kardeşim maşallah dıyım ama su an vıdeoyu seyredemıyoru sevındım m3 ıle yurumene maşallah ;)
Printable View
kardeşim maşallah dıyım ama su an vıdeoyu seyredemıyoru sevındım m3 ıle yurumene maşallah ;)
maşşalh ıkı aracada
type r guzel gıtmıs bu kadar ii tutunan ılk typer bu sanırım
maşAllah araçlara güzel denemeler olmuş bizde arıyozda daha denk getiremedik m3le yürümekte güzel 250den sonrada geçsin hacim var tork var 6tokmak yaw...:D
K serisine emek verip meyvelerini toplamak böyle bişey demekki maşallah orçun bu kadar yürüyen typer yapmak herkesin harcı değil
ne zamandır ep3 m3 rollingi göremiyordum :) böyle ep3 m3 geçince aklıma önce eray geliyor sonrada muştu :D maşallah araçlara..
maşşallah type r a kazasız belasız
şanzumanıyla, hafifliğiyle, motoruyla ayrı bir olay rollinte ep3 ctr. M3'ün tutunabilmesi için manuel olup bikaç işleme daha ihtiyacı var. Maşallah gerçekten iki aracada ep3'e ayrı bir maşallah.
Maşallah iki aracada.Biri durdursun orçunu.
maşallah ctr ye çok güzel yürümüş m3 cünün yerinde olmak istemezdim :D :D
olm hergun bırını gecıyon:D
CTR 23 e bır kez daha massallah.orcunum tebrıkler kazasız belasız bınmek nasıp olsun.yenı rollınglerde haber beklıorum tribün yapmaya hazırlanıoruz ponpon kızları falan getırcem otobanda kenarda ponponlarını sallıcaklar senın ıcın :D
geçenlerde bi video konusu vardı silindi galiba sonra, m3 e kafa tutan bi tayyar lpg li 220 turbo geçince adamı yerin dibine soktunuz tüm hondacılar.. :)
orantısız güç kullanılmış :)
şahane gerçekten orçun :) yürüdüğü araba m3 arkadaşlar şaka değil...
maşallah ctr finaaaaa :D:D:D:D:D
adaletli olmuş maş...
smg m3 ler düz viteslerden daha iyi gidiyor. yeterki şanzuman sorunsuz çalışsın
Maşallah Orçun, CTR süper gerçekten :)
saolun arkadaslar yılbasından sonra denemelere kaldıgımız yerden devam edıcez.