para adamın araba adamın yapacak bisey yok..
hee yarın oburgun adam bunu satmaya kalkar sırf bu hareketler yuzunden almazlar simdi *** atarlar fiyat dusururler vs,sanki herkez type r ını cam fanusta saklıyoya sıfırdan hıc lastık yakmadan kalkıyoya...
sımdı bana bırı soylesın bu hareketın lastıklerı p.ç etmekten baska ne zararı var?biri adam gibi bi anlatsın merak ettim..turbo yapıp kesiciye dusup catara patara gıderken zararı yok el frenı cekıp kesıcıye dusunce eyvah eyvahmı oluyo?
simdi acık soylıyım ben bu arabanın sahibi olsam yada arkadasım olmus olsa girer bi dunya laf yazarım hicbirinizde kalkıp gık diyemessiniz niye?cunku sizi alakadar etmez hani yurt dısı olsa vay oyle derim vay bunu yaparım diyinde sonucta yarın oburgun biliyoruzki bu arabnın sahibi yada onu ceken elemanlardan biri kesinlikle bu konuyu gorucek bu daha once bu forumda cooooook yasandı..ve bana gore ne deseler haklılar.
hee cokmu guzel bisey belki degil ama kafam guzelse vede egleniyosam bi takım lastikte umrumda degilse gayet normal seyler kimse kusura bakmasın..