Maşallah erel çok iyi yürümüşsün![]()
![]()
![]()
Maşallah erel çok iyi yürümüşsün![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah hepsine![]()
ER in temizliği titizliği yeter![]()
Maşallah araçlara..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
2 aracada masallah 306 nın duzgunlugu yeter![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
nan Erel kıçımı yırtıyorum burda ben 306 nın yürüdüğünü göstermek içinbunun üstüne bu videolar oldumu şimdi...
şaka bi yana geçtin geçildin olayını bilmemde belliki eğlenmişsiniz...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
KOmploya geldim bize eve glioduk hep beraber öylesine çektik. ben PS3 oynartken yüklemişler çakallar
taşş... oğlanı etmek içinMCS ile bu altta bastığımızda fena giitiğini komuşlar diğerlerini falan kameradanda silmiş çakallar
Ama zaten yiit beni geçiyordu hep jantlarda cabası
Eğlencesineydi zaten şu iticilerimi yaptırayım diyorlar kaybın vardır diye bilmiom etki edermi yaptırınca görücem artık![]()
ahahahahahah ben konusmuyorum kankaaaa 4 luyu yakarım ama affetmem arkamda olma yııt sende benden kacma sana saplıcam olm kacarın yok bnm ıddam yok gecen gecsın sevmem benerel ne bahane uretıyorsun lannnn :d bnmde arabam yolda yere deyıyor kayıpım var aks larım tıtrıyor guc kaybım var bnmle yekta var 220 kılo yuz hahahahahaahahhaaha
fake bu fake![]()
306tıyla biraz gazlayında motoru açın.
Umarım jantlarınızdanda soğumuşsunuzdur
306GTİ yi böyle görmek üzdü beni![]()
alptuğ zevkliymiş dimi rolling gerçi otomatik ve sürte sürte giden arabayla nereye kadar ama olsun onun verdiği adrenalinde yeter![]()
Yakarım jantları valla bak efendi efendi aile babası modelinde GTi kullanıyoruz hafta içi sonra böyle günlerde madara oluyoruz kısırlaştırılmış aslan gibi oldu oğlum
Benzin olmuş bide kaç lira gazlayamıyomda ama kendine getiricem oğlumu alcam lan ölçünü ayık olun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)