s2k stock wrx i gecer gc8 ide gecer
Printable View
s2k stock wrx i gecer gc8 ide gecer
wrx e typer daha gusel gider s2kyı karıstırmamak lazım;)
400 m si 14 sn s2k daha ne....
cai li s2k ile downpipelı, komple egzozlu evc ile barı açık wrx in, 1-2 boy arkasından gidiyordum, 4.57R,komple egzoz,header,cai ile ise stock e36, e46 m3 geçiyordum, bence s2k kullanıcıya göre çok değişiyor ve pek de hafife alınacak tarzda bir araba değil, stock 2000 model gc8lede denedim hiç alakası yok yakından uzaktan :) benim denemelerim bu yönde :)
arkadaşlar benim arabam normalinden (standartdan) cok daha ii gidiyor ozaman ve s2000 i kullanan arkadasda kötüydü diyip konuyu kapatıyorum.herkeze tesekkürler;)
alper bahsettıgın mcs ve s200 ı bılmıyorum ama .bızım ıkı arkada denemıs gecenlerde ..cakılı bı mcs kasnak falan s2000 ı gecmıs amaaaaa s2000 vsa acık olarak basmıs araba 3e atarken bıle frenlıyo..ordan hesap et artık...o kadar da gıtmeyen bı araba deıl s2000...
ayrıca turbo s2k e ktılıyorum...typr bıle wrx ı rollıngde gecmıyomuydu...ıstanbulda denemısler sonuc bole olmus...
stock ....
evet subaru nin 400m si daha iyi ama hesaba katilmayan birsey var. subaru nin 0-60ft si yani 0-20metre si s2000 den cok daha iyi. mermi gibi kalkiyo, s2000 de kassan kassan 2 saniyede gecersin, subaru ile rahat 1.7 yapilir. ilk 20 metredeki 0.3 saniyelik fark, 400metrenin sonunda 0.5 saniyeye yaklasir. bu rakamlari kafadan atmiyorum bunlar bilinen oranlar. bu yuzden rolling de s2000 gecer. subarunun 400 de s2000 i gecmesinin tek sebebi kalkista firlamasi