m3 geçer :D
Printable View
m3 geçer :D
saolasın kardesım
hayırlı olsun s2000 urfa, bayagıdır arıyordun proje nezaman baslıyor hayırlısıyla?
tesekkur ederım saol en yakın zamanda icinde baslacam kısmet olursa yaza yetısır:)
Hayırlı ugurlu olsun gökhan.ALLAH kaza bela vermesin.Sahalara döndün :)
Hızlı s2k var denemek isteyen varsa deneriz :)
[QUOTE=bs type-r;2009955]benim aracın setup ı ep3 le kıyaslamamak lazım kg.olarak biraz fazlayım takılan parçalar aynı tepkiyi vermiyor bizde, onun için iki araç içinde rahat geçer diyemeyiz:icon_tup: müsait oldugumuzda çıkarız tanışır makaramızı yapar döneriz..
ok dir havalar düzeldiğinde müsait oldumuzda deneyelim....:icon_tup:
Urfa buda araç hediyem olsun abi kalmış garada :)
Honda Yedek Parça Tente 300 TL
[QUOTE=kaan_325;2010019]urfa yayla corbasi yaparim seni....[/QUO
bole yorum yapmayınız...
sen sıcda bokunla kapıs :)))))))))
uyumuyoruz niye çünkü M3 hhahahahhaha
urfa gerı dondu bak nese geldı al 2 ye al 2 ye
Olur bu gece sıkalım mı ?
Gel poligonda sıkalım hulk :D Sıkıntı yok dedim ya araba dynoda halat kopardı 1 haftalık işi var çıksın hayabusa 3vites rolling yapcaz
sen polıgonda sık bol bol... ben de evımde portakal sıkayım... vıtamıne ıhtıyacım var ***** 950hp araba ıle denıcem... aracın hazır olunca mesaj at.
fazla sıkma vitamin patlaması yaşarsın sonra.. :) Beklee beniii hulk hazır olunca gelcem senin orda ölçeriz tmm biraz taktik verirsin bana
hayabusanın herşeyini sök miniks seni böle yapıcam bak videodaki gibi :D :D
YouTube - hyabusa vs turbo S2000
Gene enteresan yerlere gitmis konu :D
bu bizde fırın var demek gel fırınada sana on bin fırın ekmek yedireyim demek manasına gelir kardeşim. fırının adı da arena odun ekmeği :)) alttaki sahne geldi aklıma makara olsun diye ekliyorum kimse alınmasın sakın.
http://www.izlemex.net/manasi-cok-de...ibi-geciririm/
Seni o fırında güzel kızartırım etlerinii kuş başı yapıpp ekmek arasına koyar yerim minks
BBQ mode on :D
amanınnn :)
lafla peynir gemisi yürümez derler,er meydanı orada araçlar biran önce hazır edilsin bence yoksa laf söyle söyle dur muhattap bulamazsın coopers:)
saka mi gercek mi anlamadim ne turbo var s2000 de listeyi gorelim sanziman varmi degisik bisey
makara kukara heralde ya ciddi değil konu iyice saptı çünkü:)
Çocuk Liseli Beyler :D
Hondalar cephe almis hulk a gozune kestirmis herkes :D :D