Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler.
Printable View
Maşallah İki Aracada Kazasız Belasız Sürüşler.
zamaninda ctr E36 m3 lede yurudu JUL plakali..ki jul gercekten e36 larin icinde cok duzgun yuruyen bir arac ozmanlar hic boyle videolar cekilip koyulmadi ben oldum olasi e36 m3 u 46 ya deismem bana daha saglikli geliyor motor olarak..o yuzden orcun yere e36 la denemek isterse cam car yapip..onuda ben yaparim haftaya guzel bir deneme yapariz...
yarın aksam hava duzgun olursa deneme yapabılırı jul ıle vıdeo nıye yok dıyorsan vıdeo konuslması ıstenmemıstı o yuzden onder ıle denedık jul ılede denedık ayar sorunu vardı halletık zannetık hallolmasmı ama su anda bır sorun sıkıntı yok e36 sadık ın m3 ıle denedık baska varsa onun arabası kadar saglıklı m3 bende denemek ısterım hafta sonu sıkıntı oluyo hafat ıcı denersek daha guzel olur benım ıcın sorun yok
ben bu hafta deneyemem..haftaya anca..birde sadik abinin isleri biraz yogunmus bu hafta yilbasindan sonra herkes rahatlar herhalde..istanbuldan cem gelecek sari m3 oda deneyebilir..sorarim onada
sen benı anlamadın sanırım ben sadık ıle denedım eger onu gecen bır m3 varsa deneyelım nossuz sokuk olmayan atmosferık e36 m3 le denerım sorun yok benım ıcın hepsını gecerım dıyede bır ıddam yok dener goruruz vıdeoda ceker koyarız dert yok tasa yok ama hafta ıcı ayarlayalım kı sorun olmasın
tamam...valla zaten izmirdeki m3ler sayili sende biliyon..ama aklimizda olsun istanbuldan cem gelirse onla denersiniz
maşallah kardeşm.merak ediyordum m3 denemesini.kazasız belasız.
whp ni ve nm ni çok merak ettim.
varmı bilgin.
vallaha sana sole solıyım sadık bana dedıkı ben hepsını gecıyorum sen ordan artık pay bıc varsa onu gecen m3 yada onunla yuruyen e36 olur e46 olur denerız yanı tekrar soyluyorum bır ıddam yok adamlar bıze kaldırıp gelmesın orda ortam gerılmesın ıs tatsılıga donmesın cunku bır kac dengesızle basım derde gırdı sen zaten mustafa abının yaptıgı e21 ın sahıbısın dımı?
bende özenmiyo değilim artık egsantrik olayına.turbodan önce birazda stage 2 egsantrikli binmek çok iyi olur.
heaheahaeha:) evet sismannnn:)
kendileri cok zayif yaa beni sisman goruyor:)
bu lafada ölüyorum:)
m3 var m3 var :)
altı üstü bi vanos ayarı değilmi.
benmi yanlış biliyorum yoksa.yani o yürümeyen m3 ler için mevzu bitmişmidir.telafi yokmu :)
ha bide typerı herkes yürütemez efsanesi.
neyse babali.maşallah çok çok iyi olmuş araban.bolca videolarını bekliyorum.inşallah hiç geri klmazsın geçmen gereken zamanlarda.
satılık diye duydum ıps lerini varmı aslı ?
heaheahaeha:)..valla mustafa abinin tutumu oyle maksat muhabbet olsun...
benim araba suan icin ayar bekliyor gecen sefer bobinlerimde sorun vardi arabayi edis e cevirdim birde enjectorlerimi buyuttum..haftaya ayar olacak ins gene otobanlara cikacam ozman bir nese yapariz:)
kanka ben bişe demiyorum evet doğru bende aynı m3 ile 2 deneme yaptım.
birinde dedimki corvette c6 falan yokmu getirin gömiym.o derece uzadım gittim.
vanos ayarı yapmışlar işte bakıma girmiş vs vs vs yarı fark kapanmıştı.
iş bilenin kılıç kuşananın babali.
çok beğendim hakkaten ya ctr yi.
bende bi egsantrik aliym artık.turbolamadan biraz 8800 i dolu dolu döniym