dunden berı okuyorum konunu gereksız yere uzuyor...
araçlar denenir ve konu kapanır..
hızlı olan kazanır. bukadar
uzatmanın anlamı
yok bosuna kalp kırmayın
3 gun sonra
aynı yerde yuz yuze bakacaksınız
bu kadar tırsık bi rs ci görmedim neyse sen deneme herkes neyin ne oldğunu görüyo
206rc vs ee clio rs - Car Videos on StreetFire
senin tekerin otobana değdiği gün haberimiz olur yanında bulursun rc yi ve kameraları anladın mı
ECUTECH İstanbul
oooooo bune olum amma uzatmışsınız yaaa mustafa erhann bakın ikinizde beni iyi dinleyinn ogün bende peşinizdeydim biliyosunuz ben basmadım fazlaa ama siz gişelere kadar gittiniz ve defalarca denediniz benim önümde gördüğüm rs 1 boya yakın öndeydi ama sonuna kadar gelmedik çünki biz kazan tarafına döndükk sonucu tam olarak görmedim ama ilk basmanızda rs öndeydii
Honda Tech - Ankara
Honda Tuning & Service Garage
bu işi neden bukadar büyüttünüz yaaa reşatla benim işe dönmüşşş insan sonra düşününce pişman oluyo yapmayın bencee tekrar yüz yüze bakıcaksınız yaww![]()
Honda Tech - Ankara
bunlar boş işDurmak Yok pompaya devam
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
erhann başka çekilen video varmıı ogün varsa koyun yaww nolcakk yoksada uzatmayınn kapansın bu konuu tüm araçlara maşallah tekerinize daşş değmesin![]()
Honda Tech - Ankara
..................
aynen gereksiz muhabbetlerdi ancak abi senle denedik rolü sen geçtin tebrik ettik burda durum farklı adamın geç bastığı videoyla geçtiğini iddia ediyo biz de gel madem 3 boy geçebiliyosun geç görelim diyoruz ki imkansız bunu hepiniz de biliyosunuz kadir abi dahil hiçbi rs mustafayla 60 da 2 de gazlayıp da 3 boy çıkamaz haa rs 1 boy öne geçebilir belki sonrasında tutumanaz 230 a kadar da deneyemez adamalar rcdeki 4.53 yı 4.70 zannedip 5 de 230 göreceğine inanmıyolar e gelin deneyelim bu kadar basit yazmaktan daha basit hatta
ve sen şuna da şahitsindir kayış için bana gelmiştiniz ben de rc yi topluyodum
kadir abi bezmiş biçimde bana rc de ne var diye sormayın demişti telefondaki şahislara ve ekledi ee ci rc beni niye geçti o arabada ne var diye herkesi arıya diye adam ne kadar koyduunu siz biliyosunuz o gün geçilmek
la zaten ee full sökük daha ne söksün herşey eşit adam denesin başka bişey istemiyoz biz adaletini falan geçtik yeterki gelsinben başından beri başka şey söylemyorumki
ben diyorumki nokta olarak bu rs mustafayla deneyemez bi daha yemez anca konuşur bi gün de rast gelir alın bu da benim noktam
ECUTECH İstanbul
................
şimdi konuya çok uzak ve mevzunun arasında geçtiği geçtiği 3 kişiyi de tanımayarak bir yorum yapayım ,
bunlara hiç gerek yok yarın yüzyüze bakacaksınız siz onu geçseniz nolur o sizi geçse ne olur hele şerefsiz, tırsak vb. laflar bence hiç ama hiç olmamış yani çıkın deneyin geçin veya geçilin bu kadar gerilmeye ne gerek var bence yakışmamış...
bırak şimdi çok efendi genç triplerini deneyebilecek adamla çoktan buluşmuştuk ki herkes yazmış deneyin diye sen korkuyosun gelemiyosun bu tabirleri iade etsen ne olur etmesen ne
yapılan ne ayıpmış ben kolay kolay enkaya çeyrek boy bile fark almadan araba yollamam ne anlamı olacakki aynı araba aynı araba o gün de öyleydi
gelelim sizin deneme gününe yeni yer açtığım için gelemediğimi belittim di mi ama şu var mustafa ne oldu dedim abi yine denedik birinde önden bastı kornayı duyamadım diğerlerinde 170e kadar falan önümde oluyo sonra yine rahat geçiyorum dedi var mı sorun dedim yok abi dedi bu adam bana demeyi bilmiyo muydu o zaman abi beni şu kadar geçiyo bu kadar boya ihtiyacım var diye bu yüzden benim gelmem gerekmiyo anladın mı
sen gerçekten rc ye 3 boy çıkacak bi adam ol biz zaten tebrik ederiz senelerdir neden kimseyle bu tip bi tartışma yok da bitek senle var çünkü sen yalancısın kaç kere dendiğinizi de yazmış şeref abi nerde diğer videolar pil mi bitti
neyse illaki karşılaıcaz illaki deneyeceksiniz öyle kaçmayla olmayacak bunu sen de biliyosun istersen 300 sayfa yaz oldu mu
ECUTECH İstanbul
bence napın bak buda fikir hem reklam arası olur,
sonuçta 2nizinde araçlar fransız
alın ortaya bi uzak doğu arabası veya bieşyler işte yola devam
kolay gelsin![]()
pişman mısın şeref ustam? Bir daha söyle, bir daha söyle
Şaka bir yana da Sportline kardeşim, inan erkut bir günde arabadan kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şeyler ile 3 boy da alır fazlasını da,buna emin ol.
Rol Vtec'in hiç bir parçasını değiştirmeden ne kadar boy aldı, rol vtec ne kadar boy öne gitti,bizzat chiefkadir abimize sor,o anlatır. Ha nasıl alıyor,ona anlam weremezsin,ona da birşey diyemem zira ben bile anlamadım
Konu uzayıp gitmiş gereksiz yere, Buraya günlerce yazacağınız yere ENKA yerli yerinde duruyor, Son bir deneme Yapın, Köprünün üzerinden çekim yapılsın,köprünün altından ne kadar su akmışlçıksın ortaya...
Ha yok ben denemem dersen de kendin bilirsin,ona da saygı duyarım,kimse kimseyi zorla denemeye sokamaz sonuçta...
Gel gelelim RC de hemen her denemeye geliyor, şimdi denemem desen de illa ki denk geleceksiniz,onu da unutmamak lazım.
ROL VTEC ile TH700 mesela, 50 defa denemişizdir. Bir haftasonu ben geçiyorum, sonra TH geçiyor,sonra ben yine geçiyorum, TH bir sonraki hafta yine geçiyor,ama ne oluyor, denemeye dewam...
Sakın ha dün geçtin diye bugün de geçerim ne gerek war denemeye deme, dediğim gibi Burası ankara,burda usta çok![]()
bu konu cortlar![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
erhanın koyduğu videoda başlangıç ve sonuç olmak üzere durum gayet belli..başka videoya pek gerek yok gibi bence..köprü üstünden çekilen videoda erkenmi basımış geçmi basılmış köprüden sonrası nolmuş hiçbişey bilinmiyor bile..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)