o akşam öle gelmiş abi sanaben sana bir foto atıyım gündüz çekilmiş
2 salon 3 oda 5 balkon var bende
![]()
kilo dert yavalla 132 kiloyum tek denediğim de yanımdaki arabalar hep 50 kg civarı sonra hep kafa kafaya gitik oluyo
zayıflamak lazım..90 olsam yin e hadi diycemm..kesinlikle en ii devri bulmak için deneme yapmak lazım...wide band la bakmak lazım yazılımlar cok farklı yazılımlar cıkabiliyo atıyorum pistonlu egz li arabanın yazılımını koyunca stock bi araca olduğundan geri düşüyo bunlar cidden önemli..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
mesela sana şunu söyliim sende arabayı tam hakkıyla kullanamıyosun ...yani sanırım tam devrin belli değil bi iyi gidiyo bi kötü gibi ...bence SVU nun daha gideri var yani ayrıca topspeedde 250 görüyomuşsunuz ben 240 görüyorum en fazla...
birde denemede ayarladığın devir senin içinde bence alt kalıyo biraz daha yüksek basman lazım bence yanlış anlama bilmişlik yapmıyorum tecrübemi paylaşıyorum...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Araçların hepsine maşallah sağlıklı makinalar. Bir dahaki denemenize bende katılmak isterim..
maşallah araçlara..
sbl f7r ile denerken ciplimiydi? sadece fıltre egzozlumuydu? merak ettım
saygılar
S'OZ FOCUS sold
f7r ile deneme yaptık sayamıyorum... ben kavacık yoluna izlemeye çıkmıştım eren yanıma yanaştı 3 dedi tm kırmadım bastım ama benim için çok ölü bi devirde bastık... meganı hafife aldım yalan yok ama araba 10 numara yürüyo...yine geride kalmadım ...ama dediğim gibi meganeın böyle yürüdüğünü bilmiyodum ben...daha ciddi bi deneme yaparız bi ara ama benim şikayetim beni geçmek isteyen çok aşağılara çekiyo ben gebere gebere basıyorum e kimseye itirazda etmiyoruz deniyoruz...yani kendi devrimde bastığımız zamanda sonucu görmek lazım bence![]()
yanlış anlaşılmasın megane a lafım yok zaten videolarındanda belli süper gidiyo...bu arada çip yoktu o zaman ...
maşallah araçlara ulan tombul kilo ver birazsvu'da maşallah güzel yürüo ... APo abi rollerin adamı oldun he
her gece her gece maşallah aracına
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)