tolgacım muharremle murat abi denerken murat abinin yaninda abiside vardi yani 2 kişi denediler 3 boy fark edio yaninda bi kişi varken m3...
Printable View
Eskiden shell 100 oktan vardı ve m3 maalesef bununla daha başarılı gidiyordu. Şimdiki benzinle çok fark vardı . Aslında araç tam performans yürüyemiyor şu anda . O dönem hondalarda belki 100 kullanabilir ama m3 çok farkediyordu başka bi araba oluyor resmen. Sahibi daha iyi bilir sormak lazım.
konu uzadıkça uzamış neyse havalar düzelince demekki baya m3 vs s2k denemesi görücez hadi bakalım.
Böyle konular bazen çok işe yarıyor insanlar hırslanıp araç hazırlıyor yoksa kimsenin egsoz bile takacağı yok.
E36 M3 ü 100 oktan yürütmez aksine yavaşlatır cünkü o arac lar 98 yılına kadar üretilmiş araçlardır ozaman da benzin kalitesi ortada 91 oktan yakıt vardı 93 oktan bile yeterli
şimdilerin 95 oktanı yani
eger ki 100 oktan alırsanız avansı fazlası ile kısmış olursunuz buda aracın yürümesine degil yürümemesine sebep olur kendinizi kandırmayın BMW ciler
aynı hastalık S2K da da var
97 oktan la degil 95 oktan ile daha iyi yürür S2K lar
100 oktan alınca stop ediyolardı S2K lar o derece yani
Redbull tabi böle konular olucak esnafa hareket lazım :)
görelim hızlı S2K ları ama ben esas coopers nickli arkadaşı merak ettim HULK la denicekmiş
Neden agır olsun beni 1.5 2 boy gecen bi arac HPF
Muharremin aracı benimkinden daha da hızlı bir arac olucak inşallah
Bence HPF yi gecer
benim aracimda 98roz yazio direk kadraninda 100 oktan la bence daha iyiydi ama psikolojik olabilir dynoda bişey farketmedi ayniydi....
Bende dahil olmusum yine konuya :D
valla moruk ben 6 ya alıyodum 229 da 5 bitiodu benim
ben 6 ya ceker cekmez 1.5 boy önüme cıkıyordu sonra o vites atıodu ben cok az gelir gibi oluodum yine aynı fark acılıodu sanırsam 240 250 ye akdar falan denemişizdir tam hatırlamıyorum belki daha da fazla sürate cıkmışızdır cok oldu ya deneyeli
ama her denemede 6 ya attım yani 240 lara cıktıgımdan eminim
Zaten barışın aracı 275 de kesici vardı benle denerken
No more limitor :D
sen videoları izlemedin mi ?
YouTube - HPF Stage3 vs Hulk in turkey
YouTube - HPF Stage 3 M3 vs Hulk K20turbo
YouTube - HPF M3 vs Hulk
inşallah bu yaz daha çekişmeli olucaz cok daha keyifli gazlıcaz sonrasında cekmeceye şükrü ustaya koko ya :)
bu kor m3 de neler var stockmu?
Bide ben herzaman denerken oyle en az 240 a kadar denerim M power 5.vitese attimi filim basliyor...