bence vti daha uzağa işer.. :)
muhabbetin buraya gelmesine az kaldı..
Printable View
bence vti daha uzağa işer.. :)
muhabbetin buraya gelmesine az kaldı..
Tamam Umit abi sen ne diyorsan doğrudur :)
hayatımda gördüğüm en saçma muhabbet.....
ortada görünürde fol yok yumurta yok hiçbi halt anlaşılmıo.... bu videoyu buraya koyarken ne düşünüpte koydunuz bilmiyorum milletin 'oooo rc yürümüş be' diyeceğini falanmı sandınız acaba?
clio'lu arkadaşım daha önce buna benzer bi olay gelimişti başıma benimde, bende gittim ve ağızları bidaha açılmayacak şekilde susturdum hepsini.... demek istediğim şu, gitmemekte haklısın, ama gitmezsende burada bu konu kapansa bile bu böle saçma sapan uzar gider....
:)......................
..............
ikinizi de tanımam ama madem yeri geldi ben de o videoda bu dediğini gördüm. geldiğini gorunce RC frene basıyor gibi gorunuyor videodan.Alıntı:
Sportline Nickli Üyeden Alıntı
ama şunu da soylemek gerekirse cliodaki sen misin bilmem de o nasıl bir kornaya basıştır. 2.korna ile 3. korna biribirine karışıyor ve sanki erken basıyorsun.. ;) karambole getiriyor gibi oluyor biraz. yani videodan gorunen o. kusura bakma. ;)
sözün özü ikinizde de var bir cengaverlik :D
Maşallah Rc ye geçmiş o videoda belli oluyo işte uzatmayın arkadaslar sıkışın el olsun bıtsın :S
..............
...........
bence konu cok uzadı iki tarafta ben gectim diyorsa cıkın enkaya son bi defa deneyin koprudende cekilsin video daha net belli olur....
gencler gereksız uzamıs, sonucta hepınız bırbırınızın yuzune bakacaksınız bır ortam da, bosuna uzatmayın, son kez deneme vs de bos ısler tartısma hıc bıtmez bu ıslerde.
ortalığa atlamak gibi olmasında, bu videoda denerken RC tam yanına gelip gazı kestiği anda kornada 1-2 yapıyorsun 3. yü 5+1 im son sesken bile duyamadım 4 kez dikkatle dinlememe rağmen, o 2. korna içinde de basıyorsun ztn senin basmanla rc ci arkadaş tekrar basıyor.
miami tayfun abi bi ara yazmıştı rolle gaz kelebeği kapalı/yarı açık/tam açıkken başlayınca oluşan farkları.. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir, RC kelebek kapalı yanındayken kornaya basıyorsun dıt dıt diyip yürüyorsun o sırada gaza basıcak tepki alıcak yürücek derken zaten sen yarım açık kelebek + erken basma avantajınla ilerliyorsun.
olay bu kadar basit, düzgünce tekrar denemeden de kimin geçtiği bence belli değil henüz. :icon_tup:
Maşallah bu arada araçlara, daha sakin bi şekilde denersiniz ortamın tadı bozulmasın bence, değmez mekanik şeyler için..
bu bebe bi buluşmaya gidince beni haberdar edin