Oha Hulk ta DSG mi var :D
Printable View
Oha Hulk ta DSG mi var :D
ben sahsım olarak hiç deneme teklif etmedim bana söylendi bundan 2 ay kadar önce deneyelim görelim dedim vede denedik kaan kardeşimi geçemedim yanyana yürüdük dönüş yolunda tekrar denedik vsa ya girdi benim araç 1 boy kadar beni geçti kağan durum böle olunca otobanda tekrar deneyelim dedik ve öle kaldı taki bu son denemeye kadar.bu son denemede kaan la benim bi arkadasımın ortak tanıdığı METİN ABİ nin M5 le denermisiniz diye soruldu ve gerek yok dedim bariz geçer bizi dedim o zaman M3 deneyin dendi bende olur dedim ve denedik durum bu.bu arada benim hosuma gitmeyen tek sey MAF (oldu) yazılması böle seylere gerek yok bence hoş olmamış ama hayırlısı ne diyeyim.
bende anlam veremedim işin açıkcası o gecede söledim ordaki tüm arkadaşlara ben M3 geçtim veya geçerim diye bişey demedim bi başkası tanımadığım bilmediğim 3. sahışlar bişeyler demişler diye benim aracın altında böle konu açılıp sıkıntılı tartışmalar olması hiç güzel seyler değil bence.
Başlıklara takılmayın
daha önce de yazdım aynı şeyi
Huyum Kurusun yapacak bişi yok
Başlıgı kim degiştirdi ?
m3 un s2k yı gecmesı normalı degılmı zaten
daha öncede yazdim seninle ilgili bir problemim yok sen ne zaman istersen kendin beni ara her zaman gelip denerim ama senin aracin gecseydi inan o yanindakiler arkamizdan sölemediği kalmazdi biz en azindan kimsenin arkasindan bişiler sölemedik direk yazdik tehdit vari sacma sapan bişiler yazanlar oldu bilmem sizin arkadaşinizmi yapicaği bişi varsa neolur yapsin
rolling araba deneme işleri ile ne kadar uğraştiniz bilmem benim cok sevdiğim sölenemez benim için önemi olan birşey değil geçme gecilme mekanik olan birşey illaki el elden üstündür bunlar dert edilcek olaylar değil
işallah kazasiz belasiz kullanirsin aracini araban güzel gidiyor....