User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
193 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: typer yakış

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O "parasıyla değilmi adam bozar yapar" diyen kardeşcağızları Rabbim inşallah böyle hızlı bir arabaya sahip olmayı nasip eder ve hemen arkasından inşallah araçlarının eskiden çekilmiş böyle videolarını izlerler.Başka türlü anlamazsınız çünkü

Evet R ve K makinesi sağlamdır.260 da yarım saat gitseydi kimse bişey demezdi.

Düz sıkarken kesicide inlete inlete vites atsa yine kimse bişey demezdi.

Bu araba 200sx olsaydı yine kimse bu kadar konuşmazdı.

Yanlız arabaların ne amaçla yapıldığını unutanlar var.R gazlamak içindir lastik değiştirme davasına böyle hareketler yapmak için değil

He adam yaptırıyomu ?? Niye gidip pertten toplama araba almıyosunuz ?? Adamın kaskosu varmış kasko çıkmış neyse parası araba yapılmış neyin derdindesiniz ??

Herkez salak bi siz akıllsınız ak bende senede 2 lira kasko parası veriyorum para *** panpa niye yapmıyorum acaba ?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın kendi malı eyvallah.

böyle kullanma diye kimse emirvaki konusamaz eyvallah.

ama eleştri getirebilir

o video oraya konduysa eleştri getirilecektir demektir.

bence aşırı derece yanlış hareketler,sadece lastiğe zarar verdiğini düşünmek ise bilgi eksikliği bence.

typer'ı bilen adam bu hareketleri yapmaz(kimileri turbolar na typerlar farklı mı kullanılıyor sanki filan demiş böyle saçma bi cümle az gördüm)

arabaya acıdım şahsen ayrıca sadece typerı bilen adam değil ne marka olursa olsun arabayı tanıyan adam bu hareketleri yapmaz önden çekiş bi araçla)

arabanın hakkını vermek var, bir de arabanın canını almak var !!!

dogru bilgi eksikligi var bende..ayrıca yazdıgımı iyi oku araba hakkında bilgin cokmusta okumada biraz eksikliklerin var.na turbo olayı degil,turbo bi type r videosu ekleseler kesicide catara patara 5 dakka gitse agzının suyu aka aka izlersin gık demessin.

artı tek bişey sorucam bu hareket arabanın canını aldı yani dimi?budur yani?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru bilgi eksikligi var bende..ayrıca yazdıgımı iyi oku araba hakkında bilgin cokmusta okumada biraz eksikliklerin var.na turbo olayı degil,turbo bi type r videosu ekleseler kesicide catara patara 5 dakka gitse agzının suyu aka aka izlersin gık demessin.

artı tek bişey sorucam bu hareket arabanın canını aldı yani dimi?budur yani?
    typer'ı turbolayan adam kesicide 5dakika gitmez

evet bu hareketler aracının canını almak diye tabir ettiğimiz hareketler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide goruyorumki bazı arkadaslar haklı cıkmak icin olayın yonunu baska tarafa ceviriyolar..

burda olay bu olayın dogru yada yanlış oolması degil bu kadar laf edilecek kadar arabaya zarar vermişmi olay bu..yoksa kimse oo ne guzel el freni cekiyo herkez yapsın diye bisey soylemedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer'ı turbolayan adam kesicide 5dakika gitmez

evet bu hareketler aracının canını almak diye tabir ettiğimiz hareketler
    hadi yaa gercekten gitmezmi ben gider sanmıstım o konuda aydınlattıgın icinde tesekkurler..

tamam gercekten cok iyi biliyosun aracın canı gitti bundan sonra el freni cekilmis araba almıycam sagol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide goruyorumki bazı arkadaslar haklı cıkmak icin olayın yonunu baska tarafa ceviriyolar..

burda olay bu olayın dogru yada yanlış oolması degil bu kadar laf edilecek kadar arabaya zarar vermişmi olay bu..yoksa kimse oo ne guzel el freni cekiyo herkez yapsın diye bisey soylemedi
    siz şimdi bu aracı içinize sine sine alır mısınız bana bunu açık ve net bi şekilde söyler misiniz????

burda 100kişiye soralım, cevap hayır olur.. hee fiyat mevzusu filan girmeden düşünün olayı 36-37bin demiş geçen sayfada sahibi, verir misiniz daha temizini mi ararsınız o fiyata ? ne kadar açık olabilieceksiniz bu konu için merak ediyorum

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz şimdi bu aracı içinize sine sine alır mısınız bana bunu açık ve net bi şekilde söyler misiniz????

burda 100kişiye soralım, cevap hayır olur.. hee fiyat mevzusu filan girmeden düşünün olayı 36-37bin demiş geçen sayfada sahibi, verir misiniz daha temizini mi ararsınız o fiyata ? ne kadar açık olabilieceksiniz bu konu için merak ediyorum
    Adam basıyomuş parayı daha pahalısıyla değiştiriyomuş panpa neyin derdindesin bunu alıcak tabi

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

adam motor kırmış sonra allah allah neden acaba eminim haftanın 3 günü böyle geçiyordur bu arabanın
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o paraya kasa olarak motor olarak en temizi bunu bulursam gozumu kapatır alırım..hee daha temizi varsa gider onu alırım ama olayı el frenine baglayıpta iki parca degisen araba var onun videosu cıkmadı diye gidip onu almam..

bahsettigin arabalar 7-8 yıldır yollarda her km sini videoda kayıt tutmuyolar..

videosu cıkacak diye korkusu olanlar gidip sıfır araba alsınlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne bos yorum yapıosunuz her motor kıran araba boylemi suruluyo yani bumudur?

iyice şaşırdınız arkadas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

boşver alican kasma uğraşmana değmez parmakların yorulmasın mesaj yazarken anlıyan anlıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zenginin malı ,züğürtün çenesini yorar boşverin arkadaşlar..parası var diye el frenide çeker ,geri geri vtec te açar, paranınde geçmediği yerler elbet vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatiii abi veya kardeş, abes bir örnek verdin turbo olsa 5dakika kesicide gitse diye filan tutmadı açık ve net

en temizini bulsam filan mevzusu hiç değil mevzu. o fiyatlara temiz böyle el frenleriyle lastik yakılmamış typer çok rahat bulunabilir

o videoda yaptığı hareketler bize aracın nasıl kullanıldığı hakkında güzel fikirler veriyor

birde çok biliyorsun diyip kendin çok biliyomus triplerine giriyosun fakat şunu unutuyosun adam motor kırmış ÇOK BAKIMLI EN KALİTELİ PARÇALARLA değiştirdiği halde sandık motor getirmiş adam bunun üstüne yorum var mı daha

iyi forumlar

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun drag yapmaktan ne farkı var bana bı acıklayın ya.

arada el frenı atmıs o kadar

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ne bos yorum yapıosunuz her motor kıran araba boylemi suruluyo yani bumudur?

iyice şaşırdınız arkadas
    abi oradan bunu mu çıkardın ? haftanın 3 günü yapsana arabanla bunları bakalım ne kadar dayanacak ? 55.000 de normal kullanılmış(normal şekilde gazlanmış, sürülmüş vs.) kaç k20 nin kırıldığını gördün ? bir tane vardı su çekti.. başka biliyor musun ? Zevkine motor kırmak nedir ? "Ulan m3 geçiyor geçiyor laf etmesinler dur 6 dan 2 ye sokayım kırıldı yürümedi" derim diye mi düşündü acaba ? Biz demiyoruz ki bak bunu yaptı ertesi gün kırdı.. Bunu yapabilen adamın genel olarak bu araca neler yapabileceğini tahmin edebiliyoruz.. 106 ların bir çoğunun turşu şekilde kalmasının nedeni ucuz-ulaşılabilir ve benzer hareketlerle sürülmesi değil mi ? Daha önce de söyledim , marka önemli değil benim için hiç bir arabama yapmam.. Bunlar sadece örnek.. Boş boş yorum diyerek de ayıp ediyorsun haberin olsun.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz hareketler.ne kendi arabamı nede başkasının malını böyle kullanırım.çünkü paranın ne kadar zor kazanıldığını ve kıymetini biliyorum.bunu bilen zaten böyle şeyler yapmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatiii abi veya kardeş, abes bir örnek verdin turbo olsa 5dakika kesicide gitse diye filan tutmadı açık ve net

en temizini bulsam filan mevzusu hiç değil mevzu. o fiyatlara temiz böyle el frenleriyle lastik yakılmamış typer çok rahat bulunabilir

o videoda yaptığı hareketler bize aracın nasıl kullanıldığı hakkında güzel fikirler veriyor

birde çok biliyorsun diyip kendin çok biliyomus triplerine giriyosun fakat şunu unutuyosun adam motor kırmış ÇOK BAKIMLI EN KALİTELİ PARÇALARLA değiştirdiği halde sandık motor getirmiş adam bunun üstüne yorum var mı daha

iyi forumlar
    vay arkadas adı ustunde ornek verioruz adamlar dıdıgının dıdısından yok tutmadı yok gitmez bilmem ne diyo ben size daha ne anlatıyım

bu arada unutma o bulunabilir dedigin aracın sıfırından beri yanında degilsin

CaTLaK_HKO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu aslında typeR değil
    diğer araçlardan "farklı" ve kimine göre "özel" bazı araçların bu tarz bir kullanımları görüldüğünde bence çoğu kimsenin içi acır..
    bu , o makineye kıyamama durumudur...
    bu arada bence aracın "özel" bir araç olması da çok önemli değildir , ben anadol'a da kuş serisine de toros'a da aynı hisleri beslerim mesela...

"parçalamak için araba satın almak" zihniyeti , maddi imkanlar sebebiyle ülkemiz için uzak bir zihniyet olduğu için bizde mal kıymetlidir
    ya da en azından ben öyle düşünüyorum... ne yazık ki maddi olarak bir amerika değiliz ki araba parçalamak için düzenlenen yarışları var adamların

gelen tepkiler de arabanın typeR olması-ferrari olması-şahin-doğan-kartal olması ile alakalı değil...
    gerilmenin de bir manası yok...
    konuyu marka düzeyine indirmek ise tamamen saçma ayrıca..
    olayın izahını yapmışsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi oradan bunu mu çıkardın ? haftanın 3 günü yapsana arabanla bunları bakalım ne kadar dayanacak ? 55.000 de normal kullanılmış(normal şekilde gazlanmış, sürülmüş vs.) kaç k20 nin kırıldığını gördün ? bir tane vardı su çekti.. başka biliyor musun ? Zevkine motor kırmak nedir ? "Ulan m3 geçiyor geçiyor laf etmesinler dur 6 dan 2 ye sokayım kırıldı yürümedi" derim diye mi düşündü acaba ? Biz demiyoruz ki bak bunu yaptı ertesi gün kırdı.. Bunu yapabilen adamın genel olarak bu araca neler yapabileceğini tahmin edebiliyoruz.. Boş boş yorum diyerek de ayıp ediyorsun haberin olsun.
    neyse haklısın kardesim kırılmaz dogrudur...pardon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)