Bugün havanında güzel olması ile beraber ankaranın hızlı atmosferikleri buluşup bir kaç deneme yaptık.Dün gece dahil çekebildiğim videoları ekliyorum, araçlar sağımda kaldığından bazı denemeler yok, bugünde bilmediğim yolda basınca video ile fazla uğraşamadım, soluğu gişelerde aldık zaten
Gelen herkese teşekkürler, deniyen araçlara maşallah hepsi çok iyi gidiyor...
Specler, 4 araçda olabildiğince hafifdi,
vti ( krc) ;11.5 cr, stage 2 egzantirik,headers,egzos,aemv2,s300.
rs ( ee) ;cai,egzos,chip,45 yanak
rc ( rc) ; cai, egzos,chip, 4.7kısa
106gti (28 ac) ; piston,pt52, 13/59, headers, yazılım,egzos,cai.
(106 nın specler de yanlışlık varsa düzeltelim o akşam konuştuğumuz kadarıyla bunlar aklımda kaldı...)
206rc (rc) Cliors (ee)
Buda eğlencesine kadir abi ile bastığımız bir video, zihni sinir korna çalıp masus erken basıyorum
white- ee
Şeref abi iyi hazırlanmışmaşallah 4.vites bitmek bilmiyor yokuşunda etkisi ile ben 5 e atıp kösülürken ok gibi önüme fırlıyor
vti (krc) rs(ee)
106 ile 2 deneme yaptık ancak çok erken bıraktı ikisindede devam etse daha zevkli olucaktı...
gti(28ac) rs (ee)
Burdaki araçların nası gittiğine fikir vermesi açısından hafta içi cai,egzoslu s2k ile type-r denerken bende bastım, 2.vites 80 gibi, kornayı duymadan geç basıyorum, 190 gibi 1boy önünde oluyorum s2k nın,video var ancak kadir abi ile konuştuğum kadarıyla tekrar bi deneme yapıcaz sanırım s2k ile sonra bakıcaz video işine...