krdşm ben ne erhanı ne seni tanırım ama hem virajı içten alıosn hemde bu video ile bişi kanıtlayamassın belli olmuo hiç bişe
her videoya konu açarsak iyi (burdada erken basıp, virajı içten alıyorsun) ama yine geçiyorum...
sen işine geldiği devirde arabam bitti diyordun geçen sefer ama ortada kesici sesi yoktu bu sefer zaten bişey de diyemedin sonuç farklı oldu...
he ayrıca astradan çektiğiniz benim 3-4 boy önünde olduğum videoyuda eklersin...
neyse baydı artık ...
takılın siz...
arkadaşın elinde galiba hiçbir adam gibi video yok bunu geçtim diye hiçbirşey anlaşılamayan bir video koymuş. ..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
valla yalan yok ben pek birşey anlayamadım...hatta rs önde gibi görüyorum ama yanlış görüyor da olabilirim...araç içinden video yokmu...??
diğer konuda rs in sahibine direk şerefsiz filan yazmışsınız..bence ne olursa olsun gerek yok ..bu tarz neticesi tam net olmayan denemeler sonunda farklı bir gün temiz 2-3 deneme yapın noktayı koyun ...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
neyse ben çok sıkıldım bu mahabbetten daha fazlada uzatmak istemıyorum ben ee clio rs 1 boy geçen arabayı bende en az 1 boy geçiçem ozaman herşey netleşecek
RACE WERKS
Golf awd turbo 500+
Bilader ilk önce adam gibi konuş sana birşey diyen olmadı. ister video sahibi başkası olsun ister sen ol ister böyle hiçbirşey anlaşılmayan video koysun aynı yorumu yaparım. ayrıca şunuda söleyeyim geçilmek zoruna gitcekse deneme kimseyle. ( genel olarak sölüyorum) seni tanımam etmem. Önceki konuda direk şerefsiz bilmem ne diyen benmiyim sen misin ? önceki konuda da sana kimse birşey sölemedi herkes maşallah dedi sen direk kendine yediremeyip direk küfür etmeye bilmem ne yapmaya başladın. bana sarma tavsiye etmem.
Benim konuyla alakam bile yok ben sadece videolara yorum yaparım insanlara göre yorum yapmam..
Biraz efendi ol
Not: elinde adam gibi anlaşılır bir video yoksa paylaşma.. çünkü böyle yorumları sürekli alırsın.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
.....................
Videoda çalan müzik güzel Rakı müziğiOnun dışında gri olan araç önde gözüküyor. Böyle net olmayan anlamsız videolarla boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın bence. Çıkıp net anlaşılır video çekin.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)