maşallah orçun:) gözü olanın..:) cuprada fena ona da kocaman maşallah..
Printable View
maşallah orçun:) gözü olanın..:) cuprada fena ona da kocaman maşallah..
2 aracada kocaman maşallah kazasız belasız
maşallah araçlara :)
2 aracada maşallah güzel deneme olmuş ..içerden izleyince daha net belli oluyor .. böyle güzel giden ve sökülmüş bir typer karşısında epey güzel yürümüş .. en güzeli böyle kavgasız gürültüsüz denemelerin olması ..
Orçun kardeşim sana çok teşekkür ederim denemeler için. Gerçekten gece de söylediğim gibi aracını çok çok güzel yürütüyorsun. Kimselerin bilir bilmez yorumları için kafanı meşgul etme aracın maşallah çok güzel. Kazasız belasız sağlıkla daha nice denemeler dilerim.
maşşallah iki aracada
abı sana solıcek ne bır kelıme var nede bır laf 10 numara bır ınsansın hıc benı kırmadın nerde ıstersek bastık ben ınanılmaz keyıf aldım zaten basındada soyledıgım gıbı cupra hızlı bır araba bunu kımse ınkar edemez eger sen olamasaydın bende aracımı deneme sansı bulamıcaktım hersey ıcın tesekkur ederım herzaman senınle sabaha kadar denerız abı sıkıntı yok.
teketek denense fark çok olur.. cupra çok iyi olmuş eski haline göre arada ciddi kg. farkı var.
ctr bildigiiz ctr alayına isyan:)
mşllh. araçlarımıza
2 Aracada Maşallah Cuprada ağırlık olduğu halde düşük vitesde ciddi tutunma sorunu var Maşallah :) CTR'e söylencek söz yok zaten Katagorisinde saf kan bi araç Maşallah :)
Masallah araclara
Yeni kasa cuprada Cut offmu var yoksa benmi yanlis duyuyorum :)
Gercekten çok keyifli denemeler olmuş,özellikle de son video.. iki aracada kocaman maşallah :)
ctr bariz kilo avantajına rağmen doğru düzgün tutunamamış. Cupra aşırı güçlü sanırım
maşallah araçlara
maşallah içeriden videolarda daha net anlaşılmış olay beklenen olmuş. ama ctr bekledıgımden daha ıyı tutunmuş araç güzel gidior her iki aracada maşallah..
orcun kardeşime ve serkan abime kocaman maşşallah dostca bir deneme oldu kimse kimseyi kırmadı çok güzel bir geceydi....herkese herşey için teşekkürler....
İki araçta kendi katogorisinde çok başarılı.İki tarafta aracının yürürünü görmüş.İlerde Orçun Tc ye Cupra stg4 e transfer olur.Tekrar denenir Maşallah.