Çok alttan basılmasa acaba daha farklı bir sonuç ortaya çıkar mıydı?
Tamamen meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın...
Çok alttan basılmasa acaba daha farklı bir sonuç ortaya çıkar mıydı?
Tamamen meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın...
olanlara bende anlam veremedım ??? erelın gtı normal coopermı ıyı yuruyo yoksa gtı yurumuyo cooper mı normal.?
Açıkca sölim bana kalırsa 2. vitesde kupılrla daha yukarıda bassaydık ben alırdım gibi geliyo en azından kafa olurdu. Birde Jantlarım olmasa ne kadar etki ederdi onuda merak ediyorum
Gökinin yorumu : alp2 seni aşağı çekicek yukarda bastırt demişti
çok yukarı olmasada benim olan 4500 gibi daha güzel ivmeleniyo 3. vitesde hele 3500 gibi bastık ben bittim zaten bu fark çıktı ortaya![]()
Allah neşenizi bozmasınmaşallah
![]()
kuseceksek oynaşmayalım
ahhahahahahhahahha
masallah ..
Hasss![]()
Ben geçiliceğim anda gaz keserim kanka yapım bu 4 te de kestimhahaha
Aynen yağ çubuğunun ağzı gevşemiş yine yağ attım oraya kelepçe uydurmak lazım sıkıntı yok anlıcağınız..
Ben acaip beğendim arabamın gidişini.. Yiit bro sen ara ara al git ataşehire hahaha
Yiitle düzeltirsem sıkıntılarımı ve timing yaptırırsam çook zevkli olur diye düşünüyorum haliyle üstlerde geçer(5 vites 6000 den sonra)..
Benim aracımın specleride belli..
Chip-Filtre-Orjinal egzoz(kat dahi üstünde şuan)-İnce conta-Hafif volant-Üst kapak emme tarafı işlemesi-Araba sökük değil buarada-15'' oz jantlar(hafif ama)...
Yiitin araba 16 larla saçmalıyo yoksa ben biliyorum ne kadar gittiğini.. Örneğin YG ile videonu koy yiit..
Ayrıca Alp2 kanka malesef Pug brothers yapmak zorundayım.. abimin öcünü fena aldım(306 nın) ahahah3. kornadan sonra hiç göremedim kanka seni hahahuahuau
cunku gaza basmadım kanka![]()
denerız kanka ya ne olucak ısın makarasındayız gece daha guzeldı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)