişsin olanı yazmıssın Ahmet abide denemiş video koymus wrx arkalarından gidemediğinden ne olduğunuda yazmış... İnanıp inanmamak elinde yapacak birşey yok buna.
Motor geçmekde sandığımız kadar kolay değildir doğrudur. Bana görede kolay değildir ama ortada bir gerçek varki birisi sanmanın ötesine geçip motoru geçmiş yapacak birşey yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)