yahu bu konudaki m3 simdi yazıldıgı gibi duzde muzde 300 mu dayıyor canı sıkılınca varmı kadran videosu filan ctr a iki kere masallah o zaman :)
Printable View
yahu bu konudaki m3 simdi yazıldıgı gibi duzde muzde 300 mu dayıyor canı sıkılınca varmı kadran videosu filan ctr a iki kere masallah o zaman :)
bu arada
e46 m3 1570 kg
e36 m3 1440 kg
type r 1180 kg
m3 var m3 var :hehe::hehe::hehe::hehe:
orçun yanlış anlama sakın :D dediğim gibi arabana 41 kere maşallah
ve yine dediğim gibi senin speclerindeki bir tayyara karşı M3 çok güzel yürümüş ;)
orcun kardes ben yapcaım yorumu kımseye sormam bu 1 yorum yapmak ıcın ılla gormek mı lazım kullanmak mı lazım o zaman kımse gormeyen kullanmayan yorum yapmasın 3 5 ksıı gorenler yorumlasın aranzıda sız
bu arada 2 tane e 36 m3 2 tane 46 m3 ve e 92 m3 cabrıo kullandım kendı araclarım degıldıler ama ne kdr ıı araclar olduklarını bılıcek kadar km yaptım
maşallah ctr'ye
MaşAllah CTR ye :icon_tup: Gene boş konuşan anti hondacılar olmuş ama sonuç ortada ;)
Araç sahıbıde 250 den sonra m3 gecıyor ve m3 cok hızlı bır araç dıye açıkça soyluyor ama buna ragmen nıye abuk sabuk yorumlar yazılıyor anlamıyorum.... :)
şimdi birader 2 gün önce tayyar aldın diye hemen bi şekle bürünme istersen ;)
kim abuk subuk konuşmuş yada kim CTR ye kötü demiş
araç sahibi ne diyorsa biz farklı bişeymi diyoruz 1600 kilo smg li bir araç o speclerdeki tayyar la güzel yürümüş diyoruz
buradaki sonuç gayet normal bence orçunun zaten geçmesi gerekiyrdu geçmişte
hemen anti hondacı falan deyip can sıkmayın
Henüz yeni almıs olabılırım ama uzun zamandır takıp edıyorum Ep3 le alakalı tum konuları ;)
Herhangı bır sekle falan gırdıgım yok ben ona buna saplıyım dıye bır amaçla almadım zaten keyfım ıcın aldım bunuda herkes bılıyor, oyle bır amacım olsaydı boyasız bır typer almak yerıne gırtlak yuklu bır typer alırdım :icon_tup:
Sen nıye ustune alındın anlayamadım yorumlarını okudum gayet de guzel yazmıssın :icon_wack
Benım lafım genel olarak ortayaydı :heyoo:
olum yazmayın şöle şeyler şimdi yine banlayacaklar beni :D :D
sırada ne var orçun :)