Konuyu iyi okursaniz arac sahibi mutevazi duzgun bir arkadas onla problemimiz yok baskalari atar yapiyordu arkamizdan o sebeple yazdik
Printable View
Biz daha oncede denedik baska araclarla savas ilan edicek bi durum yok ama 3.kisiler cok konusunca durumlar Degisio insnlar gerilio konuyu saptiriolar hala m3 nasil s2000 gecer dien arkadaslar varmis arac sahibinin moralini bozmasinada gerek yok daha oncede cok denedik gecemiyor atmosferik S2000 videolarinida eklerim...
200 km ye kadar denk gidiyordum ntk m3 ile 240-250 gibi 2 boy açıyordu.Kor m3 kpro typer denemesi güzel olur aslında :)
Buda maf s2000 ile deneme gerçi biz 80 altında basmadık hiç siz denerken 60 gibi basılmış yanlış görmediysem
ba typR maf sk2 - Car Videos on StreetFire
sonuç gayet normal gibi geldi bana abartılacak birşeyde görmüyorum ama yorumlar fena gerçekten :) s2000 de C32 varmış gibi yorumlar yapılmış sonuçta 2 litre bi araç segmenti bile değil sonuç normal araçlara maşallah bu hondaların çekisi bu zaten hep üst sınıflarla karşılaştırıldığı için abartılıyor m3 geçeceğine inanıyor insanlar :)
Bende bir Honda tutkunu olarak en büyük mazeretim şudur bu tür konularda 2 litreyken böyle ya 3 litre olsaydım :D
Yazılan herşey S2000 inin M3 geçeceğine inananlara yazıldı S2000 sahibine falan yazılmadı çok mütevazi bir arkadaşmış söylediniz zaten iyi bir insanmış kimse ona laf söylemiyor daha öncede yazdım kral iyi ama kralcılık yapan var demekki neyse bence konu gayet açık ve net laflarda sahiplerini buldu.
onlarin istediği yerde basildi bizim kadran 70 75 gibiydi... kpro lu typerlarlada daha önce denedim farkli farkli araclarla genel de 200 de yakalıorum 1 2 boy geçiorum cok yakin bir arkadaşim olan urfa ile denememiz o zmn bizim arac şimdikininden 100 kg hafifti video da koyduk paylaştik bi problem cikmadi
cikmazda önmlı olan araya başkalarinin girmemesi o zaman işler karişio
laflar dönüp cevrilip farklı şekilde lanse edilio...Kpro lu typer lada denememizi de koydum 100 kg hafifti bizim arac ayni gece denenmişti...
Urfa S2K vs KOR 07 - Car Videos on StreetFire
RYH typer Vs Hulk vs Kor 07 vs E30m3 - Car Videos on StreetFire
RYH vs HULK vs KOR 07 M3 vs Sarı's E30 M3 - Car Videos on StreetFire
hulk da atmosferik di o zaman keyfi ayriydi:)....
Temiz video dicek bişi yok KOR :)
Hemen yeni konu açalım M3 mü gecer S2000 mi M3 mu gecer S2000 mi :)Bence ben ve yanımda artı 2 kişiyle KOR m3 gecerim :)
Oha Hulk ta DSG mi var :D
ben sahsım olarak hiç deneme teklif etmedim bana söylendi bundan 2 ay kadar önce deneyelim görelim dedim vede denedik kaan kardeşimi geçemedim yanyana yürüdük dönüş yolunda tekrar denedik vsa ya girdi benim araç 1 boy kadar beni geçti kağan durum böle olunca otobanda tekrar deneyelim dedik ve öle kaldı taki bu son denemeye kadar.bu son denemede kaan la benim bi arkadasımın ortak tanıdığı METİN ABİ nin M5 le denermisiniz diye soruldu ve gerek yok dedim bariz geçer bizi dedim o zaman M3 deneyin dendi bende olur dedim ve denedik durum bu.bu arada benim hosuma gitmeyen tek sey MAF (oldu) yazılması böle seylere gerek yok bence hoş olmamış ama hayırlısı ne diyeyim.
bende anlam veremedim işin açıkcası o gecede söledim ordaki tüm arkadaşlara ben M3 geçtim veya geçerim diye bişey demedim bi başkası tanımadığım bilmediğim 3. sahışlar bişeyler demişler diye benim aracın altında böle konu açılıp sıkıntılı tartışmalar olması hiç güzel seyler değil bence.
Başlıklara takılmayın
daha önce de yazdım aynı şeyi
Huyum Kurusun yapacak bişi yok
Başlıgı kim degiştirdi ?
m3 un s2k yı gecmesı normalı degılmı zaten
daha öncede yazdim seninle ilgili bir problemim yok sen ne zaman istersen kendin beni ara her zaman gelip denerim ama senin aracin gecseydi inan o yanindakiler arkamizdan sölemediği kalmazdi biz en azindan kimsenin arkasindan bişiler sölemedik direk yazdik tehdit vari sacma sapan bişiler yazanlar oldu bilmem sizin arkadaşinizmi yapicaği bişi varsa neolur yapsin
rolling araba deneme işleri ile ne kadar uğraştiniz bilmem benim cok sevdiğim sölenemez benim için önemi olan birşey değil geçme gecilme mekanik olan birşey illaki el elden üstündür bunlar dert edilcek olaylar değil
işallah kazasiz belasiz kullanirsin aracini araban güzel gidiyor....
Kalkışı Maslak sanayide yapın
Miniks ( Büyüks) Abiler =) Kaan zaten bizim arkadaşımız konuları okuyorumda yazmadan duramadım araç sahiplerinden çok etrafındakiler atışmaya girmiş iki aracı deneyen arkadaşta gayet saygılı güzel deneme yaptılar. ama miniksler işi gerçekten hırs yaptılar sanırım biz hondayla bmw bmw le honda geçeriz die büyük laf etmişler biz hepimiz deniyenler arkadaşız zaten siz kralsınız paranızda vardır yükler söker geçersiniz her arabayı unutmayın bunu sadece siz deil herkes yapabilir. bizde m3 bindik sizin kadar olmasa s2k de bindik farklı segment araçlar zaten ikisinin zevki birbirinden farklı güç olarakta öle arada 40hp var siz modifiyeci siniz demi 40hp almak için arabaların ebesini belliorsunuz... burda m3 geçmesi gayet normal araç sahibi arkadaşımız emirde bunu biliyor öle bir iddasıda yoktu merak için hobi olarak denedi dostca... bu kadar uzatılcak bir konu yok Başlık düzeltilmesi hoş ve mütavazi oldu.
kaancığım aracının gidişini,duruşunu ve aracına olan sevgini takdir etmemek haksızlık olur kardeşim.
s2000 i olan arkadaşıda cesareti ve centilmenliğinden dolayı tebrik ederim.
konuya dip not : herkes kendisine yakışan davranışta bulunmalı x kişilerin yanlışlarına göre davranmamalıyız diye düşünüyorum....istisnalar hariç:D
herkeze saygılar