User Tag List

Sayfa 5/11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
193 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: typer yakış

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type_R54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahmin eden arkadaşlar arac benim plakasıda tk 704. öldüğümüzde arkamızdan fatiha okumayanlardan allah razı olsun rahat olsunlar bende onlara okumuycam.

aracın azına sıctımı düşünen arkadaşlar sizde rahat olun, parasıyla değilmi?
    s2000 sandığımı düşünen arkadaşlar s2000de sahibi oldum sizde rahat olun.
    araca *** atan arkadaşlar bu aracı ben 25000de aldım.
    bilerek kırdığımı söylesem yeri. bu olaydan 30000 sonra m3le rolig yaparken motoru kırdık55000'de japonyadan komple sandık motor geldi 10,500tl servisinde montaj. adresinizi verin isterseniz faturasını postayla yollarım.
    bu hareketlerle aracın üzüleceğini düşünen arkadaşlar dizel kullanıyo sanırım.
    kazası olduğunu düşünen arkadaşlar gelsinler baktırsınlar göstersinler 1 kapı sacından başka değişeni varsa karşılıksız satışını vericem evlerine typeRla dönücekler.
    komple yansın diyen arkadaşlar sobanızı tutuşturmaya odununuz 4 saat gezmeye benzininiz varmı?
    bu hareketde lastiklerimizi 0 lamak için yapıldı aksini düşünen arkadaşlarda rahat olsun.
    aracımda piyasadaki bi cok typeRdan düzgün.
    şu john hondayı arayıpta aldırıcak arkadaş söylede 37000 icin havale numarası vereyim.
    arac evet satılık. evo 8 yada 9 la takas olur, peşin satılırsa 2005 kırmızı düşük kilometre ep3 typer alıcam pazarlık yapmadan.
    aracta dc heders, 60lık düz,hks son, h&r 55mm yay, kpro, toda ince,aem cai, 8000kmde bir castrol 10-60 değişiyo yürüyeninde tık ses yok.
    içide ender bulunucak temizlikte.
    keyfe keder satılıktır tein yada kpower coilower satılığı olandan aem wideband satılığı olandan alırım.herşey bitarafa K20'nin sağlamlığını bilmeyen arkadaşlar türkiyenin en iyi otomobil ve modifiye bilgi paylaşım platformu TECHTURKEY'den hiçmi bişe öğrenmediniz.
    olumsuz eleştiren arkadaşlara cevabım bu, destekliyen, iyi bir sürücü ve bu platformda bilgi sahibi olan arkadaşlara saygılarımı yolluyorum.
    ya arkadaş sen bu arabayı satmayı dusunuosan bole kullanamassın.ayrıca lastıklerı 0lıorduk dıonda sankı motor kulaklarına baskı balatana akslarına zarar vermıosun. bole saçma sapan hareketler yaparken kaldırıma cıkar aksını kırarsın kaynattırırsın sonra senın dusundugun gıbı onemsemeyen bırı alır mesela ben ondan sonra 5 defa aks yerınden cıkar yolda kalır hayattan sogur.sonra ugras babamugras sen paranı almıs rahat rahat oturmus olursun olandan bıtenden bıhaber.ben bı ton sıkıntıya gırım 35 mılyar dokım sırf zevkımın ugruna ama benden oncekı sahıbı araba benım dıe azına etsın.hıc kusura bakma.
    rollıng drag fln anlarımda bole anlamsız seylere karısıyım arkadas

Type_R54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş sen bu arabayı satmayı dusunuosan bole kullanamassın.ayrıca lastıklerı 0lıorduk dıonda sankı motor kulaklarına baskı balatana akslarına zarar vermıosun. bole saçma sapan hareketler yaparken kaldırıma cıkar aksını kırarsın kaynattırırsın sonra senın dusundugun gıbı onemsemeyen bırı alır mesela ben ondan sonra 5 defa aks yerınden cıkar yolda kalır hayattan sogur.sonra ugras babamugras sen paranı almıs rahat rahat oturmus olursun olandan bıtenden bıhaber.ben bı ton sıkıntıya gırım 35 mılyar dokım sırf zevkımın ugruna ama benden oncekı sahıbı araba benım dıe azına etsın.hıc kusura bakma.

haklısın ama baskı balatamı en ıfak kacırma hissettiğimde
    competition clutch karbon ile deiştirmekteyim akislerinde tık ses yok olduğu zamanda oem servis fatırası olma kaydıyla değiştiririm meak etme herşeye üç günlük bakmıyorum

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lafa gelince type r dan iyisi yok iki el freni cekince bozulmadık yeri kalmıyomus arkadas baksana motor kulagından aksına kadar gidiyo bu nasıl iş anlamadım
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık gunah ya bu kadar beddua aldı bu adam olmaz
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölse fatiha okumam ne demek ya ? Saçmalamakta sınır tanımıyosunuz..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahahaha yoruma bak yaa...komedi arkadas vay pert olsaymıs genede yapılmazmıs bilmem neymis yok devenin nalı arkadas adam tarla surmuyoya..
    10 tane typeerim da olsa ustune para versen asla yapmayacagim hareketler.. Cok sayili nadir bulunan, hastasi meraklisi cok fazla olan bir araba typer. O yuzden pert kaydi olsa gene yapilmaz dedim
    Araba 1.6 herhangi bir civic olsa gene tepki alirdi ama bu kadar sert yorumlar olmazdi

Neyse benim gorusum bu yonde, siz aksini dusunursunuz veya dusunmezsiniz beni ilgilendirmez, keyifli gazlamalar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 tane typeerim da olsa ustune para versen asla yapmayacagim hareketler.. Cok sayili nadir bulunan, hastasi meraklisi cok fazla olan bir araba typer. O yuzden pert kaydi olsa gene yapilmaz dedim
    Araba 1.6 herhangi bir civic olsa gene tepki alirdi ama bu kadar sert yorumlar olmazdi

Neyse benim gorusum bu yonde, siz aksini dusunursunuz veya dusunmezsiniz beni ilgilendirmez, keyifli gazlamalar..
    hahahahahaha yoruma bak yaa...komedi arkadas vay pert olsaymıs genede yapılmazmıs bilmem neymis yok devenin nalı arkadas adam tarla surmuyoya..

sanırım arkadaşın kendiside böyle yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o sekilde olan bi aracın internette bi ton satılık ilanı olmaz o yuzden yok ozel yok nadir kısmını bi gecelim..hee bende demiyorumki sana ben bu hareketi yaparım ben el freni cekmeyi 18-19 yasında falan bıraktım ama dedigim gibi keyif alıcaksam gene yaparım..ve ben biliyorumki şu kadarcık şeyin bırak pertligini araca zerre kadar zararı yoktur o yuzden seninkide dahil burdaki yorumların tümü fazla abartılı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki typer alan adam sahil turu atmak için alıyor
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adam parasini odemis almis arabayi istedigi gibi kullanir. 2.3. Sahibi sikinti cekmesin diye arabayi vitrinde mi tutsun ? Alacagin arabanin her yerine baktirirsin icine sinerse alirsin yada gider sifir araba alirsin basin agrimaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım arkadaşın kendiside böyle yapıyor
    gerekirse yaparım sanane?

sen bana o engin bilginle bi anlat bunu yapınca araca ne oluyor?cahillikten cekiyorum el frenini anlatta cekmiyim

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o sekilde olan bi aracın internette bi ton satılık ilanı olmaz o yuzden yok ozel yok nadir kısmını bi gecelim..hee bende demiyorumki sana ben bu hareketi yaparım ben el freni cekmeyi 18-19 yasında falan bıraktım ama dedigim gibi keyif alıcaksam gene yaparım..ve ben biliyorumki şu kadarcık şeyin bırak pertligini araca zerre kadar zararı yoktur o yuzden seninkide dahil burdaki yorumların tümü fazla abartılı..
    Bir ton dedigin arabadan turkiyeye 112 tane geldi
    Para sizin, keyif sizin, araba sizin..

İyi gunler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerekirse yaparım sanane?

sen bana o engin bilginle bi anlat bunu yapınca araca ne oluyor?cahillikten cekiyorum el frenini anlatta cekmiyim
    böyle devam et sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle devam et sen
    vay arkadas el sallamayı bi bırakta acıklama yap ben devam ederim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam parasini odemis almis arabayi istedigi gibi kullanir. 2.3. Sahibi sikinti cekmesin diye arabayi vitrinde mi tutsun ? Alacagin arabanin her yerine baktirirsin icine sinerse alirsin yada gider sifir araba alirsin basin agrimaz
    allah benım yasadıklarımı sana yaşatmasın o zaman ne dıyım

typer alacak olursanda ılk bu arabaya bak tavsıye ederım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah benım yasadıklarımı sana yaşatmasın o zaman ne dıyım

typer alacak olursanda ılk bu arabaya bak tavsıye ederım
    adam silah zoruylamı satıyor arabayı ? Götürürsün ustanı bakarsın arabaya kafana yatarsa alırsın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadas el sallamayı bi bırakta acıklama yap ben devam ederim zaten
    yukarda açıklaması yapılmış biraz okusan görürdün...

Aynı şeyi düşünüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doqan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam silah zoruylamı satıyor arabayı ? Götürürsün ustanı bakarsın arabaya kafana yatarsa alırsın..
    bak yukarda ne yazmısım.sankı bız baktırmadık alla alla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu okudumda pek kafama yatmadı 2 el freniyle aks kopsun motor kulagı kırılsın baska bi tezin varsa diye sormustum genede sagol ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)