User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
288 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: ZY Clio RS vs SS Clio RS

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size bu bilgi kaçıncı ağızdan geldi bilmiyorum ama ben okan'la hakan'ın denediğini bile bilmiyordum. görür görmez de hakan'a git, deneme dedim.. hiç denememiş de olsa aynı şeyi derdim. neden kısmına gelirsek, akşam beni ataşehire çağırdığınızda selçuk'a güzel güzel anlattım.. isterse kendisi yazar haklı sebeplerimi..

adam olan gelsin beni 10 boy geçsin.. ama burda farklı, yüzyüze farklı konuşmalar, video montajları vs dürüst, efendi adam işi değil. hüseyin abi (cvk rs) videoları koymasa nerdeyse okan insanları 200+ hp RS geçtiğine de inandıracaktı.. tüm bunları hakeden kendisi.. afiyet bal şeker olsun..
    okan dun btn gün yanımdaydı,aynı şeyi bnde söledim nasıl farketmedin tek kişi olduğunu ddm.oda adaş dneme btti ukku başka arabayla yanıma gelince anladım dedi,arkadaşını indirip tekrar deneseydin dediğimde de indirdim tam deniycektik ukku geldi ZY rs e bşeyler söledi ondan snra ZY dnemdi bnle dedi

omercanilica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah'a büst'te ...

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay bee nee olaylar dönuyo komplo bunlar komplo

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eTiKeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu SS`in Sahibi 4 5 Sene Öncesine Kadar Baskı Balatanın Nasıl Bittigni Ögrenmek Icın Forumlara Konu Acan Gakkuş Bir Tunerdi. Genelde Bu Kırsal Kesim İnsanlarında Olan Bir Polemiktir. Hep Söylüyorum Burası İstanbul, Burası Kralların Şehri. Köylü Milletin Efendisi Diyerekten. Okan İsimli Genç, Hızlı, Agresive, Vitaminsiz, Kardeşimize 79 Renööü 12 TS Trakyanın Maradonasını Tavsiye Ediyorum.. Millete Gak Guk Yaparsan Biri Cıkar Ders Verir, Roll`e Kamerayla Gidersen Roller Ters Gelir.

Ne kadar çok kral varmış orda öyle.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakin ol şampiyon

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha Bir Tane Daha. Ulan Bu İnternet Cıktı Cıkalı İyice Girdiniz Aramıza. Lanet Olsun Bu Teknolojiye. Kekolayzır`larla Kala Kaldık
    krolar burda değil istanbulda burda olsa olsa trakya muhacırı olur nerde kürt keko kro varsa istanbulda..

internet çıktı çıkalı demişsin sen doğdun doğalı bu işler böyle yürüyor. şampiyon ))))))))))))))))))

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu SS`in Sahibi 4 5 Sene Öncesine Kadar Baskı Balatanın Nasıl Bittigni Ögrenmek Icın Forumlara Konu Acan Gakkuş Bir Tunerdi. Genelde Bu Kırsal Kesim İnsanlarında Olan Bir Polemiktir. Hep Söylüyorum Burası İstanbul, Burası Kralların Şehri. Köylü Milletin Efendisi Diyerekten. Okan İsimli Genç, Hızlı, Agresive, Vitaminsiz, Kardeşimize 79 Renööü 12 TS Trakyanın Maradonasını Tavsiye Ediyorum.. Millete Gak Guk Yaparsan Biri Cıkar Ders Verir, Roll`e Kamerayla Gidersen Roller Ters Gelir.

dogru soze ne denır
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UGuRaikkonen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    krolar burda değil istanbulda burda olsa olsa trakya muhacırı olur nerde kürt keko kro varsa istanbulda..

internet çıktı çıkalı demişsin sen doğdun doğalı bu işler böyle yürüyor. şampiyon ))))))))))))))))))
    aslan klawye de boyle seylere gerek yok soyledıklerıne dıkkat et liseli gibi konusma
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Maaşallah ZY'ye farkını ortaya koymuş..
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Shellkolik
    Misafir
    vay ne dengesiz adamlar varmış burda yahu
    Adamlar denemiş ZY kişi ve kilo avantajıyla ayrıca motorundaki oynamalarla bazı gözü ayarsızlar 5 desede en fazla açtığı 3 bilemedin 4 boy geçmiş. birde okadar önemsemiş ve büyük görmüşlerki SS i videoya çekmişler geçti beni tek kişiye 2 kişiyken diye konuşmayı videoya bile almış gizli kamera hesabı
    Biri kalkmış konuya salça olmuş trakyalıları kötülüyo daha dünkü b.k apaçi
    Birileri kendini kandırma peşinde eline bir video gelmiş fakirin umudu işte .. SS i tek kişi olunca geçtik derdindeler tek bir adaletsiz ve saçma bir deneme ile sonuca varmışlar
    ha geçtiniz evet sadece filtre egzoslu ve sizden en az 60-70 kilo ağır bir RS i manifoldu taşlı yazılımlı ve 60-70 kilo hafif halde bir RS 3-4 boy geçmiş evet sevinin vay moronlar sizi
    Bu ağırlık olayı tam ters olsaydı ZY aynı kilo kadar ağır olsaydı ozaman zaten videoyu istemeye yüzünüz bile olmazdı
    bu yazıyı herkes üstüne alınmasın . bu yazının her bir başlangıç satırı bu konuda o satır hakkında yazan kişilere cevap niteliğindedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shellkolik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar denemiş ZY kişi ve kilo avantajıyla ayrıca motorundaki oynamalarla bazı gözü ayarsızlar 5 desede en fazla açtığı 3 bilemedin 4 boy geçmiş. birde okadar önemsemiş ve büyük görmüşlerki SS i videoya çekmişler geçti beni tek kişiye 2 kişiyken diye konuşmayı videoya bile almış gizli kamera hesabı
    Birileri kendini kandırma peşinde eline bir video gelmiş fakirin umudu işte SS i tek kişi olunca geçtik derdindeler tek bir adaletsiz ve saçma bir deneme ile sonuca varmışlar
    ha geçtiniz evet sadece filtre egzoslu ve sizden en az 60-70 kilo ağır bir RS i manifoldu taşlı yazılımlı ve 60-70 kilo hafif halde bir RS 3-4 boy geçmiş evet sevinin vay moronlar sizi
    Bu ağırlık olayı tam ters olsaydı ZY aynı kilo kadar ağır olsaydı ozaman zaten videoyu istemeye yüzünüz bile olmazdı
    ben tamamen konunun dışında birşey sormak istiyorum .. sert cümleler yazıyorsun ve sonuna gülücük koyuyorsun nedeni varmı ? değişik geldiğinden soruyorum.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün Ataşehirdeydik saatin ilerleyen saatlerine kadar
    Keşke gelebilselerdi burda konuşan kişiler
    Muhabbet sohbet ederdik en azından

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shellkolik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birileri kendini kandırma peşinde eline bir video gelmiş fakirin umudu işte SS i tek kişi olunca geçtik derdindeler tek bir adaletsiz ve saçma bir deneme ile sonuca varmışlar
    ha geçtiniz evet sadece filtre egzoslu ve sizden en az 60-70 kilo ağır bir RS i manifoldu taşlı yazılımlı ve 60-70 kilo hafif halde bir RS 3-4 boy geçmiş evet sevinin
    sen bölemi tatmin oluyosun??sen bi ataşehire geldiğinde bana özelden yaz gelicem bütün işlerimi bırakıp.sadece yaz ama..bi konuşalım senle hayat felsefeni değiştiricem senin.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

YUSUF
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tamamen konunun dışında birşey sormak istiyorum .. sert cümleler yazıyorsun ve sonuna gülücük koyuyorsun nedeni varmı ? değişik geldiğinden soruyorum.
    o sinir stresten hani sinirlenmiyorum piskolojim düzgün siz eziksiniz manasına geliyor

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gizli kamera mı?
    okanın bıldırcın suratını çekmeye çalıştım, kamerayı kendisi de gördü de dili tutuldu
    neyse takılın. biz o kadar yaptık ancak 1 boy öne çıkabildik. eşit şartlarda SS üzer, atlar, zıplar.
    Can, getir oğlum kumları
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün Ataşehirdeydik saatin ilerleyen saatlerine kadar
    Keşke gelebilselerdi burda konuşan kişiler
    Muhabbet sohbet ederdik en azından
    Sana telefonda söylediklerimi hoparlör açıp herkese dinletseydin keşke.. Benim kimlerle ne şartlarda muhattap olup olmayacağımı, gerekçeleri ve geçmişe dayalı, muhtemel sonuçları ile güzel güzel anlattım 1 gram abartı ya da saptırma olmadan. Sen de biliyorsun..
    İnsanlarda bazı şeyler ya vardır ya yoktur.. Sonradan eklenemez.. En iyi senin bilmen lazım
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utkuda hata utkudaaaaaaaaa

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shellkolik sen okansın sanırım.orda yüz yüze geldik ne kadar konuşmalarımdan davranış tarzımdan bi şeyler cıkardığını sanıyorum yazılarında seviyesizlik var haraketlerine dikkat et bu ortamda klavyeyi eline alan istediği gibi yazıp ciziyo ama doğal ortamda sanki o kişi değilmiş gibi konuşuluyo ya olduğun gibi ol yada göründüğün gibi ol bu şekilde yazarsan her kezin antipatisini toplarsın bi gün biri sana çok kötü patlar.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Shellkolik
    Misafir
    konunun açılış şeklide içindeki yazılarda offside zaten başka bir konu açılmış diğer konuya ve bu konuya tavrım çok farklı çünkü konuların açılış amaçları ve insanların içinde dışa vurmaya çalıştıklarıda çok farklı ii sohbetler size ben gerekeni 1 mesaj öncesinde söyledim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)