uzatmaya gerek yok kismet olursa denenir.
uzatmaya gerek yok kismet olursa denenir.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Ben hiçbir zaman hiçbir denemeden kaçmadım kaçmamda... Bilip bilmeden buraya yazmayın, o gün enkaya geldik ha geldi ha gelecek bekledik bekledik yağmur yağdı. Sonra ben çıktım evime gittim telefon geldi sti geliyomuş gelin diye bende çıktım yine gittim enkaya, otobanda 4. 5. vites saran arabayla bi sti kaldırmak doğru bişeyse evet ben kaçtım o gün......Ayrıca telefonlarımada her zaman bakarım
![]()
Maşallah güzel olmuş basıncı actınız sanırsam
Ne turbo var üzerinde aracın biraz bilgi verirmisin aracın motoru hakkında
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah sesi çok güzel![]()
Korkup kacmak ne alaka, neden korkucan gecsen ne olacak gecilsen ne olacak? Mevzu o degil ben o gun sinirlendim cunku pazar gunu gittik dukkan actik lastik degistirdik e hadi dedik arabayi birakmis dediler. Madem davet ettin beklemeliydin veya ben gitmek durumundayim diye aramaliydin bu isin usulu budur. Biz yillardir herkezle araba deneriz bu boyle olur. Yerlek islak dediniz dedik ki bu taraf kuru sanmaki seninle denenecek araba 4 ceker olmasina ragmen islakta sarmayacak 4 te 5 te sarar islakta araba denemeyiz bizde ama karsindaki adama saygi gostermelisin, once cagirip sonra gittim olmaz, biz 20 22 yasinda cocuk degiliz bos vaktimiz yok.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Simdi neymis sacma sapan dedigin gordun mu !!!arabaya bir motor atipta azcik araba yurutmekle olmaz bu isler saygi gostererek, severek, sevilerek olur.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
bahsedilen gün olayın direk içinde olan biri olarak şunu yazmalıyım o gün saat 4:30da enkada birkaç araçla buluşacaktık fakat gelen giden olmadı bizde oraya kadar gitmişken varsa denemek isteyen deneyelim dedik. R-Turbo Arif'le görüştük sağolsun GGN ile irtibat kurdu fakat GGN geldi gelecek derken zaten saat 7 oldu. 2 kez Ankara yönüne döndük Arif telefon açtı yoldalarmış geliyorlarmış diye ama bekledik gelen giden olmadı o sıra garajda lastik değiştiriliyormuş heralde. En son zaten yağmur bastırdı yerler ıslandı bizde deneme olmaz diyerek çıktık gittik biz eve vardığımızda bana daha yeni telefon geldi kim ile konuştum ama bilmiyordum ama biz geldik dediler kendilerine izah ettim tamam dediler. Yani aradan bu kadar vakit geçmiş ortada fol yok yumurta yok deneme olmamış neyin tartışması. Müsait bir zamanda iki araçta çıkar dener. Eğer süregelen tartışma 3 saat bekleyişten sonra AN niye ıslak zeminde basmadıysa buyrun bu gece çıkalım enkaya basalım maksat gönüller bir olsun abicim![]()
Öncelikle Kadir abiyle birlikte arada kalmış gibi olduk ufak tefek iletişim kopuklukları yüzünden bizimle ilgili bişey yok sadece rica üzerine 2-3 kişiyi aradım olay bundan ibaret...
GGN'ye Ümit doğan aracılığıyla ulaştık sağolsun onlarda kırmadılar saat 6 gibi geliriz dediler. yanılmıyosam Erayında dediği gibi 7-7:30 gibi gelinmemişti yağmur yağınca anıl "gelmiyolar abi dönelim biz zaten deneyemeyiz sarar" dedi gidiyolardı tam otobandan çıkarken anılı bi daha aradım geri dönün geliyolar yerlerde resmen kurudu diye geri döndüklerinde kar yağmaya başlamıştı anıl "haftaiçinde haberleşelim bugün çok zor olur" diyince bende Ümit abiyi arayıp dönüyolar kar yağıyo burdada dedim. hatta ümit doğan nerdelerse oraya gelelim bu kadar çıkardık arabayı diyincede arada kalmamak için Erayın numarasını verdim
Bence hiç boşuna uzatmaya gerek yok zaten aradan baya bi zaman geçti havaların ve 2 tarafın müsait olduğu bigün düzgünce haberleşilip çıkılır muhabbet edilir denenip dönülür![]()
Hava koşullarını nedeniyle ilerki bir tarihe alınmıştır.. =) izlemeye cağırırsanız bizde geliriz..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Araban az yuruyor dememis daha yolun basinda boyle anlasmazliklar oluyor ( yani bu islere yeni yeni baslarken ) nacizane bu boyle olmaz demek istemis sen biraz yanlis anlamissin![]()
Korhan gibi biri bile böle şeyer yazıyor ise ben biraz düşünürüm anıl
Sende biraz sakin olup düşünmelisin hata nerde diye
Tatsızlık olmasın boş yere
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)