erhan ve mustafa ıkınızde de vıdeolar varsa hepsını bı koysanıza suraya.
Printable View
erhan ve mustafa ıkınızde de vıdeolar varsa hepsını bı koysanıza suraya.
ben olayını koydum ibocum ilk mesajada yazdım zaten , astradan çekilen videolar varsa izleyelim onlarıda...
dun denemelerde yoktum ama boyle sözler duymak çok ayıp.. hayır bi videoyla insanların şerefini nasıl anlayabildiniz merak ettim.. yarın bi gun yuzyuze geleceginiz insanlara nette bole yazmak hoş değil. kim gectiyse gecti acıckası cok onemli deil ben izlemedim videoları bile.. ama böyle sözler duymak ankaraya yakısmıyor.. ankara grubunda bu tarz seylerin yasanmamasını saglamaya calsııyoruz uzun suredir..
azcık deli kanlı ıse koyarsın dıger vıdeoları herkez kımın ne mal oldugunu anlar
gel yıne deneyelım deli kanlı isen koyalım ıkımızde kameraları arac ıcıne ne oluyomus gorsun herkez
bak yine söyluyorum sen beni anca rüyanda geçersin
gecen denedıgımızde ıkı defa bastık ılkınde zaten basamadık kamyon cıktı onumuze ıkıncı denedıgımızınde vıdeosu var elımızde onu koyduk herkez gordü
benımle nasıl kımse denemek ıstemıyo onun için hergun arıyolar gel diye sen kendını kandırma
benimde seninle hiçbi işim olmaz adamsan gel deneyelım bı kere daha vıdeoyu koyalım sonra senin varlıgını bile unuturum ben
aynen öyle, bazılarının tek derdi geçtim geçildim gelip de iki muhabbet bile edemiyorlar, zaten herkes herkesi tanıyor, bana oraya gelenler bile ben bunla denemem diyordu haklıymış, şuraya adam gibi mesaj yazmaları bile imkansız bazılarının... beni bilen bilir sırf böyle boş boğazlar için gelmiyordum baktım ortam düzelmiş tekrar gelmeye başladım ankaranın maşallahı vardı ama nazar değdi heralde...
maşallah herkese çok keyifli geçmiş denemeler:
mustafa sende yokmu vıdeo?
erhan baska vıdeo yok dıyo. sende de yoksa aksam bulusalım bakalım ne uzattınız bu kadar.
Deneme için şahısları biaraya getirip kavgasız gürültüsüz deneme olsun istiyoruz bu şekli görünce üzülüyo insan arabasını denemeyi isteyen herkesi üşenmeden tek tek arıyorum video vs. konusunda özellikle uyarıyorum isteyen olur istemeyen olur vs. ama gelinen noktaya bakıpta kime hak vereceğimi bile şaşırdım ..
Seviyeyi bozmadan devam edin bence
bu kadar önemsiz bısı yuzunden nasıl şerfsiz dıosun bırıne hayret.haklı olsan dahı haksız konuma dusuosun
benim senin gibilerle hiç işim olmaz ben senden açık ara hızlıyım sen kendini kandırmaya devam et, ilk denedik videomu çektim fark belli daha da video çekmeye gerek duymadım son denemeyide çekmeye çalıştım ancak foto modu video modu ayarlamaya çalışırken bastın gittin zaten...
evet arkadaşlar olay farklı bir boyut aldı bu arkadaşın yazdığı bu kelimeden sonra yargı önünde hesaplaşalım , bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yol gösterirse sevinirim...