wrx sti son hızı niye kötü olsunki 265 yavaşmı allahını severseniz dahada gider 2.5 motor sti:Deli: :D banane banane fanatigim ben. neyse güzel video:p
Printable View
wrx sti son hızı niye kötü olsunki 265 yavaşmı allahını severseniz dahada gider 2.5 motor sti:Deli: :D banane banane fanatigim ben. neyse güzel video:p
sana hitaben yazmadım zaten diger arkadaşlar yavaş kalıyo dedigi için top speed yok dedigi için yazdım ama cok cok dogru subaru 200den sonra ölüyo:icon13::Deli: aman boşver:p zaten 200km hız yapma gibi hevesim yok 0-180 arası bana hayli hayli yeter denemek için:icon_tup:
60 km le s2000 önde ben arkada basıyoruz 220 km ye kadar s2000 ni arkamda seyrediyorum.arabamda normal basınçta ve birsey yok.:confused:
220de arkada ha peki:heyoo:
video sunu koyarım en kısa zamanda insallah ama burda üye olup bilen arkadaslarda var:heyoo:
220 sini falan bilmem ama o akşam arabaları denedikten sonra bizim pastaneye geldi herkes.. impreza, calibra turbo, s2000, cooperS, impreza 2.0R falan wardı benim hatırladıklarım.. ve mini bile 3. vitese kadar s2000le yürümüştü hatta baya şımardı mininin sahibi.. herkes de cem abiye bulaşamadık bile dirrek ayırıyo diyodu s2000 in sahibi dahil..
arabayı da tarif ediyim size şu dergide çıkan fifty tuningin katlettiği bi araba var ya işte o. belki de kullanımdan kaynaklanan bişeydir ama.. sonuç bu!:icon_tup:
stock WRX stock S2000 i gecemez. Subaru bi downpipe dan yada bi egzosdan asiri guc saglayabildigi icin TBE li bi WRX in S2000 le gitmesi mumkun. Video yu birkac kere izledim, yanlis bisey yok. Subaru yu kullanan basamiyo biraz gec kalio. gec kalmasa bile gene gecilirdi sadece daha az bi fark olurdu
c-car, senin stock subaru s2000 i geciosa o zaman da 0 s2000 i kullananda is yok demektir cunku stock gecme sansin yok. S2000 yuksek hizlarda daha iyi hatta 4. vitesi cok kuvvetli
s2000 i iyice vurdunuz ztn yere MCs bile geçti be why anasını.o arkadaş kullanamıyodur arkadaşım s2k yı.
tabii ya, s2000 kullanan cocuk ayagını gazdan cekip duruyordu sonra geri basıyordu yanlış vitese takıyordu gibi yorumlar yapabilirsiniz;ama gercegi degiştiremezsiniz.şöförluk ne kadar fark yaptırabılır ki düz yolda ?
yaa herifler çekmişler vidyo koymuşlar eğlencesine..elalemin vidyosu bizi niye geriyoki...
niye farkettirmesin cnm.Belki geç atıyo vitesi.Belki kaçırıyor.Bu etkenleride göz önüne almak gerekir.;)
kusura bakma ama stock bi WRX stock bi s2000 i hicbir sekilde duzlukte gecemez. bu tahmin edilicek bisey de degil, verilere bakinca bile anlasiliyo. biri birinden daha guclu ve daha hafif nasil gecilebilirki.
gene soyluyorum. WRX de bi egzos olsa, s2000 le gitmesine ok diyebilirim cunku sadece bi egzos dan bile cok dazla guc aliyo ama stock sansi yok
Evet hatalı bir durum var.Biz WRX için karşılaştırma ve sohpet yapıyorduk.Ama sen gc8 vs s2k için yaptın sanrm.:rolleyes::)
gc8 wrx i geçiyo biz denedik wrx te komple eksoz var gc8 de dp var sadece.
gecesekizciyiz:D wrxciler 0dan kalkın bundan sonra:p sadece 1. viteste geçin sonra sk2 gecer:heyoo: