Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
Sinan bosver takma kafana bukadar bkrsn bi gun seninkide boyle gider:P
Saka bi yana cok guzle olmus ovgucum emegi gecen herkesi basta seni bir bayan olarak ayakta alkisliyorum bende...
çok teşekkür ederim arkadaşlar... gerçekten çok keyif aldım ben de.. çok şükürhepimize kazasız belasız arızasız cezasız sürüşler dilerim
![]()
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
BENİ İZLE
Video : https://www.youtube.com/watch?v=CADT...ature=youtu.be
tebrikler,kazasız belasız kullanın.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
merciievet 0.7 bar
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
BENİ İZLE
leventcim ya videoda konuşmalarınız çok tatlı çıkmış..
sinan: s2000 1 de basıyo rover 2 de basıyo.. söölicektin ya olum söölemedin
levent: ne biliim abi
sinan: olum bariz farklı oldu diğer videolardan demezler mi niye bööle oldu diye
levent: .. 1.vites S2000 2.vites Rover ....
koptum ya çok tatlı![]()
Real women use 3 pedals
Turbo Rover 25
BENİ İZLE
kocaman maşallah...
dün ben gelemedim malesef![]()
headers çatladı sanmıştım fakar ara boruda kaçak varmış çok mutluyum![]()
Powered By The Dark Side
wouvvvv super olmus.
ovgu; seni,sinanı,satoyu cok tebrik ederim
sinana da iyi bir olcu olmus bu deneme, bittikten sonra arabası
beni gecen kız arkadasım hic olmadı. dusununce aslında cok kamcılayıcı olur bu durum setup yaparken. hatuna soylıyım benı gecsin hahaahaaa
maşallah emegıne saglık dogrusu gayet hoş kazasız belasız arkadaşım
www.honda-tech.com
S2000'in sahibi kullanmayı bilmiyormuş ...Tabiki şaka , bu kadar emeğin karşılığı güzel sonuçlanmış... Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Sinan'S2000 'ide iyi niyetinden ötürü tebrik ediyorum... Ben şahsen cesaret edemezdim
![]()
tebrik ederim, video yu sinan yollamisti zaten izlemistim. bilki S2000 in intikami en kisa zamanda alinicaktir
sinan olm yeter artik taktir su turbo yu bak rezil ediosun bizi
saka bi yana, sinan bahsediyodu zaten arabandan, bu kadar ilgili olman gurur verici, basarilar...
BATIKAN
masallah ovgu hayırlı ugurlu olsun.forumumuzu senlendirelim hafta ici bende denemek isterim senle...videomuz olsun.gecicen tabi o kesinde s 2000 den daha iyi gelirim gibime geliyo (2. viteste ) zaten sinanda kullanmayıda bilmiyorarabada pert bosver sen atmosferikleri turbolar denesim caf cuf daha heycanlı oluyo
(siancım saygılar
)
tebrikler , kazasız belasız cuf lamalar
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
s2000 'e bu kadar rahat fark atabileceğini tahmin etmemiştim doğrusu. TEBRIKLER, KAZASIZ BELASIZ, PROBLEMSIZ SÜRÜSLER.
Turbo Civic vs Turbo Rover çok sıkı bir kapışma olacak. Merakla bekliyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
vay be iyi kapışmışsınız... ben sinan dan jant almıştım.. eywaaahmeğerse mağlup bir adamdan almışım inşallah bulaşıcı değildir
sinan öbür hafta inşallah benim olay tamamlanıyor. diğer hafta ankaradayım.. cıvık, s2000, coupe kapışması yapalım.. gruyu söylemedim rezil olmayalım şimdi üç herif bi bayana
gruya başarılar dilerim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)