Az kaldı kadirim az, ucu gözüküyo![]()
yahu tofaşın geçmesi gerekmezmi hacim var ondanuzunda bassalar geçer ama
1-2-3 sardı bence ondan geçildi![]()
[QUOTE=Jön Türk;1990598]Tofaşın 3. vitesi kötüdür demişsiniz ancak 3 de 165 çeviren tofaşada bindim
Yani 3. vites kötü falan değil
Tofaşın 3.vitesi kötü dememin sebebi 3.vitesin son hızına ulaşması.165KM yapıyor ama 165Km ne kadar sürede çıkıyor.istersen 180 yapsın 3.vitesde ama o hıza ulaşma süresi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
kadir imzanda güzelmişyeni farkettim
![]()
osman cidden arkadş orjinden bahsetmiş sen modifiyeliy olarak cevap vermişsnhangi orjin şahin 3.vites 165 yapıyor varmı öyle bi dünya
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sağol abi Şimdi Yanından Geldim şöle bi baktık benm arabaya ***** Slalom yaklaşıyor
Teşekkürler. Hala İddiam var Ama Orjinal olarak yok headers falan gelirse karşımdaki bende yaptırırım 51 lik boru çıkarım0-400 de ve roll'de kısmen diyelim 1-2-3 bırakmam ama 4-5 sizin olsun
Aynen pampa Meraba Meraba![]()
Haram Beygir Can'dır
maşallah yaa konu çok hoşuma gitti sıkılmıştık yenı arabaların videolarından. ben size bişey söelyımmı bence oo slx gazı kısık yukte 5000 rpm geçmıyooo ***** gazda pahalandıı herkez hesap kıtap işinde. ama brodway dee maşallahhhhh...
ADA HONDA ÖZEL SERVİS
by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)
Sağolasın yürüyoruz valla ....yok açıkdı sonuna kadarda gaz farkı birazdaama benzinde olsa hadi çamurluğuma gelsinler 1-2-3 kmselere vermem denedim 1 saat önce 2 kez denedim yine aldım sararak kalkmama rağmen ve 1 boy izin vermeme rağmen geçtim yine orj doğan slx i
Haram Beygir Can'dır
bakıyorumda güzel eğleniyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)