rc hala komple sökükmü mustafa
Printable View
rc hala komple sökükmü mustafa
hep soyledım gene soyluyorum.
aynı speclerde herzaman Clio RS hızlı 206 Rc den.
Rc nın rs ı gecmesı ıcın daha fazla mod a ıhtıyacı var.
yukleyen gecer bu kadar basıt.
...............
bak canım bu videoyu ben çektim
206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire
sen bu arabaya gazladığınız anda 3 boy çıkabileceğine inanıyo musun rc yle kadir abi bile ilk gazlamada öyle bi çıkış yapamıyo eee mumkün mü yani aynı gün adam seni geçiyo onun videosunu koymuyosun neden
e bi de bi daha denemem diyosun güzel güzel deneyin tekrar tüm tartışma kapansın bu kadar basit sorun var mı
bu denemeyi çabuk yapın şu an yeni bi yer açıyorum işim başımdan aşkın ilgilenemiyorum kısa süre içinde rc en az 2 boy daha alacak az çok beni tanıyanlar ciddiyetimi bilir bu konularda bi daha da böyle boş tartışmalara girmeyin deneyin şu arabaları
......................
tamam hadi 1 saat sonra buluşalım araca elimi sürmüycem 3 boy çık bakalım foruma bu sefer ben konu açıcam ee rs mükemmel bi araçtır diye ne dersin hadi görüyüm boyları erken basma olursa çekin ayağınızı korna duymama olursa çekin 60 -230 hadi 1 saat iyi mi
rc beni niye geçti diye 30 kişiyi ben aramadım di mi enka günü maden geçiyosun hadi bakalım 1 saate buluşalım mdem geçtiğine halen inanıyosun
sırf bu muhabetler ıcın rs rc vtı gtı alasım gelmıo:D
tamam kardeşim sen beni geçiyosun
hadi şimdi gel bir daha deneyelim videoları çekelim burdan böle konuşmayalım milletin kafasınıda bulandırmayalım olmazmı??
numaram 0545 298 96 50
......................
ben yürüttüm rc yi ben yazıyorum sen de benim gibi bi günde 3 5 boy alacak çapa gel benle öyle konuşacak çapın olsun oldu mu
haa sizin hazımsızlık konunuz ticle o kadar yürüdü sonra ne oldu di mi ticle dendidği gün sorunluydu rc ben o gün role odaklanmıştım sonra sıkıntılarını aştık seni geçti
sen hala denemeye gelemiyosun boş boş yazıp çiziyosun di mi
neyse ankara küçük
Bir telefon kadar uzaksınız bırbırınıe kalp kırmaya gerek yok çıkın gazlayın yanınınzda da hızlı bır araç olsun yada araç içinden 2 taraflı vıdeo çekın.
Bende hata yapıyorsunuz arkadaşlar
bakın
aynı ortamdayız aynı şehirdeyiz.
ne olacak o senı gecse sen onu geçse
madem araba denemek ıstıyorsunuz
hadı gıdelım enkaya sımdı deneyın araçlarınız?
bızde tepeden vıdeo çekelım
sen benı gectın ben senı gectım davası olmasın konuda burada kapansın?
...............