User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 15.01-16.01 2011 Ankara Roll

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erhan ve mustafa ıkınızde de vıdeolar varsa hepsını bı koysanıza suraya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olayını koydum ibocum ilk mesajada yazdım zaten , astradan çekilen videolar varsa izleyelim onlarıda...

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dun denemelerde yoktum ama boyle sözler duymak çok ayıp.. hayır bi videoyla insanların şerefini nasıl anlayabildiniz merak ettim.. yarın bi gun yuzyuze geleceginiz insanlara nette bole yazmak hoş değil. kim gectiyse gecti acıckası cok onemli deil ben izlemedim videoları bile.. ama böyle sözler duymak ankaraya yakısmıyor.. ankara grubunda bu tarz seylerin yasanmamasını saglamaya calsııyoruz uzun suredir..

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Kaan , kelebekte seninde el emeğin var
    sağol kadir abi.valla izliyorum seviniyorum abi görünce.maşALLAH abi tekrardan
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşım geçen denemelerde ben korna sesi bile duymadan geriden bastım forumdada böyle ağlamadım maşallah deriz biz anca .... bu videodada benim aracım hafif tork bandım daha iyi basınca öne atlarım aça aça da gittim arayı.. şeref abi ilede aynısı oluyor 3 defa denedik öne atlıyorum basınca, rc dün beni hiç bir zaman geçemedi erken bastı ama bırakmadım geldim geçtim arkasındanda geçtim, onun ben geçtim dediği anlık kafa çıkardı ...
    yo ben kimse yancısı değilim rc li arkadaşıda tanımam olanı söledim gördüğümü söledim sadece..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    azcık deli kanlı ıse koyarsın dıger vıdeoları herkez kımın ne mal oldugunu anlar
    gel yıne deneyelım deli kanlı isen koyalım ıkımızde kameraları arac ıcıne ne oluyomus gorsun herkez
    bak yine söyluyorum sen beni anca rüyanda geçersin
    gecen denedıgımızde ıkı defa bastık ılkınde zaten basamadık kamyon cıktı onumuze ıkıncı denedıgımızınde vıdeosu var elımızde onu koyduk herkez gordü
    benımle nasıl kımse denemek ıstemıyo onun için hergun arıyolar gel diye sen kendını kandırma
    benimde seninle hiçbi işim olmaz adamsan gel deneyelım bı kere daha vıdeoyu koyalım sonra senin varlıgını bile unuturum ben
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dun denemelerde yoktum ama boyle sözler duymak çok ayıp.. hayır bi videoyla insanların şerefini nasıl anlayabildiniz merak ettim.. yarın bi gun yuzyuze geleceginiz insanlara nette bole yazmak hoş değil. kim gectiyse gecti acıckası cok onemli deil ben izlemedim videoları bile.. ama böyle sözler duymak ankaraya yakısmıyor.. ankara grubunda bu tarz seylerin yasanmamasını saglamaya calsııyoruz uzun suredir..
    aynen öyle, bazılarının tek derdi geçtim geçildim gelip de iki muhabbet bile edemiyorlar, zaten herkes herkesi tanıyor, bana oraya gelenler bile ben bunla denemem diyordu haklıymış, şuraya adam gibi mesaj yazmaları bile imkansız bazılarının... beni bilen bilir sırf böyle boş boğazlar için gelmiyordum baktım ortam düzelmiş tekrar gelmeye başladım ankaranın maşallahı vardı ama nazar değdi heralde...

utkuselamoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah herkese çok keyifli geçmiş denemeler:
    utku selamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böle şeylerle çok ıyı anlasılıyo bı ınsanın serefsız oldugu işte benım basmadıgım vıdeoyu koyupta dıger gecıldıgı vıdeoları koymamak
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle şeylerle çok ıyı anlasılıyo bı ınsanın serefsız oldugu işte benım basmadıgım vıdeoyu koyupta dıger gecıldıgı vıdeoları koymamak
    elinde yoktur belki gercekten nerden bilebiliyorsun? değer mi bunu yazdıgına ? ya gercekten yoksa elinde, kasti birsey yapılmıyorsa yani, sen bu soyledigine pişman olmazmısın?

herneyse denenir elbet tekrar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşım geçen denemelerde ben korna sesi bile duymadan geriden bastım forumdada böyle ağlamadım maşallah deriz biz anca .... bu videodada benim aracım hafif tork bandım daha iyi basınca öne atlarım aça aça da gittim arayı.. şeref abi ilede aynısı oluyor 3 defa denedik öne atlıyorum basınca, rc dün beni hiç bir zaman geçemedi erken bastı ama bırakmadım geldim geçtim arkasındanda geçtim, onun ben geçtim dediği anlık kafa çıkardı ...
    ya burdan boş boş konuşma at videoları gorsun herkez anlık kafa cıkarmamı neyse gorsun herkez
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa sende yokmu vıdeo?

erhan baska vıdeo yok dıyo. sende de yoksa aksam bulusalım bakalım ne uzattınız bu kadar.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneme için şahısları biaraya getirip kavgasız gürültüsüz deneme olsun istiyoruz bu şekli görünce üzülüyo insan arabasını denemeyi isteyen herkesi üşenmeden tek tek arıyorum video vs. konusunda özellikle uyarıyorum isteyen olur istemeyen olur vs. ama gelinen noktaya bakıpta kime hak vereceğimi bile şaşırdım ..
    Seviyeyi bozmadan devam edin bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinde yoktur belki gercekten nerden bilebiliyorsun? değer mi bunu yazdıgına ? ya gercekten yoksa elinde, kasti birsey yapılmıyorsa yani, sen bu soyledigine pişman olmazmısın?

herneyse denenir elbet tekrar..
    hepsi var elinde kendiside biliyo kameranın kayıt dugmesıne bastıgını ben gördüm bu yaptıgı adılıkden baska bırsey degıl
    ve ben senınle bır daha basmam dıyo bılıyo geçilçegini
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar önemsiz bısı yuzunden nasıl şerfsiz dıosun bırıne hayret.haklı olsan dahı haksız konuma dusuosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme için şahısları biaraya getirip kavgasız gürültüsüz deneme olsun istiyoruz bu şekli görünce üzülüyo insan arabasını denemeyi isteyen herkesi üşenmeden tek tek arıyorum video vs. konusunda özellikle uyarıyorum isteyen olur istemeyen olur vs. ama gelinen noktaya bakıpta kime hak vereceğimi bile şaşırdım ..
    Seviyeyi bozmadan devam edin bence
    kadir abi sabah erkut abiye söyledıklerını yazsana suraya sen biliyosun kımın ne oldugunu aynısını banada yaptı demıssın ıkıncı kornada bastı sonra one fırladım demış benım arabanın torku felan ıyı demış
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim senin gibilerle hiç işim olmaz ben senden açık ara hızlıyım sen kendini kandırmaya devam et, ilk denedik videomu çektim fark belli daha da video çekmeye gerek duymadım son denemeyide çekmeye çalıştım ancak foto modu video modu ayarlamaya çalışırken bastın gittin zaten...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı capcapca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadir abi sabah erkut abiye söyledıklerını yazsana suraya sen biliyosun kımın ne oldugunu aynısını banada yaptı demıssın ıkıncı kornada bastı sonra one fırladım demış benım arabanın torku felan ıyı demış
    Yaw banada yaptı dedim zaten videoda var olayı büyüterek nereye varacaz ? Yani video elinde olsa bile zorlamı koydurayım ? Kısa yoldan konuyu tatlıya bağlayın ki tekrar denenecek yüzünüz olsun combolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar olay farklı bir boyut aldı bu arkadaşın yazdığı bu kelimeden sonra yargı önünde hesaplaşalım , bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yol gösterirse sevinirim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)