Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
maşallah cok guzel hızlanmıs..benim aracımda sizinkine yakın bende denemek isterim işallah.pistonlar kaç mm birde eksozu 54 yapmıssınız mennunmusuz yada 60lık denedımızmı tesekkurler
şeref abi maşallah
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Honda Tech - Ankara
Honda Tech - Ankara
Abi maşallah kazasız belasız çok güzel ivmelenmis iysallah zamanla daha iyi olacak
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
Honda Tech - Ankara
Honda Tech - Ankara
Honda Tech - Ankara
vallaha benimkide ole gariban işisadece benimki 12.5 cr setuplar yakın benım bı beyın aem gen2 krank hafif kısa ile emme bakıyorum bakalım onlarıda alalım ayar falan sonra.baya bi vti yapıldı yarıslar keyıfli gecicege benziyor.bide dyno ya girdinizmi hic kactır hp si
Honda Tech - Ankara
maşallah yaw devir göstergesi döne döne bitiremiyor![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
tahmini o setuplarda normaldir heralde ya masallah guzel sonuc zanetmıyorum yannıs oldugunu.ama araba kısa kısa diye bagırıyo haberin olsunkısa takıldımı cok can yakar gibi tekrar masallah
öncelikle maaşallah.
ancak aklıma takılan birşey var. Videoda araç 100-200sn yi 20 sn de anca devirebiliyor. Bu kesinlikle iyi bir zaman değil. Ancak biliorumkibu araç oldukça iyi gidiyor. Bir yerlerde bir kalibrasyon hatası var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kısa diye diye beni kısalttı anasını satıyım anam evi satta kurtul diyoo![]()
Honda Tech - Ankara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)