Geleni en güzel şekilde agırlarız başım gözüm üstüne
Printable View
Geleni en güzel şekilde agırlarız başım gözüm üstüne
Ben Emre YEŞİL Beylikdüzü innovia dayım bende bekliyorum geç gelme sorunu olanlar gelmesin.
bu ne ya herkez adres vermiş maşşallah kor şaka yapmış :D
maşallah m3 güzel gitmiş..
vay vay vay konuya bak şimdi herkes burda ufuk,vtec fatih,gökan abi,karton cem,500 barış,koltuk can,pokemon barış,simpson gürkan ve ben herkes birbirinin nickinden mesaj atıyoya bizde özendik bizim hiç bilgisayarımız olmadı toplandık internet cafedeyiz acele ediyoruz saatimiz bitiyo ama yerimiz belli yoğurtçu parkı KADIKÖYYYYYYYYY
Adres isim verye gerek yok eglencelik denemeler zaten felsefe belli PARAN VARYA YÜKLERSİN HIZLISIN YOKSA HAVAŞ KALIRSIN....Bu deneme mevzularını hırs yapmamın bi anlamıyok sanırım.İki aracada maşallah diyorum. Efe Melih Uygur :)
oha geliyoruz kanka 6 şarlı maç yaparız :):):)
salih sen beverlyhills de oturmuyormuydun kardeş?
Ben st.petersburg dayım
mektup arkadasi olabilir miyiz ?
hahahah mektup arkadası hahahha koptuk
salih en güzel yaştasın kanka hahahahah bende floridada oturuyorum kaşı beyazın orda
Ayıp ettik hep bi hesaptan yazdık hacı, ama aldık hesabı geldik...
Peki kalkarken kapanan farlara bi yorum alalım bilgi sahibi arkadaşlardan...
Bu herhalde günümüzdeki racon zira eskiden otomobil kullanan adamlar bilinir ve onlara "kudo" verilirdi... Artık pek öyle bir zihniyet kalmamış gibi davranılıyor sokaklarda... Gördüğümüz acemice hareketlerin sebebi olan pek bir şey yaşamamış arkadaşların gereksiz kasıntılıkları da bu tip sitelerde "flame war" tabir edilen lüzumsuz tartışmalar yaşanması ile ortaya çıkıyor...
Amma velakin bu işler öyle sadece para ile olmuyor işin içinde şans, sabır, emek gibi bir takım faktörlerde var.
Tabi bunlar önemli değil çünkü bu tip buluşmalar Tom ve Ceri çizgi filimleri nasıl eğlenceliyse aynı şekilde eğlenceli oluyor zuahahahahah
kaan maasallah kor yıne formunda....
M makineleri resmen askeri standartlarda uretilmis. Biz motoru soktugumuzde gozlerimize inanamadik. Alette 22 subap calisiyor, krankin bir gozunde semente catlagi var, pistonun birinin tepesi kirik ve 3-4 silindirin arada conta yanmis durumdaydi. Alet bu sekilde 10 psi boost ile bir cok araca saka yapiyordu.
Sirf hobi olsun diye soktuk, sokmesek daha tepesine ufleye ufleye giderdi :)
Bosuna dememisler, tam turkceye cevirince biraz ilginc oluyor ama almanyada bir alman ile sohbetimde soyle bir cumle soylemisti; amg yi yapan ustalar para ile calisir, m gmbh de ise alin teri ve muhendislik metali islatir..
Nooldu kavga çıkmadımı tüh :((
Seviyorum m3 leri :) sonuç çok doğal arkadaşlar,şaşırmaya gerek yok. m3 vaaar m3 var :D
ya allah askına m3 bu m3 tabıkı gecıcek masallah kazasız belasız arclara
maşşallah kor'a ..plakası ile bu kadar özdezleşir bir araba.
Maşallah kaan araba çok guzel yuruyor ...
kor kırbaçlamış yine.
Aracta Fatihsmg mi var acaba?
Maf s2000 le birçok kez denedim..Geçme geçilme kaygısı olmadan keyif için deneyen nadir insanlardan hiç bi konuda da tartışmaya girmez sahibi.Kondisyonuda birçok s2000den iyidir.Niye bu kadar üstüne gidildi anlamadım m3 ün reklama ihtiyacı yok yeterince iyi gidiyor.Hırs yapcak yanlış adam seçmişsiniz bence :)
Neyse Maşallah iki aracada..
Yurt dısı videolerı gibi M3 onde sanırım olması gereken bu
masallah KOR M3 e
bende denedım MAF s2000 le gayet mutevazı bırıydı sahıbı bu ıse zewk olarak bakan bırı nasıl olduda bu kadar ustune gıdıldı bende anlamadım acıkcası ıllakı bır acıklaması wardır bu durumun
Araçlara masallah
1-Denemeyi kim talep etti
2-M3 ile S2000 neden deniyorsunuz.
3-Denemelerin ilki denemek görmek içindir aynı araçla ikincisi deneme olmaz geçmek için gelinir.
Şimdi denemeyi M3 talep ettiyse S2000 neden geldi daha öncede geçilmiş bir S2000 sahibi neden M3 ile ikinci kere deneme ister geçmek için demekki inanmıştır geçeceğine ama tabiki geçemez ve insanlar inanmış olan S2000 sahibini veya kraldan çok kralcılık yapan insanları eleştirme haklarına sahiptirler diye düşünüyorum bende gece oradaydım miniklerin arabasında oturuyordum ilk deneme M3 açtı gitti S2000 sahibi kim onu bile bilmiyorum kulağıma şu geldi arabada benzin az kesiklik yaptı bir daha deneyelim hemde yanımıza insan alarak dediler kim dedi bilmiyorum.
Şimdi gelelim tartışma boyutuna ben öle demedim diyene zaten burdan laf yok MAF da aşalanmıyor burada başlık S2000 M3 ü geçer diyenlere yazılmış bence gayet dostça bir deneme oldu iki tarafında alınacağı birşey yok bu bir yarış değil iki araç sahibininde iddası yok MAF hızlı bir S2000 KOR da hızlı bir M3 kalp kırılacak bir durum yok burada.
Maşallah araçlara çok güsel yürümüşler..m3 e ayrı bi maşallah tabi..
maşallah :)
Şimdi s2000 denememi talep etmiş savaş mı ilan etmiş :) Aslında adı üstünde.Öyle bi yazmışsın ki küfür ettiler bizde ağızlarının payını verdik gibi :) Geride kalacağını bile bile üst üste çok denedik biz maf s2000 le kompleksi yok o konularda.Tanımadığınız için karşı tarafı gider ,meydan okuma gibi anlaşılmış 2. deneme sanırım.Onun için yazdım zaten o tip insanlar olmadığını belirtmek için.
Neyse zaten arabalar denenip görülmüş videosuda var 3. kişiler hep konuşur engel olamayız :)