User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
82 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 206rc vs ee clio rs

capcapca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can kardeşim bi gün önce deneyip her deneme de geçtiğin halde bir daha gidip sen denermiydin type r ın ile , fark ortada bu farkı kapatıp geçmek nası olucak? hele draglara nosla girmiş bi araba ile ... her gün denememi yapıcaz kişiye özel...

şu sözde aradığım 30kişi ile bir görüşelim bakalım yüzleşelim ne dicekler kimide aradıysam vay canına...

siz kendi aranızda çelişiyorsunuz zaten..

bu da son mesajım buraya seviye yine düşücek belli, gereksiz yere sıkıntı oldu zaten ... bu kadar yeterli bana, size iyi denemeler bundan sonra...
    pm atıyorum bak
    RACE WERKS

Golf awd turbo 500+

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dunden berı okuyorum konunu gereksız yere uzuyor...
    araçlar denenir ve konu kapanır..
    hızlı olan kazanır. bukadar
    uzatmanın anlamı
    yok bosuna kalp kırmayın
    3 gun sonra
    aynı yerde yuz yuze bakacaksınız

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar tırsık bi rs ci görmedim neyse sen deneme herkes neyin ne oldğunu görüyo

206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire

senin tekerin otobana değdiği gün haberimiz olur yanında bulursun rc yi ve kameraları anladın mı
    ECUTECH İstanbul

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit aq

kıme ne anlatıyosak. yıyın bırbırınızı.

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooooo bune olum amma uzatmışsınız yaaa mustafa erhann bakın ikinizde beni iyi dinleyinn ogün bende peşinizdeydim biliyosunuz ben basmadım fazlaa ama siz gişelere kadar gittiniz ve defalarca denediniz benim önümde gördüğüm rs 1 boya yakın öndeydi ama sonuna kadar gelmedik çünki biz kazan tarafına döndükk sonucu tam olarak görmedim ama ilk basmanızda rs öndeydii
    Honda Tech - Ankara
    Honda Tuning & Service Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi neden bukadar büyüttünüz yaaa reşatla benim işe dönmüşşş insan sonra düşününce pişman oluyo yapmayın bencee tekrar yüz yüze bakıcaksınız yaww
    Honda Tech - Ankara

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar tırsık bi rs ci görmedim neyse sen deneme herkes neyin ne oldğunu görüyo

206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire

senin tekerin otobana değdiği gün haberimiz olur yanında bulursun rc yi ve kameraları anladın mı
    erkut abi barı sen yapma ya tartsma buyumesin rsde söksün herseyi adalaertli bi sekilde denesnler o zaman esit sekilde denensin buyumesin abi sen yapıcı ol abey

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar boş iş Durmak Yok pompaya devam
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erhann başka çekilen video varmıı ogün varsa koyun yaww nolcakk yoksada uzatmayınn kapansın bu konuu tüm araçlara maşallah tekerinize daşş değmesin
    Honda Tech - Ankara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işi neden bukadar büyüttünüz yaaa reşatla benim işe dönmüşşş insan sonra düşününce pişman oluyo yapmayın bencee tekrar yüz yüze bakıcaksınız yaww
    aynen gereksiz muhabbetlerdi ancak abi senle denedik rolü sen geçtin tebrik ettik burda durum farklı adamın geç bastığı videoyla geçtiğini iddia ediyo biz de gel madem 3 boy geçebiliyosun geç görelim diyoruz ki imkansız bunu hepiniz de biliyosunuz kadir abi dahil hiçbi rs mustafayla 60 da 2 de gazlayıp da 3 boy çıkamaz haa rs 1 boy öne geçebilir belki sonrasında tutumanaz 230 a kadar da deneyemez adamalar rcdeki 4.53 yı 4.70 zannedip 5 de 230 göreceğine inanmıyolar e gelin deneyelim bu kadar basit yazmaktan daha basit hatta

ve sen şuna da şahitsindir kayış için bana gelmiştiniz ben de rc yi topluyodum
    kadir abi bezmiş biçimde bana rc de ne var diye sormayın demişti telefondaki şahislara ve ekledi ee ci rc beni niye geçti o arabada ne var diye herkesi arıya diye adam ne kadar koyduunu siz biliyosunuz o gün geçilmek

Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkut abi barı sen yapma ya tartsma buyumesin rsde söksün herseyi adalaertli bi sekilde denesnler o zaman esit sekilde denensin buyumesin abi sen yapıcı ol abey
    la zaten ee full sökük daha ne söksün herşey eşit adam denesin başka bişey istemiyoz biz adaletini falan geçtik yeterki gelsin ben başından beri başka şey söylemyorumki

ben diyorumki nokta olarak bu rs mustafayla deneyemez bi daha yemez anca konuşur bi gün de rast gelir alın bu da benim noktam
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi konuya çok uzak ve mevzunun arasında geçtiği geçtiği 3 kişiyi de tanımayarak bir yorum yapayım ,

bunlara hiç gerek yok yarın yüzyüze bakacaksınız siz onu geçseniz nolur o sizi geçse ne olur hele şerefsiz, tırsak vb. laflar bence hiç ama hiç olmamış yani çıkın deneyin geçin veya geçilin bu kadar gerilmeye ne gerek var bence yakışmamış...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sportline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmim yazmim diyorum adamı gerdikçe geriyorsun bir deneme şahitli diğeri boy boy videolu daha neyin derdindesin sen görmediğin bilmediğin şey hakkında atıp tutuyorsun ayıp...yaşca büyük dedik efendi gibi yazdık... tırsık lafını iade ediyorum benim arabam ortada her buluşmayada geldim aslanlar gibi de denedim, geçme geçilme derdim olmaz benim, beni uzunda geçiceni bile bile bi çok araba ile sonuna kadar bastım... rc daha erken kesiyo diye biliyoruz nedenmi çünkü daha 230 lara çok varken kesiyor diyor adam, ben kime ne sorucam arkadaşım kadir abiye demişimdir yeni bişey mi yaptılar diye ama asıl yaptıkları ayıp dedim ilk denemeden sonra... tekrar deneme işini geçiceksiniz konuyu baştan okuyan anlar zaten nedenlerini....
    bırak şimdi çok efendi genç triplerini deneyebilecek adamla çoktan buluşmuştuk ki herkes yazmış deneyin diye sen korkuyosun gelemiyosun bu tabirleri iade etsen ne olur etmesen ne
    yapılan ne ayıpmış ben kolay kolay enkaya çeyrek boy bile fark almadan araba yollamam ne anlamı olacakki aynı araba aynı araba o gün de öyleydi

gelelim sizin deneme gününe yeni yer açtığım için gelemediğimi belittim di mi ama şu var mustafa ne oldu dedim abi yine denedik birinde önden bastı kornayı duyamadım diğerlerinde 170e kadar falan önümde oluyo sonra yine rahat geçiyorum dedi var mı sorun dedim yok abi dedi bu adam bana demeyi bilmiyo muydu o zaman abi beni şu kadar geçiyo bu kadar boya ihtiyacım var diye bu yüzden benim gelmem gerekmiyo anladın mı
    sen gerçekten rc ye 3 boy çıkacak bi adam ol biz zaten tebrik ederiz senelerdir neden kimseyle bu tip bi tartışma yok da bitek senle var çünkü sen yalancısın kaç kere dendiğinizi de yazmış şeref abi nerde diğer videolar pil mi bitti
    neyse illaki karşılaıcaz illaki deneyeceksiniz öyle kaçmayla olmayacak bunu sen de biliyosun istersen 300 sayfa yaz oldu mu
    ECUTECH İstanbul

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence napın bak buda fikir hem reklam arası olur,
    sonuçta 2nizinde araçlar fransız
    alın ortaya bi uzak doğu arabası veya bieşyler işte yola devam
    kolay gelsin

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pişman mısın şeref ustam? Bir daha söyle, bir daha söyle

Şaka bir yana da Sportline kardeşim, inan erkut bir günde arabadan kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şeyler ile 3 boy da alır fazlasını da,buna emin ol.

Rol Vtec'in hiç bir parçasını değiştirmeden ne kadar boy aldı, rol vtec ne kadar boy öne gitti,bizzat chiefkadir abimize sor,o anlatır. Ha nasıl alıyor,ona anlam weremezsin,ona da birşey diyemem zira ben bile anlamadım

Konu uzayıp gitmiş gereksiz yere, Buraya günlerce yazacağınız yere ENKA yerli yerinde duruyor, Son bir deneme Yapın, Köprünün üzerinden çekim yapılsın,köprünün altından ne kadar su akmışlçıksın ortaya...

Ha yok ben denemem dersen de kendin bilirsin,ona da saygı duyarım,kimse kimseyi zorla denemeye sokamaz sonuçta...

Gel gelelim RC de hemen her denemeye geliyor, şimdi denemem desen de illa ki denk geleceksiniz,onu da unutmamak lazım.

ROL VTEC ile TH700 mesela, 50 defa denemişizdir. Bir haftasonu ben geçiyorum, sonra TH geçiyor,sonra ben yine geçiyorum, TH bir sonraki hafta yine geçiyor,ama ne oluyor, denemeye dewam...

Sakın ha dün geçtin diye bugün de geçerim ne gerek war denemeye deme, dediğim gibi Burası ankara,burda usta çok

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu cortlar
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erhanın koyduğu videoda başlangıç ve sonuç olmak üzere durum gayet belli..başka videoya pek gerek yok gibi bence..köprü üstünden çekilen videoda erkenmi basımış geçmi basılmış köprüden sonrası nolmuş hiçbişey bilinmiyor bile..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhanın koyduğu videoda başlangıç ve sonuç olmak üzere durum gayet belli..başka videoya pek gerek yok gibi bence..köprü üstünden çekilen videoda erkenmi basımış geçmi basılmış köprüden sonrası nolmuş hiçbişey bilinmiyor bile..
    deneyemeyecek ama konuşacaksınız

başka....

sen kankisisin galiba sen de gel video çek
    köprü sonrasında dur hatta hala soruyorum var mısınız yoksa boş boş bahane mi bulacaksınız
    hadi benim yenilerim yazın çizin
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)