s2000 guzel gitmis sahi dsg nasıl kesiciye girer otomatik atmıyormu alet zaten
utku senin bir alt ligde ne işin var typer ile yurumen gerekirken neler yapmısın![]()
hepsıne masallah ama golf cok cok daha maşallahcok ıyı gıtmıs sımdı bu vıdeolardan sonra sahıbndende golf fıyatları yukselır
![]()
2011 in ilk denemeleri hayırlı olsun, gti varmış s2k varmış haber verseydiniz gelirdim bende, denemelik s2k arıyorum bilen duyan çıkan olursa haberim olsun,,
TeamPASAOGLU
şimdilik yok çok yakında bombayı patlatıcam ama turkiyede ilk olucak bir parça takıcam bekliyorum, çıkarız ama yine sizinle eglenceli oluyor GTI la
şanzımanımda sıkıntı var fazla devir dönmemle alakalı sanırım üst devirlerde vites bi geçiyor bi geçmiyor, psikolojimi bozdu lanet şeygeçse bile atamaz oldum vitesleri,,
TeamPASAOGLU
masallah hepsıne cok guzel gıdıyorlar
hava gazlamaya çok müsaitti ,iyiki çıkmışsınız arabalar tam performans gitmiştir.. maşallah hepsine ayrı ayrı..
106 gti(filtre+egsoz+gaz kelebegınde işlem)-Eg vtec(headers filtre egsoz beyin stage 1 egzantirik)
http://www.youtube.com/watch?v=00E9PZ3KDyU
benim arabada headers orjinal kardeşim ek olarak kısa var.bendede bikaç video var sbl a3 sarı 106 bordo 106 ile koyarım bi ara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)