Aynen oyle ama is yanlis bakim ve surucu temelli...
Vti ile e36 m3 un ayni para oldugu ulke dunyada baska yok :D
Printable View
Mazdı larla iş yapmıyalım
kardeşim barış buraya yazabiliyor
bak o böle şeyler yazmıyor sen yazıyorsun gerek yok bole şeylere burda ben honda hızlıydıya getirmiyorum 10 cm de gecse gecmiştir
ben sadece iki arac hakkında tahmin yürttüm
evet yazdım ama ne için yazdım ilk denememiz için yazdım bak orda önüme gecemedigi video varya onun için yazmıştım arabasına alıştıkça zaten aramızdaki fark o 1 .1.5 2 boy en fazla
Abi konu dagılmasın
varmı hızlı S2K
Bekliyoruz
///Mpower
ozaman sökeriz :D
Neyse bu yaz duzgun cekimler yapilabilirse bir tt roll nights dvd si cikarticak kadar deneme olur muhtemelen :)
Urfa almış S2000 kanka eyvah eyvah al 2 ye al 2 ye hahahahahahah dün gece geldi gözümün önüne.
kanka o fiyatlara kız alınmaz bizde satılır:D
Bana uyar eger denemek isterse KORm3 250ye kadar deneriz onumuzdeki h.ici
Hava lar biraz düzelsin inşallah haftaya deneyelim
kardeşim ben deneme meraklısı biri değilim ama saolsun bu reşit illaki bi typerla m3 ü geçicek rahat etmesi lazim:) sen arabani görmek istiyorsan m3 le deneriz ben düzgün bi kpro lu yu 1 2 boy anca geçerim... tahminim seninkinin bizi rahat geçmesi lazim havalar düzeldiği bi akşam cikariz...
BS bu hıc bellı olmaz:)
m3 maşallah sk2 de iyi giden bir araç maşallah benim araba çıksın bide ben denemek isterim
teklifim dosthane yanlış anlaşılmasın :)
benim aracın setup ı ep3 le kıyaslamamak lazım kg.olarak biraz fazlayım takılan parçalar aynı tepkiyi vermiyor bizde, onun için iki araç içinde rahat geçer diyemeyiz:icon_tup: müsait oldugumuzda çıkarız tanışır makaramızı yapar döneriz;)
maşallah yerine teşekkür butonunu kullanıyoruz seko:D
keşke buton olsada kullansak abi :D olmadıgından kullanamadık :D