o gunden sonra her denemeye o umutla gelıyodun zaten bu hafta kesın gecerım dıye hep elın bos dondun:hahaha:
bıleydım bu kadar sevınecegını bı kere daha gecılırdım sana:D
ama yapacak bısey yok onun hayalıyle yaşa artık:hahaha:
Printable View
28 ac 106 arkadaşın numarası olmadığı ve nikini bilmediğim için habersiz video koydum kusura bakmasın istemiyorsa kaldıralım...
son yazılanları okumadım bıle mıde ıyıce bulandı
bu vıdeo ıle herkez herseyı anlar zaten kımın dogru kımın yalancı oldugunu
206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire
video bırazdan aktıf olur
Bütün araçlara maşallah..
Buraya şunuda eklim buraya adam gibi yazsaydınız bu denemeler sağlıklı olmamış tekrar denemek istiyoruz diye asla geri çevirmem yine denerdik ama araçların birbirini geçmesinden önemli şeyler var bunları kavramak lazım biraz...
bu eleman inanmış bu akşam dener harhalde yine bu kadar yazmak yerine di mi
sizinle tanışıyor muyuz ne bu samimiyet anlamadım ?
siz ordamıydınız biz denerken uydudan mı gördünüz aradaki farkı?
habersiz video çekip ekliyorsunuz sadece bi hız aralğında önüme çıktığında (ordada erken basıp virajı içten alıyor) maşallah diyoruz şimdi niye zorunıza gitti ?
filtre ile 10 boy alıyorsunuz tebrik ediyoruz ?
harika video yine virajı içten alma yine erken basmalı :hahaha: video kalitesiz ama yine önde olduğum belli gibi...
o değilde astranın yanından 3-4 boy önünde geçerkende benim videom vardır onu da ekleyin, hani çok şereflisin ya görelim bütün videolarını ne oldu sadece bu video var :hahaha:
yok tanışmıyoruz bu sefer tanışırız sen deniyo musun tekrar hadi ben de geliyorum tanışalım