herhalde:)
ıkısıde boş olucak ama...
Printable View
herhalde:)
ıkısıde boş olucak ama...
son hızda 4 ceker arac dezavantaj olduunu dusunmuorm ben,he belki dierlerine gore daha agır olabilir ondan dolaı bazı modeller son hıza daha uzun zmnda ulasabilir ama su an aklıma gelen bicok 4 ceker aracın son hızları gayet ii,hatta en baba makinaların cogu 4 ceker sizde biliosunuz.
mesela bugatti veyron 4 ceker ve son hızı 401...
kardeş sen benım yazdıklarımı anlamıormusun ? ben sana vıdeo yu yorumladıkca , kendı denemelerımı annattıkca sen bana s2k mucadele edıor felan dıosun :D banane mucadelesınden konumuzburda 2.5 turbo arabay la 2.0 arabanın denendıgınde bırının verdıgı mucadele felan deıl sonucta deılmı . gecsın gecmesın umrumda olan seyler deıl benım bunlar bosa saygılar felan deme sen uretıp sen pazarlamıosun bu aracı . bak yukarda bısı yazmısım ben bu kadar fanatıklık ıı deıldır tartısmasını bılmıosan hala bı sekılde aracın ustun oldugunu kanıtlamak ıcın post aıosan atma bence ki zaten s2k bana gorede wrx den ustun bı arac :D neyse ...
bi sevdiremedik mustafa sana şu arabayı:D neyseki subaru wrx kullanıyosun hahhaa
ruf fena ama bu da baya iimiş, hemde cabrio
http://www.rsportscars.com/eng/cars/9ff_turbo.asp
senin yazdıklarını gayet iyi anlıyorum bu 1.yarası olan GOCUNMAZ
2. s2k nın mucadelesinden sanane ise konuyla ilgilenme umrunda deilse yazmasssın konuya olay biter boşa SAYGILAR felan yazma demişsin peki ozaman saygısız konuşalım uyarmı ama bnm seviyem el vermez..ben üretip pazarlamıorum bn sadece video kydum yorumumu kydum ortaya snde bnm yorumumu yargılayamazsın ikincisi bn fanatik deilim fanatiklik nasıldır bir araştır istersen sözlük anlamı falan tartışmasını gayet iyi biliorum ama sen seviye bilmiosun seviye düşük olabilir o konuda yardımcı olamicam kusura bakma:)boşa falan post attığım yk bişy kanıtlamaya çalışmıorum nie öle bi ihtiyac duyumki gercekden komiksin sana bol eglenceler biradeR..
neyse konumuz S2K vs wrx..
ahha neyıme gocuncam kı :D kardesım . nolduda bı anda bole kendınce sevıye felan dedın anlamadım alt ust muhaabbetı yapacak deılım senınle. sen gordugunu duydugunu yorumlamıssın hatta onuda yanlıs yorumlamıssın ben denedıgımı yazmısım .
Bora ılede konustum s2k ıle bastıgında sadece catback varmıs buda bı + sayılmaz neredeyse stock dıebılırız ama ben anlamadım gercekten bu sendekı s2k inadını ...
yok mucadele felan ne bekledın anlamadım takdır mı etcektık . s2k sahıbı de deılsın kı desemkı arabasıdır hanı laf soletmez .
dıpnot: sevıye falan fısman demıssın sevıyelı yaz ıstersen oldumu ben a derken sen ğ anlıosun basından berı ...
boranın denedii s2k gitmiodu o zmn ok.Plaka vermiim şimdi.Biz İZMİRLİYİZ ayp olur fln.Tool dan yaptıım alıntıyıda oku mustafa lütfen.
Kaan beni anlamıosunuz . ben gider gelir gecer muhabbeti yapmıyorum . Borayla konustum arabayla deneyen adam soledı bunları .sen 160da gelıo dedın adam 230 da gelıo dedı . İzmirlisin felan bunnarı karıstırmayalım lutfen bende bı koldan ızmıre baglıyım sevdıgım saydıgım arkadaslarım vardır orda . bole ıkı bısı tartısınca hemen bolunmeye razısınız İzmirli,Ankaralı,İstanbullu ..
Mustafa ben bildiğimi söyledim bak seninlede alınmadan gayet düzgünce konuşuorum şuanda.Ben bildiğimi söyledim.160 gibi bir hızdan arkasından geliyor dedim.160ta Geçiyor demedim 160 gibi bi hızlardan sonra geçiyor dedim kaçta geçtiğini hatırlamıyorum çnkü.Yani Benim içinde geçmesi yada geçilmesi sorun değil.Şimdi baktımda boş bi tartışma oldu.
Araba için kimseyi kıramıyıcam.Honda ve Subaru çok zevk aldığım iki markadır.Subarunun tadınıda çok severim,VTeCinde ;) Son msjm olsun.Hadi öpüldünüz.
basından beri boş bı tartısmaydı bos bı vıdeo ya bos bos msj lar attıık temizlemek lazım :)