Bence teke tek denesinler sonra burda vıdeoya yorum yapalım agırlık önemlidir cok zor bısey degıl gecen yine gecer zaten en iyisi saglam bi camcar la bu gece tekrar denemenız olucaktır
Bence teke tek denesinler sonra burda vıdeoya yorum yapalım agırlık önemlidir cok zor bısey degıl gecen yine gecer zaten en iyisi saglam bi camcar la bu gece tekrar denemenız olucaktır
2 kişi diyenler okumadı heralde, okan 50-60 kg arası bişey, arabasında da 30 35 kg hafifletme var.
Totalde SS RS'in 20 25 kg ekstrası var. SS öne geçer, SS atlar, SS en ciğerli. Bunları geçelim.
Sökük arabaya 50 kg adam koyanlar kendilerini kandırsın bence![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
SS RS specleri: Şopar Headers, Şopar CAI, Şopar Son Susturucu
Akıllı olmaz efendi olmazsan adamın aklını alırlar böyle işteHadi sat bakalım şimdi o arabayı 23 milyara satabilecek misin
![]()
Teketek olsun utku kullansın zy fazla kilosuyla biraz daha önde olur gibi.
Kim Geçti trailor
One night
One race
One desire
Starring Okan
http://www.streetfire.net/video/kim-...or_2192048.htm
(Yeni link)
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
maşallah araçlara ii yürümüşler..ama herkes teke tek denenmesini istio bide öle denemek lasım..
ahahahhahahahaha son vıdeo super ya utku gercekten tebrık ederımhala guluyorum