tüm araçlara maşallah..
rc nin geçtiği videoyu koymuyo zeki arkadaş rc yine yardı geçti ee yi orda kornayı duymadı mustafa geç bastı sadece o videoyu koyup mastırbasyon yapıyo arkadaş kendince
ve bu konuyu okuyan herkes bunu bilip muhattaba almıyo kendince ben gün içinde aldırıcam muhattaba![]()
kadir abi kim geçti sen görmüşsündür
bak millet merak ediyo
ECUTECH İstanbul
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
Combo valla dün ben yanlarından basacaktım kornayı duymadım baktım zıpladılar basmadım peşlerine sonrada gişelere devam etiler kim geldi kim geçti görmedim tekrar denensin kestirene kadar bassınlar bakalım hangisi önde olacak varsada başka video konulsun sorun olmasın tadımız kaçmasın tek zevkimiz bu![]()
aynen abicim dediğin gibi olsun kesiciye kadar herkes bassın kimin arabası nerde napıyo kim kimi geçiyo bugünlerde bi polemiktir gidiyo biz yeniden deneyelim kesin rcyi
ECUTECH İstanbul
Bro seni özlediğimiz için görmek istedik Ender'in corsa ile bizimkiler zevkli olacaktı onuda boşu yere alıkoydunuz neyse bidahakine deneriz senin telafin ancak Şeref,Tubay ve beni pawyona götürürsen çözülür
Bro arabalar ankarada denemeden kaçmaz kimse mustinin aracada kamera bağlayın her cepheden görelim![]()
Eski roll videolarından bilioruz RC yi Rs le denemesinden gerçekten hızlı bir araç.
Rs ye mantar ve jantlar gerçekten yaramış.
Tüm araçlara maşallah.
KRC'nin bitmeyen kesilmeyen fırlayan 4. vitesineve Rs deki gelişmeye ayrıyeten kocaman Maşallah...
Bu arada en büyük ekşını da kadir abi yaşamız ona kocaman geçmiş olsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
maşallah araçlaragüzel denemeler olmuş..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
vti ile olan videoda 5 atınca geçiyo denmiş ama 4 bıtmeye yakın vti zaten önde oluyo sonra 5 e atıyo rs.. maşallah tüm araçlara..
Öncelikle iyi dileklerinizi aynen iade ediyorum,
geçen sefer 5 defa denedik hiç birinde öne bile çıkamadın ama ne yaptın gittin sadece bir hız aralığında öne çıktığın videoyu koyup konu açtın başkada hiç bişey yazmadın çıkıp burdan sana bir kelime yazdıkmı ? maşallah dedik, asıl ben sizin gibiler yüzünden 1.5 yıldır aracımı garajda tutuyordum... senin ibo ile eski denemene bakarsak 5 boy hızlanmışın bu da yetmedi dün benide geçmişin ya yani bi 5 boy daha hızlandın sadece bi filtre ile 10 boy hızlandın helal olsun ona da... dün diğer denemelerde erken bastın ama ben bırakmadım yakalayıp yine geçtim, debriyajım 10 yaşında ısınıyor, işine gelmediği yerde kesiciye giriyorum işareti yapıyorsun ama alakası yok, bundan sonra işim olmaz sizle , kısası olan araba ile de kesici sesini duymadan hayatta bırakmam bundan sonra...
Araçlara maşALLAH özelikle kadir abinin aracı ve krc çok basarılı..ama bütün araçlarada maşALLAH.
rc bu arada hem geriden basıyo hemde baya bi belli gaza cok sonra oturduğu videoya bakıldığında sağlıklı denenmediği hemen belli oluyo zaten..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ha ayrıca oraya gelen kimsede seninle denemek istemiyor zaten ortamı bozan kim belli benim koyduğum diğer videolardaki arkadaşlar denemeyi kabul ederse sende denersin yada ne yaparsan yap hadi güle güle ... haa astradanda video çekiyordunuz onları koyun bakalım , yine tek taraflı videoları hazırlicaktınız ama bu sefer hesap tutmadı heralde...
valla arkadaşım geçen denemelerde ben korna sesi bile duymadan geriden bastım forumdada böyle ağlamadım maşallah deriz biz anca .... bu videodada benim aracım hafif tork bandım daha iyi basınca öne atlarım aça aça da gittim arayı.. şeref abi ilede aynısı oluyor 3 defa denedik öne atlıyorum basınca, rc dün beni hiç bir zaman geçemedi erken bastı ama bırakmadım geldim geçtim arkasındanda geçtim, onun ben geçtim dediği anlık kafa çıkardı ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)